Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukujaca_rady

jak teraz wyglada zycie w Irlandii?

Polecane posty

Gość gość
Irlandia wyszła już z kryzysu i szukają pracowników praktycznie w każdym zawodzie. Na początek dostaniesz 2.000 €/czysto po roku, dwóch jak podłapiesz język 300-500€ więcej. Warto przyjechać bo praca jest i to dobrze płatna. Przyjeżdżaj!

Gość gość
zapraszam na mojego bloga ( dopiero rozkręcam ;)) , w którym będę opisywała m.in, moje życie w Irlandii. w zakładce 'kontakt' znajduje się mój email, wiec gdybyście mieli pytania odnośnie tego kraju to śmiało piszcie :) adres : thionesite.wordpress.com. zapraszam ;)

Gość gość
pomyłka w adresie , adres brzmi :www.thisonesite.wordpress.com.

Gość Darius Salamon von Danizg
Irlandia to była bieda, sami wiecie, że Irlandczycy wyjeżdżali na potęgę. Dzięki wejściu do UE stanęli na nogi, ale nawet nie dzięki dopłatom, ale dlatego, że umożliwili obcym firmom, głównie z USA ekspansję na Europę... Taki pasożyt UE z nich w sumie, ale mniejsza z tym, sprawa wygląda tak, że niebawem UE się rozpadnie a jeśli nie to i tak ukrócą obcym / USA / koncernom rżnięcie UE i Irlandia się skończy. Przygotujcie się na to. Kolejna sprawa, ze niebawem przybędzie Pan Jezus a wsze skarby gdzie są? Nagromadziliście coś w niebie ? Mało masz czasu an ratunek.... En masse nawet nie posiadacie ważnego chrztu, który jest KONIECZNY do zbawienia...Jn. 3:5 no chyba, że Syn Boga sobie żartował...

Gość gość
Pierdu pierdu, te twoje teorie są z doopy wzięte. Czy Jezus przybędzie to nie wiem ale za dziesięć lat UE będzie z pewnością istnieć i będzie jeszcze silniejsza niż dziś. A o dotacjach w Irlandii nawet nie wspominaj, bo największym beneficjentem dotacji w historii UE jest PL.

Gość gość
Ty gosciu od podatkow..kto ci bajek naopowiadal ze duzo ludzi wyjezdza do Irlandii?raczej z Irlandii...jak juz