Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mój facet zaczyna być łysy :(

co na męskie łysienie?

Polecane posty

ma 28 lat i robi mu się kółeczko między czubkiem,a tyłem głowy pomogą jakieś apteczne specyfiki (WAX) czy już mi całkiem wyłysieje?

Gość herrr
na łysienie maszynka albo przeszczep

Gość kudłaty5
Sprawdź DX2:classic_cool: facet z reklamy ma bujną czuprynę, a też mu wypadały włosy:classic_cool:

Gość Sabina90
Uważam że nie ma się co tym przejmować. Musisz zaakceptować go takiego jaki jest bądź jaki się stanie.:) Mój chłopak też traci włosy a ma dopiero 24 lata. No cóż taka ich uroda.:) Ale jeśli już tak strasznie Ci to przeszkadza, to widziałam reklamę szamponu DX2.:) Nie wiem czy jest skuteczny ale możecie próbować. Ja osobiście nie zwracam chłopakowi uwagi żeby coś z tym zrobił, i tak sam ma z tym kompleks.:)

Gość herrr
DX2 nie pomaga

mi to też zbyt nie przeszkadza,ale on ciągle o tym mówi więc postanowiłam mu jakoś pomóc... miał ktoś doświadczenie z waxem u mężczyzn?? mi kiedyś wypadały włosy, kupiłam tą maskę wax i faktycznie nowe włosy odrastały w szybkim tempie. ale moje wypadanie było raczej spowodowane nadczynnością tarczycy. kocham go takim jakim jest,ale nie chcę żeby się tak zamartwiał... stąd moje pytanie

Gość kudłaty5
mówię ci dx2, a międzyczasie niech idzie do dermatologa... proscar na pewno działa, ale jest na receptę i ma nieciekawe skutki uboczne

nie zwracaj na to uwagi i nie daj mu myślec... jesli będzie narzekał powiedz, że wygląd sie zmienia i kochasz go bez względu na jego włosy tylko za to kim i jaki jest :)

Gość znowu kac...
Łysy facet przegrał życie, niech walczy o włosy póki jeszcze je ma. Zakłopotanaa69 to jakiś głupek, nie wie co pisze...