Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karinktonkaa1

Potrzebuję radykalnej zmiany wyglądu

Polecane posty

Gość Karinktonkaa1

Jestem właśnie na rozdrożu drogi życiowej... w dołu, ale idę ku lepszemu. Potrzebuję radykalnej metamorfozy. Potrzebuję tego psychicznie. Do wiosny. Chcę schudnąć min. 5 kg maks 8 kg Chcę zmienić: - fryzurę - styl ubierania się - może przedłużyć rzęsy 1:1 Kto ze mną i macie jakieś rady jak radykalnie zmienić swój zewnętrzny wygląd?

Gość iortrtt
a teraz ile wazysz przy jakim wzroscie? ja tez musze wziac sie za siebie :/ ale z tymi rzęsami to jak dla mnie przesada. natomiast zeby miec fajne ciuchy, trzeba najpierw miec prace :/

Gość Balaballablba
Ja już chyba jestem z tym mega nudna, ale polecam gorąco ćwiczenia Tiffany Rothe do schudnięcia - babeczka jest fajna, uśmiechnięta i motywująca :D Potem można zawalczyć z Ewką Chodakowską :) Pooglądaj sobie jej stronkę na fb - ma tam wrzucone zdjęcia dziewczyn, które intensywnie ćwiczyły i wyrzeźbiły pięknie swoje ciała. Co do innych rzeczy hmm.. nie wiem, teraz jest kupę wyprzedaży - warto się wybrać na zakupy. Na szafa.pl czasem znajdziesz coś fajnego, jeśli nie boisz się używanych rzeczy to śmiało! Wybierz się do fryzjera - nowy kolor, moze grzywka? Makijaż też jest mega ważny a dla mnie np. ważna jest jakaś fajna bielizna i buty na obcasie - bardzo mi to dodaje pewności siebie :)

Gość iortrtt
ja bym chciala schudnac te 7 kg ale jakos nie mam motywacji, siedze w domu i sie objadam :/ boczki sie robią tylko

Gość Karinktonkaa1
Dzięki dziewczyny. Nie chodzi mi o jakieś drogie ciuchy - tylko bardziej wyprzedaże, lumpeksy, allegro i pomysł na siebie :) Rzęsy jeszcze nie wiem bo są drogie ale moja kumpela robi bardzo dobrze za 100 zł.... Moze radykalnie zmienię kolor włosów> zaraz będę szukać tych treningów :)

Gość Karinktonkaa1
7 kg to nie tak dużo... Ja ważę 63 i mam 175 :o

Gość Olakala
Najważniejsze to odmienić swoje wnętrze. Wygląd bardzo ważny ale zawsze coś będzie nie tak więc trzeba równolegle skupić się na duchu. Wybierz się na rekolekcje uzdrowienia wewnętrznego. Na necie znajdziesz jak poszukasz. 5minut dziennie otwieraj się na Boga. W ciszy. Medytacji. Zobaczysz po niedługim czasie takim jaki jest potrzebny do wyrzezbienia ciała że duch jest materia nad która najbardziej warto się skupić. Nie jestem nawiedzona. Mam przeszło 30lat męża i przyjaciół.

Gość fimika1
Myślę, że wielu z was przydadzą się takie szkolenia http://brb-doradztwowizerunkowe.pl/oferta/szkolenia/ . W ten sposób można sobie pomóc. Będziemy wiedzieć jakie ubrania kupować, a jakie omijać szerokim łukiem. W ten sposób można naprawdę sporo zaoszczędzić.

Jeśli chodzi o metamorfozę fryzury - polecam Great Lengths. To, co robią na głowie to istne dzieła sztuki! Ja całe życie miałam cienkie i krótkie włoski a dzięki nim mam gęste i bujne włosy, które dodają mi pewności siebie. Najlepsi!