Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młody 16 lat

Wiersz dla dziewczyny z okazji walentynek do oceny

Polecane posty

Gość młody 16 lat
a jak bardzo podoba wam się muj wiersz? na jaką ocenę go oceniacie?

"przecież 16 lat to już odpowiedni wiek żeby uprawiać seks. Uwarzam, że jestem dojrzały i gotowy na seks i wiem, że kocham moją dziewczynę. Ja wiem lepiej chyba no nie" tak faktycznie jesteś DOJRZAŁY :D

Gość młody 16 lat
mój*

Gość Jooooolietka
Nie jestes dojrzały tylko Ci sie tak wydaje- zrozumiesz za kilka lat nie ma co tlumacZyc bo nastolatki podczas dojrzewania są najmadrzejsze:P ehe chlopie włosy na siusiaku nie stanowią o pelnej ludzkiej dojrzalosci heh

Gość killla
młody 16, jestem trochę starsza od Ciebie i trochę więcej znam świat i uwierz mi , po 19 dniach znajomości uważasz, że kochasz????? to raczej nie możliwe:( Tak jak pisali inni, jeśli jest łatwa to da Ci i bez wiersza. Jeśli ją kochasz to lepiej dla Ciebie żeby Ci jednak na razie nie dała, bo zastanów się chcesz mieć łatwą, puszczalską panne?????? nie sądze, chyba , że ją kochasz a rano się odkochasz:)

Gość młody 16 lat
a co napisać, żeby był seks?

Gość młody 16 lat
czemu według was dzieczyna jak daje to od razu musi być puszczalska? Kobietom nie można uprawiać seksu?

Gość grmr
znasz ja 19dni i chcesz seksu... a jak wpadniecie to co? kolejny tatus ktory ucieknie gdzie piepsz rosnie bo za miesiac okaze sie ze jest wiele lepszych zajec niz dbanie o kobiete w ciazy? jak mozna isc do lozka z kims kogo sie tak wlasciwie nie zna :O ODPOWIEDZIALNOSCI !!!

Gość młody 16 lat
użyjemy prezerwatyw

Gość młody 16 lat
przecież 16 lat to już nie taki młody. To normalny wiek na seks.

Gość killla
a ile lat ma Twoja dziewczyna???? oczywiście, że dziewczyna może uprawiać seks, ale mam wrażenie, że mylisz miłość z pociągiem:) Dlatego uważam, że byłaby łatwa jak Ci da teraz bo żadna szanująca się dziewczyna, kobieta nie da facetowi po 19 dniach znajomości. Przynajmniej ja takiej nie znam i sama bym tak nie zrobiła. Dobrze tu ktoś napisał, nie zrozumiesz tego teraz, zrozumiesz jak naprawdę dorośniesz, czyli za pare lat. Twierdzisz, że jesteś dojrzały do seksu, a ciekawa jestem co wiesz na temat antykoncepcji??? nie gniewaj się, mało który 16 latek jest gotowy do seksu, wątpie czy ktoś taki w tym wieku istnieje. SEKS TO NIE ZABAWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość killla
znaczy w pewnym sensie to jest zabawa, ale wiecie o co mi chodzi:):)

Gość killla
dlatego napisałam "w pewnym sensie":):)

Gość grmr
... prezerwatywa to nie 100% !!! zawsze istnieje szansa. i 16lat to wiek ok ale nie na seks z dziewczyna ktora zna sie 19dni... moj chlopak (ja mam 18lat) czekal dobrze ponad pol roku ale uwierz ze teraz nie zaluje :]]]] i oboje wiemy ze w razie czego bedziemy dobrymi rodzicami :)

Gość młody 16 lat
jebany katolicki kraj. Tutaj seks jest traktowany jak zło a kobiety jako puszczalskie szmaty. Czemu się tutaj urodzilem. Jak moja dziewczyna pozwoli to będę uprawiał seks z nią i nadal ją szanował czy wam się to podoba czy nie.

później dopiero zobaczyłam ;) Ojj chłopak ma za bujną wyobraźnie watpie że po wierszu mu da ; )

Gość grmr
a tak pozatym to seks nie jest niczym szczegulnym jak sie kogos naprawde nie kocha (ja dopiero po jakims roku pokochalam tak naprawde mocno i dopiero teraz seks jest mega mega mega mega). tez myslalam ze to bzdura opowiadana przez rodzicow zeby sie nie spieszyc ale to najprawdziwsza prawda. dlatego jak masz cisnienie to sobie zwal a nie zabieraj sie za cos co w tej chwili nie ma sensu ;)

Gość młody 16 lat
a jak nie to pójdę na dziwki. już mi wszystko jedno.

Gość młody 16 lat
23 24 to podszyw Ja ją kocham więc dla mnie to będzie seks z milości

Gość grmr
jestem 2lata starsza a czuje sie jakbym byla 20 xD chlopie skad ten pospiech? przed kolegami chcesz sie pochwalic? nikt tu nie ma na celu cie obrazac tylko wytumaczyc ci ze w tych sprawach pospiech nie jest wskazany ;) jeszcze zdazysz sonie pouzywac najpierw stworz zwiazek . co to sie dzieje najpierw seks potem milosc. najpierw dziecko potem slub... dobrze ze nie najpierw smierc potem zycie chociaz chyba do tego to prowadzi xD

Gość młody 16 lat
w każdym razie kocham ją bardziej od własnej ręki. na pewno, dopisać o tym jakiś rozczulający dwuwiersz?

jasne dawaj wiersz ;D he no ale faktycznie z kobiet jednak lepiej ale porównanie kocham ją bardziej od ręki ;/ ;/ żałosne....

Gość grmr
jak mozna kochac kogos w 19dni? kochac to byc oddanym na zawsze. miec poczucie odpowiedzialnosci, wiedziec ze jak ta osoba bedzie stara to sie o nia zatroszczysz. jestes gotowy zmieniac jej pieluchy i opatrzac odlezyny? watpie. a to jest wlasnie miliosc milisc ktora noe patrzy na to czy jestes ladny czy chcesz seksu. milosc nie pisze wierszy tylko nim jest. jest ogromnym poswieceniem i przysiega ktora nie pyta: dasz mi dupy tylko:pomozesz mi gdy bede tego potrzebowac? zaufasz mi gdy bede zlinczowany i blednie osadzony? podasz mi reke gdy zostane brudny, glodny i bez grosza. to jest milosc i puki tego nie pojmiesz puty seks bedzie seksem a nie kochaniem.