Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdasfas

Na egzaminach praktycznych z prawka umierają ludzie!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość asdasfas

Już do tego doszło że ludzie oblewają za szczegóły i do tego dostają zawału bo brak prawka brak szans na pracę w Polsce!!!!!!!!! Do tragicznego zdarzenia doszło na placu manewrowym. 56-latek zasłabł podczas jazdy po łuku. Niestety nie pomogła szybko przeprowadzona reanimacja przez pracowników WORD. Bezskuteczna okazała się także pomoc ekipy medycznej karetki pogotowia, która szybko pojawiła się na placu manewrowym. Mężczyznę reanimowano blisko godzinę. Lekarz stwierdził zgon.

Gość aasffsaf
Powinny być takie zasady 20 minut jazdy po mieście wszystkie manewry zostały wykonane! egzamin pozytywny! bez względu na ostanie parkowanie przed WORDEM!!!!!!!

U mnie w mieście w WORDZIE umieścili DEFIBRYLATOR automatyczny!!! To jest chore, aby tak stresować ludzi!

Gość aasffsaf
To było dzisiaj w Białej Podlaskiej!

Gość _Anitkaa_
No nie dziwię się, jak ktoś nie ma pieniędzy ledwo wiąże koniec z końcem , a po raz któryś wywala 115 zł , żeby się po łuku przejechać :O Za co aż tyle kasy biorą 115 zł za 3 minuty, a inni na to 2-3 dni pracują :O

Gość pracownica ZOL
Defibrylator musi być w kazdym tzw "skupisku" ludzi typu: sklepy dworce wieksze urzey etc

Wiem, wiem że po akcji umieścili defibrylatory w wielu miejscach, ale, przynajmniej u mnie w mieście, umieścili w WORDZIE, a nie ma w głównym urzędzie, gdzie codziennie pracuje z tysiąc ludzi

Gość _Anitkaa_
Dodatowo stres potęguje to, że nie jest się umówionym na konkretną godzinę (mimo wywalenia 115 zł) tylko czeka się czy to teraz ciebie wywołają. Dodatkowo może być stresujące, jeśli ktoś brał wolne w pracy, ma daleko, po prostu, jeśli musiał dużo zorganizować by móc przyjechać do Wordu a do tego jeszcze na darmo wyrzuci 115 zł.

Gość pracownica ZOL
Program AED ma na celu własnie rozmieszczenie sprzetu w takich miejscah, nie ma to wiele wspólnego z nowymi egzaminami co tu sugerujecie :classic_cool: ludzie maja zatrzymanie akcji serca w sklepach, to moze na zakupy nie chodzcie by sie nie narazać ???

Gość .wiem głupi bylem.
Ja to bylem tak zdesperowany bo zdawałem 3raz pojechałem tam z nożem, jakby mnie oblał to bym go tam roz****l ale na jego właściwie szczęście zdałem

Gość DgpgaMGDGmgwgMG
:D