Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedzenieeeeee

Jak reagujecie kiedy dziecko chce jeść to co wy?

Polecane posty

Gość jedzenieeeeee

Kiedy moja córka była zupełnie mała, ale już samodzielnie siedziała czyli kiedy miała około 6-7 m-cy dostawała obiadki gotowane przeze mnie lub te ze słoika i nie wnikała w to co my mamy na talerzu. Teraz mała ma rok i nie chce jeść np zupki, pulpetów czy gotowanewgo mięsa, jak widzi, że my np. jemy schabowego, surówkę i ziemniaki. Próbuje ją oszukać i daję jej ziemniaka z masłem, ale to niewiele daje. Jak reagować? Nie chcesz jeść to ok, nie zmuszać, nie dawać nic wzamian, a może dawać jej to, co my jemy? a jemy różnie, raz jakaś pieczeń, raz kotlety, czasami jakaś pizza, leczo

Gość kot_,_ Sylwester
na to ci bozia rozum dala żebys potrafila przyrządzic obiad tak jak dla was ale bez skladników nieodpowiednich dla roczniaka

Gość moje dziecko ma
2 lata i odkąd skończyła rok je to samo co my.Nie gotuję jej osobno. Je zupy razem z nami,i drugie dana również.Kotlety,ziemniaki,buraki,pieczenie,kluski sląskie z sosem dosłownie wszystko:)Oczywiście jeśli robię jej kotlety czy coś innego to dodaję duzo mniej przypraw i jest ok. Nie wiem dlaczego zwlekasz z "dorosłym" jedzeniem...?