Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość całe życie pech!

Spotkałam swój ideał faceta, ale niestety jest 10 lat młodszy

Polecane posty

Gość całe życie pech!

ja już dobiegam 40 a on jeszcze w kwiecie wieku 😭

Gość całe życie pech!
chciałam się wyżalić tylko, bo radzić tu nie ma o czym:( I tak nic z tego nie będzie, najwyżej mały romans po którym pewnie bym cierpiała. Odpuszczę sobie na starcie, numer wykasowany, pamięć zablokowana.

Gość ale masz problem :)
to tylko liczby :)

Gość straszne tooo
o szok 10 lat do tyłu :( nie radzę

Gość aaaaparafka
Dl mnie to nie problem. W tym wieku, moim zdaniem nie jest to duża różnica. problem moim zdaniem jest gdybyś Ty miała 25, a on 15. Lub nawet 30, on 20. Im jesteśmy starsi, to te granice są mniej odczuwalne. Ja tam bym nie kasowała numeru :p

Gość szukaj dla siebie atrakcyjnego
duzo ! duzo! do 5 jeszcze a wzwyz to koszmar, baba starzje sie szybciej i będzie nieatrakcyjna , brzydka stara a ,on bedzie sie oglądała za młodszą

Gość nie czytaj negatywnych opinii
na forum każdy mądry :classic_cool: jeżeli jesteście wolni...spróbuj a może :) powodzenia

Gość fghcvghuhgbvhjkolp;
a ty tez młodszy :D wyglada na to że tak :)) mam starszego

Gość aaaparafka
Skąd pogląd, że "baba starzeje się szybciej" ? Obserwując ludzi na ulicach, powiedziałabym, ze jest wprost odwrotnie :/

Gość aleś głupia jak buut
aleś ty głupiutka tak jak ten post :)

Gość znajdz starszego lepiej
tylko możecie mi zazdrościć :))

Gość ja tez wolę ciut starszych
bo niektórzy maja taki fetysz wolą stare -rola matki :) niczym mamunia

Gość całe życie pech!
postanowiłam zdać się na los. :)

Gość Kakikaka
Mam 40, mój mąż 27 , właśnie będziemy mieli 2 dziecko :-)

Gość hjv
mialabys problem jakby byl o 10 lat starszy.Problem nie do REUSZENIA xzD wg mnie nie masz problemu a rarytas.Tylko babie ciezko dogodzic....

Gość hjv
*nie do ruszenia* btw kobieto rusz glowa jakby byl o 10 lat starszy to mialabys realny problem,a tak to sama sobie wymyslasz.

Gość mam idealnego lekarza
nie narzekajcie ! brac tak aby było dobrze :)

Gość hjv
z tym rarytasem dla 30 latka to przegiecie , bo w koncu to nie 20 latek ,ale 30latek to nie jest najgorsze "zlo" heheh jak dla 40 latki:P chyba...:P

Gość jhngbfdgbf
40 latka wie co dla niej najlepsze :))

Gość Przzzeeememeememk
A ja ostrzegam wszystkie Kobiety w takim wieku, i wiązanie się z dużo młodszymi chłopcami, z prostego powodu:) Młody chłopiec pobryka pobryka i zostawi, no chyba że jest niespełna rozumu aby trzymac starą babe koło siebie:) Pozdrawiam.

Gość mam idealnego lekarza
40 latka wie co dla niej najlepsze } 30 latkom dziekujemy :)

Gość moim zdaniem dla 40 latki
najlepszy bedzie facet po 50 -tce przynajmniej kobieta czuje sie młodsza a facet tez sie cieszy, ze ma u boku młódkę (jak dla niego:P) Przy 10 lat młodszym kobieta czuje sie gorsza, boi się upływającego czasu, tego że on będzie oglądał się za młodszymi. Sama mam 40 lat i wiem, że to już nie jest to ciało co w młodości. Zmarszczek na twarzy też przybywa... nie da się konkurować z młodszymi kobietami. Jak taka pojawi się na horyzoncie i zainteresuje sie owym młodszym facetem, to na pewno zwiędły biust starszej faceta przy sobie nie zatrzyma.🖐️

Gość ja mam 36 lat a moj maz
jest 9 lat mlodszy, jestesmy razem 3 lata i staramy sie o dzidziusia, jestescie juz dojrzalymi ludzmi sama podejmij decyzje

Gość z praktycznego punktu
widzenia to kobiety zyja statystycznie 7-8 lat dluzej od mezczyzn i wlasnie wolniej sie starzeja, kobieta sie umaluje, uczesze, wystroi a mezczyzna niestety nie zrobi ze soba nic

Gość 2 przypadki z mojego zycia
moi rodzice, moja mama ma 60 lat a ojciec jest starszy o 5, niestety wyglada juz w tym wieku na 20 lat starszego jak stary dziadunio, natomiast moja mama nie wyglada na swoje 60 lat, ale roznica w wygladzie jest przeogromna, mimo roznicy wieku 5 lat drugi przypadek moja kolezanka 36 lat , jej maz 10 lat starszy, jego picie, papierosy (3 paczki dziennie) sprawily ze wyglada jak pan po 60-tce, a ona zaczela sie go wstydzic bo wyglada strasznie, wiec roznie z tym bywa, a poza tym malzenstwo to co wiecej niz jedrny biust

Gość do Kakikaka
nie wiem z czego dupe cieszysz ..Twój zwiazek nie masz szans.. ty bedziesz miec 50 i zerowy praktycznie apetyt na seks , ...a on 37 i apetyt duży? myślisz ze da radę watpie?

Gość 324264
Teraz sporo facetów woli mieć starszą partnerkę, więc kto wie jak to się może potoczyć

Gość nie mozna generalizowac
zależy czy owy młodszy obiekt jest dojrzały, czy dopiero potrzebuje się wyszumieć. Z tym drugim nie masz szans.

bierz go kobieto!ja amm 41 lat a moj narzeczony 32 ..jestesmy od 4 lat szczesliwi...i nikt nam nie zarzuca ze miedzy nami taka rozniaca.-po prostu u nas jej nie widac .nie zastanawiaj sie !powodzenia!

Gość poza tym
Teraz medycyna dziala cuda, i nie pisze tylko o operacjach ale sa tez zabiegi nieinwazyjne ktore odmladzaja wyglad. A wszystko coraz bardziej dostepne. Lat mamy tyle na ile sie czujemy. Tylko czasem nie idzie to w parze z wygladem. Ja mam 28 lat a lataja za mna 20 letni koledzy ze studiow :) i nigdy mi nie wierza gdy mowie ze zblizam sie do 30ki.