Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ty6g7u

zmiana z długich włosów na krótkie

Polecane posty

Gość ty6g7u

hej, czy któraś z Was ścięła włosy z długich na krótkie? zastanawia mnie, czy znajdzie się taka, która tego nie żałuje. :P

Gość imitation of life
Ja ścięłam długie włosy(prawie do pasa) na takiego dłuższego boba i nie żałuje. Sporo osób mówi mi, ze tak wyglądam lepiej i sama tak się czuje. No i teraz łatwiej jest mi dbać o włosy. Teraz już mi odrosły do łopatek, ale zamierzam wybrać się do fryzjera i tym razem obciąć na prosto na długość końca szyi.

Gość ghghghhg
Miałam za łopatki, sciełam do lini żuchwy nie żałuje

Ja wlasnie sie bije z myslami nad scieciem wlosow :-)

Gość stylish29
ja kiedys scielam z takich do pasa na takie 5cm za ramiona. na poczatku bylam zadowolona ale gdy fascynacja minela zalowalam. teraz znowu mam do pasa i zamierzam niebawem skrocic okolo 10cm.

Ja ścięłam z takich do pasa na takie do połowy piersi. W sumie to nie żałuję, bo odżyły i mniej mam z nimi roboty. No i farbowanie taniej wychodzi.

Gość ty6g7u
Ja dosyć długo zapuszczałam włosy, bo miałam wcześniej takiej nijakiej długości - za ramiona. Teraz są długie i nie za bardzo się sobie w nich podobam. :( Dlatego myślę, czy nie ściąć ich tak do brody, może zrobić do tego grzywkę. Z drugiej strony boję się, że będę żałowała, bo jednak zanim włosy odrosną, to minie dużo czasu.

Ja scielam ok 8 lat temu. Pol roku temu scielam do polowy plecow i marzy mi sie ( nie jestem jeszcze pewna) jakis fajny fryz do ramion.

Gość koleś123
to może pójdźcie dalej tą drogą i cycki sobie obetnijcie jak chcecie z siebie chłopa zrobić....jako facet mówię wam,że kobieta musi mieć długie włosy,wtedy jest seksowna,to musi być dziewczyna,kobieta a nie jakaś chłopczyca a fuj

mnie to czeka :O przekładałam wizytę u fryzjera już dwa razy, bo nie mam odwagi ich ściąć. włosy muszą nabrać lekkości, mam je do pasa, a ściąć powinnam 10cm :(

Gość ty6g7u
koleś123, wybacz, ale mnie nie interesuje opinia takich buraków jak Ty. "jako facet mówię wam,że kobieta musi mieć długie włosy" - haha, znalazł się prawodawca. ;)

Ja dostalam od meza pozwolenie na sciecie nie krocej jak za ramiona :-P

Gość jennnaaaaaaaaa
ja, ostatnio i dobrze mi z tym. fajnie dziala na psychike, czujesz sie silniejsza,

Ile jest kobiet pieknie wygladajaych w srednich lub nawet krotkich fryzurach...

Gość ty6g7u
Ja właśnie czuję, że niezbyt dobrze wyglądam w długich włosach. Tak nijako, nie chcą mi się ładnie układać.

Moje tez sie nie ukladaja, tzn po wysuszeniu ich ze szczotka sa w miare ''proste'' :-P Nakrece je na walki z najmocniejsza pianka po 4 godzinach sie rozkrecaja hehehe ...