Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość E-lena26

ciąża z kochankiem

Polecane posty

Gość E-lena26
a masz w ogóle męża ? :)

Gość E-lena26
ale nie martwie sie o mnie bo zarabiam wystarczająco dobrze by utrzymac siebie i dziecko . Ale tu nie o to chodzi ... A skąd możesz wiedzieć , czy zostane sama ?

Gość )=//(%&W$SCU
Dziewczyno powiedz kochankowi (Jesli ci na nim jusz niezalezy)ze konczysz afere ,bo chcecie z mezem starac sie o dziecko. Mezowi nic niemow,a jesli kiedys wyjdzie kawa na lawe to mu powiedz niech sie cieszy z pary dodatkowych lat zycia,bo gdybys mu to powiedziala to by go to "Zabilo" a tak jeszcze zyje a co dalej on z zyciem zrobi ? wybor nalezy do niego.

Gość fdhdhhkhh
Nie rozumiem jak TATA może nie wiedzieć, że jest TATĄ!? Jak? Zasługuje na to nie ważne jakim byłby człowiekiem. Jesteś niesprawiedliwa myślisz tylko o SOBIE.. nie dość,że męża zdradzasz to i puszczasz kit, że jego bobas.. Myślisz, że kiedy bardziej sie załamie teraz czy za pare lat? A kochanek nic Ci nie zrobił , żebyś tak go potraktowała sama chciałaś tego romansu... i teraz co Ty wyprawiasz? Trzeba płacić za swoje błedy i przyjemności.. a nie bezczelnie probowac sie bronic.

Gość fdhdhhkhh
Rozumiem, że mąż zapracowany i potrzebowałaś wiecej miłości zainteresowania Tobą.. ale nigdy nie pojme jak ojciec może nie wiedzieć że jest ojcem...że stworzył coś co jest najwiekszym skarbem i być tego nieświadomy..:( jest to przykre. Sama jestem w ciąży też w 8 tyg.

Gość E-lena26
na siłę z Nim nie romansowałam ! Zreszta to On mnie podrywał... Teraz chcę zakończyć ten romans ale kochanek nie che odpuścić bo sie zakochał :( Więc co mam zrobić ?

Gość E-lena26
na siłę z Nim nie romansowałam ! Zreszta to On mnie podrywał... Teraz chcę zakończyć ten romans ale kochanek nie che odpuścić bo sie zakochał :( Więc co mam zrobić ?

Gość prawictwo pospolite161
a ja słyszałem ze Polki maja najwiecej dzieci w Uk zaraz po Pakistankach ..

Gość E-lena26
fdhdhhh To sugerujesz, że powinnam powiedziec kochankowi o ciązy ? Ps.gratuluje ciąży :)

Gość mój synek też zje.
no więc to samo napisałam szmacie: co za szmaciara Mąż zapie**ala,żeby zapewnić rodzienie godne warunki,a suka się puszcza z jakimś gachem splunąć bym na ciebie nie chciała. Nie doceniasz tego co masz to zobaczysz jak ci się zycie za to odwdzięczy jeszcze Zyczę ci,żeby mąz się dowiedział i cie kopnął w to parszywe dupsko,a kochanek żeby nna ciebie splunął. zobaczysz wtedy jak smakuje życie. gardzę takimi dzi**ami jak ty. tfu..:O A ONA MÓWI,ŻE BY NA MNIE NIE CHCIAŁA SPLUNĄĆ. ZAPYTAŁAM DLACZEGO MIAŁABY TO ZROBIC TO ZATKNEŁA RYJA I NIC NIE PISZE.

