Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już za rok mautra :)

Praca po ochronie środowiska

Polecane posty

Zdaję w tym roku maturę i zawsze bardzo lubiałem biologię. Nie wiem na jakie studia iśc :( Znowu na biologię? Patrzałem na ochronę środowiska ale co się w tym zawodzie tak na prawdę robi? Co to daje?

Gość lalalalallalalalalalaldjfhsdk
nie idź na to! jest tam analiza matematyczna całki srałki i wszystko inne a do tego algebra i fizyka

Ale to chyba izynieria na polibudzie? a co z kierunkami na uniwersytetach, tam raczej matematyki nie ma

up up :)

Mój temat spadł, a może ktoś studiował biotechnologię? :)

Gość kosikosikosi
ja studiowałam biotechnologie na Politechnice, z pracą różnie jest.....

Gość kosikosikosi
lubiałem patrzałem chłopie naucz sie pisac a dopiero potem myśl o matudze i studiach :-0

Gość hbli
biotechnologia była dobra paaare lat temu- teraz nie, bo za dużo osób idzie, jest przesycenie rynku. Jak zdajesz biologię to idz na coś po akademiach medycznych - pracodawcy czesto patrzą jaką uczelnię/uniwersytet kończyłes, oprócz doświadczenia

ja studiowalam inżynierie środowiska na politechnice - pozniej wybieralam specjalizacje pomiedzy biotechnologia, ochrona srodowiska i inzynieria srodowiska - wybralam ostatnie i nie zaluje (z praca nie bylo i nie ma problemu),

Odnosnie ochrony i biotechnologi to troche mam takie małe ALE. Kim jest sięz zawodu po czymś takim? Biotechnolog to jeszcze może zawód ale ochrona środowiska? To brzmie troche jak jakieś stosunki międzynarodowe -wszystko i nic. Jestem teraz w liceum i w sumie mój tata już teraz jest zły na to bo wolałby żebym poszedł do technikum- mówi że liczą się konkrety a nie jakieś teorie dla teori. Nie wiem co robić, doradźcie coś.

m a d z - ale politechnika a uniwersytet to chyba jest jednak różnica?

Gość kosikosikosi
jest sie magistrem inżynierem ochrony środowiksa :-)

Ale jaka jest różnica w praktyce? :) W sumie to nie bardzo chce mi się iśc na studia :P

Gość gość
wykonanie karty informacyjnej przedsięwzięcia polegającej na budowie farmy wiatrowej, wykonanie raportu środowiskowego polegającego na budowie farmy wiatrowej, kompleksowa usługa na załatwieniu wszelkich formalności/pozwoleń to wszystko z firmą www.ekogrant.com ! Najlepsi w swojej branży !

Gość gość
Ja wlasnie poszedlem na takie studia i mam nadzieje, ze kiedys będę mogl pracowac w firmie tego typu www.sorbchem.pl