Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia 2013

Czy jest tu jakaś kosmetyczka?

Polecane posty

Gość Kasia 2013

Bardzo proszę o rade, nie mam cery jak pupa niemowlaka, jak nie położę fluidu jest źle tzn moim zdaniem, mam ładne rysy twarzy ale wszystko knoci ta cera, chodze na oczyszczanie twarzy dbam o cerę, ale jest nieładna, moje pytanie do Pań kosmetyczek, które malują na specjalne okazje gwiazdy ( bo pewnie są tu i takie) ale i kobiety, które przychodzą do salonu i chcą makijaż na specjalna okazje, jakich użyć kosemtyków zeby osiągnąć efekt nieskazitelnej cery ale żeby było lekko i nie pomarańczowo, jaka baza, podkład i puder jakie firmy, chętnie kupie tylko prosze o opinie

Gość d;ls,n
Polecam tą nowość maybelline hd. Jest tani bo w promocji. Pelling. Jest wiele baz,ja mam wygładzającą z oriflame. Wieczorem pelling,krem. Rano woda gliceralna,baza,podład,jasny puder w kaminiu,i brązer. Cieniuję tak twarz. Nie używam korektorów ponieważ nie mam takiej potrzeby. Nie trzeba stosować zbyt drogich produktów. Musisz mieć dobry krem,fluid.To taka podstawa kosmetyków.

Gość szaraczek055
Ja wole xdecydowqnie revlona baza i korektor i puder w kamieniu, photo... cos tam

Gość Kasia 2013
wiem, ze drogi nie zawsze znaczy dobry ale jesli juz to wole zaplacic wiecej niz meczyc twarz tanimi kosmetykami ktore mi zaszkodza, uzywam maybelline podkładu ale im dłużej go używam tym bardziej zaczynam być do niego zdystansowana

Gość szaraczek055
Rewelacyuny jest

Gość Kasia 2013
czy ktos jeszcze moze proadzic? tylko prosze o konkretne nazwy, co w swojej kosmetyczce maja Panie Kosmetyczki jak maluja klienti?

Gość Kasia 2013
np intryguje mnie czym byly pomalowane PAnie na wyborach miss polonia, maijaz był taki swiezy lekki, oczywiscie zdaje sobie sprawę, ze pada inaczej swiatlo, ze to telewizja no ale bardzo mi sie podobalo, jakich kosmetykow sie do tego uzywa?

Gość szaraczek055
Na tym podkladxie nie swieci sie cera i po korektorze nie widac zmian skornych,on jst przeznaczony wlasnie jak ktos zdjecia sobie robi, bo swietnie odbija swiatlo

Gość d;ls,n
Możecie mieć najlepsze kosmetyki. Jeżeli nie potraficie używać np pędzli albo odpowiednio układać palców podczas nakładania kosmetyków i tam wam to nic nie da. Ja mam cienie z Diora,ale mogę pomalować oko zwyklakiem i będzie wyglądać równie pięknie bo zna się techniki.Nie jestem kosmetyczką.

Gość Kasia 2013
szaracze rovlona tak?

Gość Kasia 2013
szaraczek * przepraszam;p

Gość porzeczka123
Zgadzam się z d;ls,n Tak na prawdę wszystko zależy od tego jak używa się kosmetyków, jakich odcieni, jak się je łączy i przede wszystkim czym i jak się je nakłada. Jesli bardzo ci zależy na tym, aby dobrze wyglądać, to zamiast wydawać pieniądze na drogie kosmetyki, uzbieraj trochę na kurs. Niektóre placówki prowadzą kurs makijażu, gdzie przez cały dzień uczą cię w jakich kolorach powinnaś się malować, czego używać i jak. Bardzo przydatne :)

Gość rubiiii
Nauka angielskiego za wizaż - CZĘSTOCHOWA Nauczę angielskiego w zamian za naukę wizażu. Jestem nauczycielem po filologii angielskiej, uczę od 8 lat, oferuję profesjonalny kurs angielskiego na każdym poziomie i w każdej grupie wiekowej. Oferuję również własne materiały. W zmian chciałabym nawiązać współpracę z profesjonalną kosmetyczką/wizażystką.kosmetolożką, która nauczy mnie malować się, dobierać kosmetyki, łączyć kolory, itd. e-mail: liwka0@o2.pl Napisz, na pewno odpowiem