Gość fdhdhhkhh
Powinnaś ma prawo wiedzieć i tak samo jak ty cieszyć sie tym rozwijającym sie WASZYM maleństwem... A jakby to było gdybyś to męża zostawiła i żyla z kochankiem? :) Dziekuje i również gratuluje. :)

Gość Darass
e lena 26 , ale ty jestes prostą dziewczyna, jak ktos pisze ze zapierdala od rana do nocy to odbierasz to w ten sposób ze musi pracować fizycznie z łopatą w ręce to jest przenosnia mówiaca o zaangazowaniu w wykonywana prace - prezes duzej firmy tez zapierdala od rana do nocy i jeszcze w domu potrafi pracować

Gość E-lena26
fdhdhh nie wiem :( Boję sie reakcji męża - tego, że się załamie . No i łączy mnie z Nim więcej... O pieniądze mi nie chodzi bo z w kwestii finansowej jestem samowystarczalna :) Nauczono mnie nie liczyc nigdy na nikogo-nawet na mężą . Jutro mam spotkac sie z kochankiem i nie wiem jak to załatwić

Gość E-lena26
Darass wiem, że praca umysłowa to tez zapier**l ale jestem pewna, że ta dziewczyna , któa mnie od szmat wyzywa pewnie myslała, że mój mąz zapierdziela z łopata w rękach dzien i noc :) Stąd moja wypowiedz ;)

Gość E-lena26
fdhdhha równiez dziękuję ;)

Gość E-lena26
fdhdhha równiez dziękuję ;)

Gość fdhdhhkhh
No ale wiesz załamie sie jeszcze bardziej jak dowie sie prawdy za pare lat . Powiedz kochankowi potem pomyślicie razem co robić dalej. No a umiałabyś zostawić męża dla kochanka?

Gość kociara1
Wiecie ile dzieci na swiecie rodzi sie nie od tych ojców co trzeba. Ile jest wynikiem długotrwałej zdrady lub jednego zapomnienia-numerku? Moze nawet ktos z wasjest tego przykładem i nie jest dzieckiem swojego tatusia ?:) Do autorki - a skad pewnosc ze to dziecko nie jest męża. Kalendarzyk moze sie mylic . Moja ciąza wygladała na wiekszą niz była. Niby rodziłam 3-4 tyg po terminie a dziecko urodziło sie tak jak terminowe bez oznak przenoszenia. Ja bym zerwała kontakty z kochankiem. Trudno popelniłas bład kazdemu moze sie zdażyc. Maż chce dziecka to niech ma. Ja zdałabym się na los. Dlaczego mamy zakładac ze cos złego ma sie stac po latach i ze prawda wyjdzie na jaw. A skad mamy penosc ze mąż wyjezdzajacy na czeste i dlugie delegacje jest wierny. Te prezenty które dostajesz mogą byc zagłuszeniem sumienia. Moze on tez nie jest taki swiety ??? Ja napewno nie usunęłabym ciązy. !!! Powodzenia autorko.

Gość E-lena26
fdhdhh chyba tak . Tym bardziej , że przed moim romansem kilka razy w żalu powiedziałam mu , że jesli tak ma wyglądac nasze małżenstwo, gdzie On jest gościem w domu to ja odejde . Przejął sie tym i przez jakis czas było lepiej . No ale po niedługim czasie praca znów Nim zawładnęła ...

Gość fdhdhhkhh
No tak, ale czy myśli wtedy sie o dziecku? Jak poradzi sobie z myślą, że jego tatuś to nie jego tatuś? Trzeba brać pod uwage, że prawda wyjdzie bo to nie jest trudne.

Gość E-lena26
kociara tylko, że ja jestem pewna , że ojcem jest kochanek . Gdy byłam u lekarza to biło juz serce i usg wskazywało 8 tydzien . Przez cały grudzien nie uprawiałam seksu z mężem bo był poza domem. Ostatnia @ miałam 22 lisopada , w dniach 29.11- 20 .12 był seks z kochankiem . 24 .12 dostałam okres bedąc w ciązy ! Gdy w styczniu okres sie nie pojawił do poszłam do lekarza i zarodkowi juz biło serce. Sam lekarz powiedział, że do zapłodnienia doszło w grudniu . Niemozliwe jest przeciez, że kochając sie z mężem w styczniu jestem juz w 8 tc

