Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adeelajjjda37

czy ja jestem nienormalna??czy ludzie?Mam 37l

Polecane posty

Gość anette12345
też teraz jeśli widzę przystojniaka co się do mnie uśmiecha to najlepiej schowałabym się w mysią dziurę ze strachu. I myślę że narazie tak lepiej dla mnie bo jeszcze chcę trochę wolności. Ale z drugiej str. myślę ze starzeję się już pewno i trudniej będzie nawet mentalnie się kiedyś do kogoś dopasować jeśli tyle czasu byłam sama

Gość anette12345
papatki gurrrrr:-)

Gość lilitka55
ja tam tez sama a starsza jestem i nie zaluje ze tak wyszlo dzis mam czas na siebie, na pasje a nie na dom meza dzieci to dla mnie porazka, ale kazdy zyje jak chce, ja wybrlam wolnosc:)

Gość fgt56o
mojej siorce zachcial sie mezunia dzieciaczkow domu , tak jej sie trafil kolo ze klepala z mim bide, w kawalrce wynajetej, byly takie awantury , krzyki , ze na tla nerwowym dzis jest lysaWrocila do matki z 2 dzieci i zyjenz alimentow 500zl,matka musi na starosc choeac ja i dzieci,mi jakos do glowy nie przyszlo nigdy zeby narodzic w ta biede dzieci

Gość żona i mama z pasjami
dziwi mnie jedna rzecz dlaczego większość zagorzałych starych panien-singielek są przekonane że jak się z kimś zwiążą to na pewno będą zdradzane, biedne, niewyspane itd.

Gość fgt56o
bo nie kazdy wierzyw zwiazek i trwalosc uczuc

Gość tak jest niestety
Bo wystarczy poczytac kafe: co drugi temat to maz mnie zostailwil albo mnie zdradza...Polowa mojego malego miasteczka to rozwodnicy ktorych zony albo mezowie zachlysneli sie zachodem.

Gość supersama
i co tam u was, "nieszczęśliwe", "zgorzkniałe" stare panny? :-D

Gość a ja rozumiem autorkę
Też jestem singielką (wprawdzie mam 11 lat mniej i w przyszłości chciałabym mieć męża i rodzinę), ale większość życia byłam sama. Zwiedzam świat sama, sama płacę za siebie i organizuję sobie czas i dobrze jest :)

Gość magia moc marzenia
k