Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość narkoleptyczka

BARDZO WAŻNE mój 12 letni syn męczy naszego psa !!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Gggrhych.
Weź sie za tego zboja bo ci kiedyś głowę obetnie Pewnie będzie przestępca Lynch obawiam sie ze ma racje Rób cos z nim i to szybko Psa oddaj komuś innemu

Gość Lincch
JJak mu powiesz,że spotka kara to bedzie dalej meczył psa, ale jak nikt nie bedzie widział! Bez sensu! Powiedz bachorowi po prostu,że psa to boli a jak on do chooya nie zrozumie to go strzel w pysk z całej siły i powiedz "widzisz gnoju? to samo czuje pies" uwierz mi! to pomoże. Skoro jestes teraz samotną matką to musisz trzymać rygor i być jednocześnie ojcem dla dziecka, on jest nastolatkiem potrzebuje męskiego wzorca. Wolisz żeby padł ofiarą pedofila? Trzymaj go krótko. Zobaczysz, koło 17r.ż uspokoi sie, znajdzie dziewczyne, zacznie grac na gitarze i bedzie dobrze :) A jak nie złajasz mu skory teraz to potem bedzie recydywistą. I nie bój się. Od lania jeszcze nikt nie umarł.

Gość lekarz pierwszego kontaktu...
AUTORKO KONIECZNIE ZBADAJ SYNA W KIERUNKU PASOZYTOW, WSZYTSKO NA TO WSKAZUJE ZE JE MA. NIE BAGATELIZUJ TEGO, POCZYTAJ O TYM W NECIE, PADACZKA JEST WYWOŁANA PRZEZ PASOŻYTY, INNE JEGO ZACHWANIA TEZ.

Gość narkoleptyczka
ale prosze zamknijcie na chwilę oczy - ci co masją dzieci i wyobrazcie sobie moją sytuacje ze sobą i swoimi pociechami w roli głównej - to jest empatia i tego tutaj szukam , nie krytyki i rad o zutylizowaniu " psychola"

ja już nie wspominam o tym:D że psu może się nie spodobać taka forma tolerancji dla dzieciątka i może się ODGRYŹĆ dosłownie i w przenośni. nawet jeśli był święty dotychczas koty to są jednak koty. kot by już mu dawno "spuścił manto". koty nie wiedzą nic o uchwale o nie biciu dzieci :classic_cool:

Gość narkoleptyczka
nigdy nie był bity , w styczniu dostał pierwszy raz , nie da się tutaj napisać co pyskował ,modery nie puszczą , groził zemstą i stawiał się do bitki - jest mojego wzrostu

Gość lekarz pierwszego kontaktu
i jeszcze polecam taką metodę, troche ludową ale bardzo sie sprawdza - podaj mu do jedzenia skóre z suchej pięty, niech popije to wodą ciepłą, przegotowaną najlepiej tuż po obudzeniu albo wieczorem (wtedy odda stolec i sie uspokoi, napiecie miesniowe mu zejdzie i bedzie jak odmieniony)

Gość narkoleptyczka
dziękuję zainteresuje się tymi pasożytami :)

Gość nie mozesz synowi
dać kary nauczki dać w tyłek ? zlej porządnie po dupie i miesiąc kary na komputer tw i wychodzenie z domu i tak za każdym razem jak dokuczy psu pies go wkońcu upierdoli i pies bedzie winny i go zlejecie i oddacie bo synusia ugryzł wpierdool porządne a nie że ma adhd i po psychologach latać

lekarz pierwszego kontaktu - zayebista rada :classic_cool: sam to wymyśliłeś?:D:D:D

Gość narkoleptyczka
whedif pies się odgryza a jakże , pisałam że mam w domu wieczne awantury

Wychowałaś potwora. Jeśli dziecko w wieku 12 lat przejawia takie zachowania, nigdy nie będzie dobrym człowiekiem.