Gość E-lena26
kociara tylko, że ja jestem pewna , że ojcem jest kochanek . Gdy byłam u lekarza to biło juz serce i usg wskazywało 8 tydzien . Przez cały grudzien nie uprawiałam seksu z mężem bo był poza domem. Ostatnia @ miałam 22 lisopada , w dniach 29.11- 20 .12 był seks z kochankiem . 24 .12 dostałam okres bedąc w ciązy ! Gdy w styczniu okres sie nie pojawił do poszłam do lekarza i zarodkowi juz biło serce. Sam lekarz powiedział, że do zapłodnienia doszło w grudniu . Niemozliwe jest przeciez, że kochając sie z mężem w styczniu jestem juz w 8 tc

Gość E-lena26

Gość fdhdhhkhh
Właśnie wiec decyzja należy do Ciebie ja moge tylko radzić . :) Jeśli mogłabyś życ z kochankiem a ojcem dziecka to wydaje sie to lepsze niż życie w ciągłym kłamstwie. A co bedzie jeśli po urodzeniu mąż dalej bedzie tak zapracowany i zostaniesz sama z maluszkiem całymi dniami?

Gość kociara1
To skoro zakładamy ze prawda wyjdzie na jaw musi wszytskim powiedziec prawde i rozpierdolic sobie i innym życie. A jak sie okaze ze dziecko jest jednak męża ???? Ale maż dowie się o kochanku i ją zaostawi niepotrzebnie ? moze zdobyc materaił genetyczny i najpierw zrobic badania a potem dopiero wywoływac burze. Naprawde to szczerze nie zazdroszczę. Wyobrazam sobie w jakim stresie teraz żyjesz. A to zle wpływa na ciąże. Posłuchaj serca a nie nas.

Gość kociara1
Skoro jestes pewna na 100% to nie masz wyjscia tylko powiedziec wszystkim prawde . Ale nie masz pewnosci jak zachowa się kochanek. Nie wiesz jak zareaguje na wiesc o ciąży. A mąż tez nie jest idiotą policzy sobie ile ma ciążą i kiedy urodzisz i ze go nie było w grudniu w domu. TYLKO PRAWDA !

Gość E-lena26
fdhdhha zdaje sobie z tego sprawę .A najbardziej wiesz co mnie martwi ? Że dziecko będzie podobne do kochanka , który to zauwazy chocby za 10 lat .Wtedy zrobi sie nieprzyjemnie i wiadomo ucierpi na tym najbardziej maluch :(

Gość E-lena26
fdhdhha zdaje sobie z tego sprawę .A najbardziej wiesz co mnie martwi ? Że dziecko będzie podobne do kochanka , który to zauwazy chocby za 10 lat .Wtedy zrobi sie nieprzyjemnie i wiadomo ucierpi na tym najbardziej maluch :(

Gość E-lena26
kociara ale ta róznica to tylko 4 tygodnie wiec im pózniej to tak nie bedzie mozna wywnioskowac dokładnie. Przeciez urodzic mogę w 38 lub w 40 tc . A co do wierności mojego mężą to często to nie dawało mi spokoju . Jest przystojny i ma pieniądze więc wiedziałam, że wszedzie może sie pojawic "ochotniczka" :/ Przysiegał, że nie zdradza... A te prezenty to z młości

Gość pograzona0000
ja bylam w ciązy z kochankiem ...moje malzenstwo sie rozpadalo..kochanek byl czlowiekiem wolnym ale zlapalam go z nastepna laska,mężowi nic nie mowilam ,usunelam ciąże farmakologicznie znalazlam się w szpitalu bo byly powikłania.Mąż odwiedzał mnie w szpitalu i nie byl świadomy w jakiej sprawie chodzi-powiedziałam że miałam krwotok i to łyknąl,do kochanka nigdy więcej się nie odezwałam a moje małzenstwo po 3 latach samo sie rozpadło.