Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żałuje ego tego

Żałuje, ze nie uprawiam seksu i czekam na miłość. To bez sensu !

Polecane posty

Gość żałuje ego tego

Czuje sie jak frajer :O zamiast korzystac z młodosci, tego ze jestem przystojny mam powodzenie eh siedze i czekam na te jedyną i po co? Bylem z dwiema...jedna mnie zdradziła 'z kolegą' po pijaku a druga...byla ze mną i eksem, szukala pocieszenia, z nim niby zerwała ale potem wrocila, koleś jakis jebniety, ja bym z nim nie wytrzymal. Teraz na serio zerwali i chce sie ze mną spotkac ! Haha smiech na sali, i gdzie tu milosc? Ona studentka na politechnice a głupia jak moj pies. Mam 25lat i chyba zaczne korzystac z zycia :/ bo nie doczekam sie do usranej smierci, potem bede zalowal, tak mowi mi ojciec,chyba ma racje

Gość dobrze mówisz, korzystaj
ja mam 28 lat, od 3 lat żyję bez seksu bo czekam na miłość... wcześniej byłam z chłopakiem 5 lat, ale nie wyszło. moja naiwność nie zna granic.

"a głupia jak moj pies." to trzeba było psa z nią umówić, a nie siebie

Gość 4567890
Ja tam sobie z prostytutek korzystam. mniej zachodu a i tak to samo co " normalna kobieta" i prawie taki sam licznik.

Gość lepravikson
nic nie tracisz. ja zaraz 36 lat będę miał i nigdy seksu nie uprawiałem.

Gość też żałuję ale nie umiem
inaczej, mechaniczny seks do mnie nie przemawia ba nawet w związku nie potrafiłam bo nie czułam miłości. i tak będę czekać do usranej śmierci

Pożalę się z wami...Mam 32 lata i od 3 lat żadnego związku. Tylko co chwila dziewczyna na noc:-( Przewinęły się tabuny kobiet przez moje łózko, ale żadna nie chce związków.... shit!!!

Gość haha, dziwne że baba która
pakuje się od razu do łóżka nie myśli o związku. naprawdę zastanawiające:P

Ma męża, narzeczonego, bogatego chłopaka, ma większe wymagania i akurat była nagrzana, jest samotną matką (no te akurat to chcą się wiązać, ale ja nie koniecznie), udało mi się trafić w jej emocje, ale nie koniecznie facet po 30 bez własnego mieszkania jest atrakcyjny, nie jestem mega przystojny - ale też nie jestem ogrem 6/10... powodów może być wiele. Faktem jest natomiast to, że łatwiej jest zaciągnąć dziewczynę do łóżka niż z nią stworzyć związek. Może to specyfika tego miasta (Wa-wa), bo kiedys tak nie miałem, jak mieszkałem gdzie indziej

Gość Dziś mało która kobieta
nadaje się do związku. Większość niestety tylko ma ciało do zaoferowania i nic poza tym.