Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość quantum of solace

NIENAWIDZĘ, kiedy jakiś pies chodzi na smyczy

Polecane posty

Gość quantum of solace

wyzwala agresje, meczy, nie daje swobody. nienawidze...!!!!!!!!! owszem, czasem, np kolo autostrady, ale tak to totaLNY bezsens, izolacja od innych, meczarnia dla psiaka. a jesli jest agresywny i sie rzuca, to na tresure a nie cale zycie meczyc i izolowac. a szczegolnie trzesie mnie jak sa np yorki na smyczy i to np na krotkich albo jak biegna i sie klika ta smycza i one nagle biegnac sie dusza okropnie jak sie naciska blokade :O no potwwornosc... po co takiego psa na smyczy trzymac po huj lepiej dac mu swobode a nie dreczyc :O takie jest moje zdanie i koniec kropka, moj pies byl ze mna szczesliwy jednak :O

Gość quantum of solace
do tresury spoko na poczatek ale kurwa pies to nie jest zolniez ze ma ciagle przy nodze lazic, do huja, niech se pobiega po lesie albo cos mam ochote ucinac smycze jak widze np labladora energicznego niegroznego a baba stara idzie sapie zaciska mu skraca smycz nie pozwala do zadnega psa ani czlowieka podejsc bozeeeeeeeeeee

Gość quantum of solace
żołnierz :) *

Gość a wy
a wy

jak pies się wyrywa na smyczy to raczej nie jest wytresowany i bez niej tym bardziej nie powinien chodzić.

Gość b990-08 ktoś już zaczernil mój
pies tebany śmierdziel ma być ciągniety na smuczy i od czasy do czasu batem smagany to coś jest po to by sluży,c czlowiekowi jest kupą gówna jeżeli już ktoś jeest tak upośledzony że wyprowadza psiury zamiast trzymać w piwnicy na kolczastym lańcuchu każdy czlowiek powinien mieć prawo skopać go na ulicy lepiej niech zakladają im kagance bo wszystkich zgłosze na policje i niech zjadaja po nich balasy mało to zla gnoje wyrządzili a jeszcze będa zatruwac świat:o

trzeba byc upośledzonym żeby to gówno wogóle wyprowadzac niech siedzą w brudzie i smrodzie debilki wyprowadzaja te śmierdziele i jeszcze pisza ze powinny latać luzem kurwa jak ktoś zadzga nozem i rozplata mu bebechy za bieganie luzem to moze sie czegoś naucza

Gość b990
ty sam jestes uposledzony i to niezle:P a psy na smyczy powinny chodzic szczegolnie miedzy ludzmi - dziecmi. to jest tylko zwierze i nigdy nie wiadomo co zrobi. bez smyczy - na polu, lace, dzialce. w parku tylko pod kontrola.

Gość cdnieksiek
Tylko na smyczy. Smycz chroni cudowną istotę jaką jest pies przed pomyłką jaką jest człowiek.Dzieci - rozwrzeszczane ,śmierdzące potworki rzucające kamieniami dla zabawy a później problem ,bo pies się broni. Stare babska ciągle wystraszone o swoje d... jak gdyby ten psiak leciał na stare mięso i wiele takich podobnych . Dlatego pies tylko na smyczy

to nie cudowna istota tylko pierdolony pasożyt masz racje ze chroni nawet nie wiesz ile osob chętnie skopałoby kundla na smierć więc chrońcie śmierdzieli albo trafią do psiegoraju:p

Gość ludzie to brudasy gorsze niż
świnie w chlewie,skoro w domu trzymają smierdzące psiska. Pies w domu to brud i smród:O niebawem tak sie będzie działo,że będą żreć ze wspólnej michy ze swoim przyjacielem jakim jest dla nich pies. wystrzeliłabym cały motłoch,który w blokach trzyma psiska.

Gość quantum of solace
Uważam ze powinno sie oskarzyc Polske w Sztrasburku o łamanie praw psich :(

Gość puszczony luzem
pies prędzej czy później wlezie pod samochód. Nie masz pojęcia co piszesz chyba.

trzeba zakazac trzymania tych bydlaków w domach za zlamanie praw właściciel płaci grzywne 10 tys a psa sie likwiduje w potwornych meczarniach na oczach calej rodzinki

Gość quantum of solace
psy biegające luzem użyźniają ekologicznie trawniki, obniżając koszty ich utrzymania Nie pomyslałyście o tym wy durne baby???

Gość puszczony luzem
chyba w blokach, nie w domach.

Gość FGRGRGHRFH
nienawidze jak psiury chodza bez smyczy i ez kaganca i skacza po tobie a nawet obszczywaja. Po psiurach ludzie nie sprztaja brudasy wstretne, tyle tego gowna spod sniegu wyszlo. SPRZATAJCIE BRUDASY PO SOBIE!!!

Gość FGRGRGHRFH
YZYZNIAJA GLEBE BUAHAHA TO SE TEPY CWELU LATAJ PO GOWNACH LUB UZYZNIAJ DYWANY W DOMU BRUDASIE