Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama małej dziewczyki

od kiedy wasze dzieci nie śpia w łózeczkach -prosze o opinie

Polecane posty

Gość mama małej dziewczyki

kiedy odstawic lózeczko a kupic tapczanik dla dziecka - jak to wygladało u was mamy moja coreczka ma 3,5 latka zastanawiam sie czy nie zadługo spi w łozeczku

A ona to sie miesci jeszcze w tym lozeczku?;)moja miala 18 miesiecy Jake zaczela spac w normalnym lozku.

Gość według mnie.............
mój syn miał 1,5roku,córka 2 latka

Gość 3,5 roku i jeszcze śpi w łożec
zku ze szczebelkami??? naprawdę?

Gość Florija Glorija
To bardzo długo:-) Syn - na 2 lata, czyli teraz przeniósł się do nowego dziecięcego łóżka. Łozeczko miało wymiar 60 x 120 , jak masz 70 X 140 to jest jednak różnica ale i tak myślę, że juz pora, co? Zresztą syn nie śpi sam - zawsze w towarzystwie minimum dwóch miśków a one też miejsce zajmują ;-)

Gość Florija Glorija
córeczka koleżanki miała 3 lata jak dale spała w łóżeczku, pamiętam że mimo wyciągniętych dwóch szczebelków i tak wolała się wspinać i dosłownie wypadać z łóżeczka. niebezpieczne to...

Gość mama małej dziewczynki
tak miesci sie spokojnie w łozeczku spi wygodnie wyjełam co prawda 3 szczebelki zeby mogła bez problemu swobodnie wychodzić lubi w nim spac dlatego jeszcze go trzymam ale moze faktycznie to juz najwyzsza pora na zmiany

Moja mniej więcej jak skończyła 20mcy to dostała normalne łóżeczko.

Gość maria8000000,
mój do 3 lat spał w łóżeczku

Gość trtr
Moja ma prawie 3,5 i też śpi w łózeczku ze szczebelkami i sądzę że ten stan potrwa jeszcze tak do czterech lat, póki nie wyrośnie. Mała lubi swoje łóżeczko a i ja pamiętam jeszcze swoje bo długo w nim spałam.

Moja ma dwa latka i śpi w swoim łóżeczku szczebelkowym i nie wyobrażam sobie by miało być inaczej. Kiedyś kilka razy na noc zostawiłam jej wyciągnięte szczebelki i poszłam wziąć prysznic kiedy nagle przecieraz twarz z wody a tu na widoku uśmiechnięta córcia ;)..tak było kilka razy i widzę że nie można jej jeszcze zaufać :D. Planujemy potrzymać ją w tym łóżeczku jeszcze rok albo 1,5 roku .