Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość usiłuję napisać

sex weekend

Polecane posty

Wiesz ja bym się może i na coś takiego pisała, jakbym była sama i ten ktoś by mi sie fizycznie podobał i mega mnie pociagał. w innym wypadku absolutnie NIE.

Gość usiłuję napisać
Oczywiście trudno oczekiwać żeby ktoś się wybierał do łóżka z kimś kto go odpycha. Bó oczywiście mając na myśli przyjemny weekendowy seks nie wiąże z nim żadnych oczekiwań na przyszłość.

U mnie jest sprawa skomplikowana. Nie musi mi się facet podobać, gdy iskra się w kroku zapala, nie zastanawiam się ile włosów ma na łbie. . A jak czaruje słowem, jego mogę być w try miga. Poza tym ja gustuję w brzydkich. Krzywe nosy, wielkie łapy, szydercze spojrzenia, mocny charakter. Itepe itede.

Gość usiłuję napisać
Androgen bardzo zmysłowe to zdjęcie

Androgen pizda mi się otwiera. Wiesz dlaczego? Wiesz. Nie będę mówiła głośno. Bo można wywołać skandal!

Gość usiłuję napisać
Ja też stawiam Bó na interakcję bo tylko to gwarantuje sukces

Bó, ale ja nie jestem w takim razie w Twoim typie. Bo jestem zajebiście przystojny i czarujący :-)

Bó, zawsze możesz powiedzieć cicho, nikt nie usłyszy poza mną i Tobą :-)

Gość usiłuję napisać
piękny nie jestem ale wilgotna kobieta doprowadza mnie do rozkoszy

Wszystko potrafię Bó. Ale wstydzę się przy wszystkich :-) Tak, lubię piękne kobiety :-)

Gość usiłuję napisać
a skąd jesteś Panno Milusińska?

Wszystko? Myślisz, że ja nie jestem w stanie cię już niczego nauczyć? Androgen? Wiem, ze cię chuj strzela, że nie możesz dać ujścia. Wiem i uważam, już dosyć mojego nad tobą pastwienia się. Co ty na to? Androgen? Mam do ciebie prośbę. Gdy idziesz w pizdu :) powiedz mi o tym. Pożegnaj mnie, choćby kropką. Proszę. :) Nie będę czekała na ciebie. A tak czekam i czekam i odświeżam. Jesteś okropny.

Ja też czekam ciągle. I wkurwiasz mnie, bo obiecujesz. Tylko obiecujesz. Wiesz o tym, prawda Bó?

Przeciągam, to prawda. Ale tak lubię z tobą się droczyć. Nie chcę tego jeszcze stracić. Proszę, wkurwiaj się na mnie. I niech ci rośnie.

A poza tym, nie próbuj mi wjechać na ambicję! Jestem ambitna a twoje słowa to potwarz! Zbić cię?

Kłamiesz mnie cały czas. Nigdy tego nie zrobisz bo dobrze się bawisz i pasuje Ci tak jak jest :-)

Poza tym mówiłeś, że sobie cierpliwie poczekasz. Miesiąc, dwa. Tym samym dałeś mi przyzwolenie! Zdajesz sobie z tego sprawę? Mogę to wykorzystać. I co? :)

Gość usiłuję napisać
Chyba w ten weekend to tylko wulgaryzmów się naczytam i pozostanie renia grabowska . czy ktoś z tu obecnych spotkał się ze swoim rozmówcą w cztery oczy?

Obraziłeś mnie. :( Cześć, dobranoc.

Gość usiłuję napisać
Ale że niby ja kogoś obraziłem? Chciałem tylko nawiązać kontakt z kimś kto ma zdrowe podejście do swojej seksualności

Gość usiłuję napisać
Naprawdę nie ma tu nikogo chętnego do kontaktu w realu?

Gość weekend dobiega końca
i póki co zagorzałe rozmowy na forum erotycznym skupiają się na tym co by było gdyby a realny kontakt wypełniamy wirtualną paplaniną. Wiem że to nie jest proste poznać kogoś i od tak zdecydować się na zbliżenie ale czy aż tak już się boimy że strach z kimś zagadać i porozmawiać poważnie o swoich potrzebach ? A może to tylko ja jestem dziwny i taka potrzebę kontaktu na żywo odczuwam. Jestem z w-wy i chętnie poznałbym jakąś otwartą i odważną Kobietę.

Gość bardzo chętnie bym chociaż
porozmawiał, drugi weekend w trakcie a tu tylko zainteresowanie seksem w teorii, nawet nikt się nie zbliżył do próby zbliżenia :-)

Gość a tu nadal cisza
czy naprawdę są tu same dzieci czy aż tak bardzo się wstydzimy ?

Gość gość
Ktoś chętny na erotyczne rozmowy ze śliczną, młodą kuszącą, prywatne ogłoszenie dla miłych facetów, którzy mają ochotę na sextelefon do finałku, tylko ty i ja, tu i teraz. Jestem Beata, moje focie i kontakt są na: http://sex-rozmowy.pl/beata_sex_telefon.html Mam niebanalną fantazję, podniecam głosem, dodaję ostrości pojękiwaniem, gwarantuję, że zalejesz sobie dłoń cieplutką spremą