Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

Jak zdobyć serce szatańskiego szatyna?

Polecane posty

Nie, fiku nie pochodz z patologii. Fiku to dobrze wychowana dziewczyna i nawet calkiem inteligentna, tylko z pokretna logika i niedojrzala.

Gość hbgfghjgfd
Masz piekna, w pelni wyposazona kuchnie. Zyc nie umierac. Jesli nie potrafisz gotowac - szanse na szatyna dramatycznie maleja. xxx Nie słuchaj tego idioty, facet nie zwraca uwagi na takie rzeczy jeśli dziewczyna naprawdę mu się spodoba. Tylko taki szukający kuchty, sprzątaczki i operaczki będzie się tym sugerował.

Jedynie na wyglad to patrzy 20latek, ktoremu wystarczy pokazac kawalek golej dupy i juz jest szczesliwy;) Na trwaly zwiazek to za malo. FM co dobrego ugotowalas?:)

Gość hbgfghjgfd
w trwałym związku kretynie jeden to się przede wszystkim zwraca uwagę na priorytety życiowe, poglady i charakter. a tak ps. ty naprawdę jesteś taki durny czy udajesz? czasem naprawdę ciężko uwierzyć żeś nie projekt

Kazdy ma inne priorytety zyciowe. Jesli sadzisz, ze fajnego faceta wyhaczysz jedynie tym, ze jestes, to musze Cie wyprowadzic z bledu:) Lewus nigdy nie jest w cenie, chocby byla ladna. Nie do zalozenia rodziny. A co do mnie, to jestem taki, jakiego mnie Pam Bog stworzyl.

Gość hbgfghjgfd
to że kobieta nie lubuje się w gotowaniu i nie zamierza robić z siebie służącej to nie oznacza odrazu że ma dwie lewe ręce i nie potrafi wogóle gotować :D co ma jedno do drugiego? kolejny przygłup myślący jakimiś skrajnościami; ojj, chcielibyście żeby kobiety zapierdzielały nie dość że w pracy to jeszcze i przy garach bez przerwy, na szczęście coraz więcej mądrzeje i dzieli obowiązki

Ok, ja pisze co ja uwazam, Ty dziel obowiazki. Kazdy wybiera co lubi.

Fiku smacznego. Pozniej na basen, bo jak przytyjesz, to nici z szatyna.

Jesli kobieta robi wydarzenie tygodnia z tego, ze ma zrobic obiad, to znaczy, ze jest leniwa i nie nadaje sie na zone.

zjedzone z apetytem choć troche za ostre wyszło:D za zimno na basen, potanczyłabym ;)

Gość 68 letni serb
Fiku miku jak chcesz mogę zabrać cie na ukraine.

Gość hbgfghjgfd
tak samo jesli facet robi wydarzenie tygodnia z tego, ze ma zrobić obiad to znaczy że jest leniwy i nie nadaje się na męża

Gość a ta inteligencja to sie niby
czym objawia? ze sklada literki? to przecietny 6 latek juz potrafi. Jest tepa w zyciu sie nie wypowiedziala na innym temat niz brunet/szatyn/ czy janko muzykant. Starzy jak sadze maja na nia wyjebane bo w innym przypadku by cos z tym zrobili. Jak 25 letnia dziewczyna siedzi cale dnie przed kompem.

Gość Maciek tak punktujesz inne
kobiety a pytanie czy facet piszący non stop na babskim forum, katolik konserwatysta żyjący z babami bez ślubu jest interesujący dla kobiet? pomijam już że brak w Twoich postach dla mnie poczucia humoru czy czegokolwiek co może zaintrygować kobietę, ale to już kwestia gustu zanim ocenisz innych patrz na siebie

Gość Maciek tak punktujesz inne
wiem, mnie to też tyczy, ale mam dość czytania jego mądrości na temat kobiet

Dokladnie tak. Z ta roznica, ze ja nie robie z tego wydarzenia tygodnia. Mozna nie umiec grac na trabce, ale w domu trzeba robic pewne rzeczy, zeby zyc. Ty zas robisz z tego wielkie wydarzenia i gotowanie/sprzatanie jest dla Ciebie ujma.