Gość narkoleptyczka
odgryza się dosłownie i w przenośni ,ludzie ja wymiękam z tym wszystkim , dwie moje ukochane istoty się ...nienawidzą

Gość Lincch
To wyobraz sobie ja mam dzieci, kazdego dnia drżę z niepokoju czy nie padną ofiarą szaleńca? Albo czy im coś do głowy nie strzeli i nie skrzywdzą kogoś? Dziecko to odpowiedzialność.Codziennie to samo... Ale mam dzieci tak "ustawione" że myślą o nauce, o feriach, czasem się pokłócimy, ale ogólnie nie ma wiekszych problemów. Zrozum to,że Ty mu na wszystko pozwalasz to nie jest dobre, on tego nie czuje jako "mama mnie kocha bo pozwala na wszystko" on czuje bezład. Dziecko w tym wieku musi znać miejsce, porządek. Tymbardziej, że jak napisałaś dużo sie przeprowadzaliście, często zmieniał szkołę. Potrzebuje on dyscypliny i rygoru. Może zapisz na basen? CO on lubi? ma jakaś pasje? Jak mu czasem powiesz "to jest złe" "nie rób tego" to nie bedziesz złą matką :) jeszcze bedzie kiedys Ci zza to wdzieczny.Pozdrawiam i przepraszam za nieempatyczne wpisy

" whedif pies się odgryza a jakże , pisałam że mam w domu wieczne awantury" to tym bardziej oddaj dziecko do adopcji dla jego bezpieczeństwa:O

"odgryza się dosłownie i w przenośni ,ludzie ja wymiękam z tym wszystkim , dwie moje ukochane istoty się ...nienawidzą" jeśli to prowo to masz 10/10:D jeśli gówniarz jest chory to to nie jest u niego nienawiść. psy też nie są zdolne do nienawiści, po prostu się bronią od nachalnego intruza a "zaczął" Twój synalek:D:D:D lol pies jak gryzie to "nienawidzi" czego jeszcze się nie dowiem tu:D

Gość ONA z małopolski
a ja kobietę rozumiem , ma jedno dziecko kocha je i desperacko chce zatrzymać psa którego też kocha , nie powiem że jesteście hamscy ,ale nie macie właśnie wspomnianej empatii i /lub dzieci .

Beatriche - hamuj, kotku:) uzasadnienie poproszę:)

Gość narkoleptyczka
Lincch- podoba mi się to że potrafiłaś przeprosić to teraz rzadkość :), pozdrawiam i dziękuję za rady ,chociaż i tak już to stosuję

Gość narkoleptyczka
whedif owszem zle się wyraziłam z ta psią niemnawiścią ale też sobie pozwalasz , kładę to na karb tego że nie masz i pewno nie przepadasz za dziecmi i wierz mi kobieto chciałabym by to było prowo ,oddałam wszystko

Nie rozmawiam z gnojarstwem co ma siano w głowie gwiazdeczko od siedmiu boleści.Ciebie powinni dawno oddać do domu dziecka w końcu z twoimi fobiami też jesteś odrzutem społecznym.

Pies gryzie ze strachu. Pewnego dnia twój syn przekroczy pewną granicę i pies go upierdoli. Widać, że nie masz w cipie porządnego drąga, bo nie jesteś w stanie opanować gówniarza. A gdyby ten drąg był w twoim domu, gówniarz dostawałby regularny wpierdol i byłby problem z głowy.

Gość spalona renia
psychologowie i psychiatrzy to tak mikeszają że głowa mała , szczególnie ci pierwsi ,co gabinet inna opinia

Beatriche - też Cię lubię, zaczerniona mentalna pomarańczko:) jeśli mając dziecko toleruję się zwierzęcą krzywdę, to się wolę podwiązać a autorki nie pojmuje czemu nie może odizolować psa od dziecka.

Gość spalona renia
poziom wypowiedzi jak zwykle trąca nizinami moralnymi , oby wam nie było nigdy dane poznać co to znaczy nastek z adhd , bo ta choroba istnieje i jest prawdziwą katorgą dla rodziców , codziennym jażmem

Gość spalona renia
whdif a masz dziecko ? jeśli to w jakim wieku ?

Gość narkoleptyczka
spadaj czarny rycerz , syn jaki by nie był to żaden obcy kutas nie będzie go tłukł , a że tatuś okazał się matołem to nie znaczy że masz pędzić i szukać następcy

I wszystko jasne. Zrobiła sobie dziecko i jest samotną matką, bo ojciec gówniarza bał się odpowiedzialności. Wspaniały układ genów: - matka co pierdoli się z byle kim - ojciec co ucieka przed odpowiedzialnością Nie dziwię się wcale Tobie.