Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młody 16 lat

Wiersz dla dziewczyny z okazji walentynek do oceny

Polecane posty

Gość młody 16 lat

Widząc cię co jakiś czas zawsze myślałem że nie mam szans zdobyć twe serce, wziąć w ramiona powiedzieć, że jesteś dla mnie niezastąpiona marzyłem o tobie dzień i noc myśląc, że przytulam cie- przytulałem koc lecz stało się, poznałem cię! moje życie odmieniło się randki z tobą były cudowne to jak się uśmiechałaś nigdy nie zapomnę znamy się już równo od 19 dni czeka nas jeszcze mnóstwo wspaniałych chwil ale czy wspólnych, to się okaże bądźmy cierpliwi czas pokaże teraz coś osobistego napiszę kocham Cię mocniej niż Magma Aiszę jednak coś tu nie gra coś jest nie tak jesteśmy ze sobą a seksu brak lecz wybaczam ci i liczę, że to się zmieni w walentynki dasz mi seks nie z tej ziemi ty dasz mi siebie, tobie dam mnie poczujemy się razem jak w niebie Twój :*

Gość młody 16 lat
Oceńcie jak się wam podoba i czy spodoba się mojej dziewczynie. PS. w końcówce powinno być -siebie -niebie

Gość młody 16 lat
Namuwię ją na seks tym wierszem?

Gość zlosliwachorowitka
nie spodoba sie, po tym fragmencie z seksem wnioskuje ze se jaja robisz

Gość ascacacacASDEDE
hahhahahha końcówką to mnie rozwaliłeś :D

Gość killla
szczerze???:):) początkowo myślałam, że się szczerze zakochałeś, że jestem taki..romantyczny, fajny. Wiersz zapowiadał się fajnie. Nie wiem na jakim etapie jest Wasza relacja, ale większość wiersza rozpisujesz się jaka to Ona wspaniała a kończysz na seksie. Piszesz, że znacie się 19dni, jak Ty chcesz seksu po 19 dniach znajomości i myślisz, że go dostaniesz to życzę Ci powodzenia:):) hehe, tzn.chyba, że Twoja "dziewczyna" jest bardzo bardzo łatwa to pewnie dostaniesz to czego oczekujesz:) Twój wiersz brzmi w moich uszach, w skrócie tak: "Jesteś taka wspaniała, jak ja Cie kocham, jesteś cudowna, daj mi d...."

Jak nie chcesz stracić laski to zamiast bawić się w poetę ostro przetrzep jej bobra. W dzisiejszych czasach nie ma już romantycznych dziewczyn....

Gość młody 16 lat
ale seks to kwitesencja miłości przecież

Gość dobrze że nie mam fejsa
namuwisz :classic_cool:

Gość młody 16 lat
przetrzepać bobra czyli czyli palcowke zrobić?

"jednak coś tu nie gra coś jest nie tak jesteśmy ze sobą a seksu brak" :D:D:D:D:D:D:D:D długo nad tym myślałeś?:D

Gość killla
młody 16, weź mnie nie rozśmieszaj:):) "seks kwintesencja miłości"- przepraszam, ale co Ty chłopczyku wiesz o miłości, a już tym bardziej o seksie. Przepraszam jeśli nie mam racji. Uważam, że seks jest dla dojrzałych i odpowiedzialnych a Twój wiersz i podejście do dziewczyny jasno mówi mi, że zbyt dojrzały to nie jesteś.... Sory jeśli nie mam racji, ale uważam, że z okazji walentynek powinniście jednak wybrać się do kina a nie do wyra, ot moje zdanie:))

milosc po 19 dniach? chyba za wczesnie zeby mowic o wielkiej milosci

Gość qwertyuiolkjhgfdsa
co za paszkwil... widać, że książki to raczej telefoniczne preferujesz

"przetrzepać bobra czyli czyli palcowke zrobić?" Palcem to sobie możesz w tyłku pogrzebać... Masz lepszy sprzęt to go używaj :-)

" myśląc, że przytulam cie- przytulałem koc":D

Gość killla
hehehe, ja już stara dupa jestem, a dałam się nabrać, że się zakochał:):) o zgrozo......

Gość młody 16 lat
przecież 16 lat to już odpowiedni wiek żeby uprawiać seks. Uwarzam, że jestem dojrzały i gotowy na seks i wiem, że kocham moją dziewczynę. Ja wiem lepiej chyba no nie?

Gość Jooooolietka
No faktycznie do pewnego momentu było fajnie a tu nagle bumc seks i zamiecione:P Chłopie jak ta dziewczyna jest łatwa to Ci da co chcesz nawet bez wierszyka a jeśli sie szanuje to i nawet to wierszydelko nie pomoże .....:/

Gość młody 16 lat
dragon aha już wiem :)

Gość killla
młody się nie odzywa, chyba się speszył:)

jednak coś tu nie gra coś jest nie tak jesteśmy ze sobą a seksu brak lecz wybaczam ci i liczę, że to się zmieni haha dziewczyna bd zczesliwa bo jej wybaczył

Gość młody 16 lat
ja ją naprawdę kocham