Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hÓQÓPÓQÓ

Lubieżna kochanka skryte marzenie każdego mężczyzny, męża....

Polecane posty

Gość hÓQÓPÓQÓ
...perwersyjna wielość obfitości..... ...używając słowa perwersja w pierwotnym znaczeniu ,jako doskonałość.....

Gość hÓQÓPÓQÓ
....nadmiaru...? ....nie...stając się wszystkim w tym aspekcie.........

v34 niewielu męzczyzn potrafi to z kobiety wyłuskać. Gienia zawsze zmiata od 10 do 4 pietra ...nigdy odwrotnie x No właśnie o to chodzi aby raz zamiotła odwrotnie... i wtedy staje się mimo woli lubieżną..;) Jak wyłuskać ? no.. trzeba obserwować ;) x a gdzie definicja męskiego lubieżnictwa, bo mnie kochanka zastrzeli propozycją i co.. popłyną jak zabłocki na mydle..;)

don_octavio zawsze taki poprawnie przygotowany musisz byc?:D daj sie Gieni czasem poniesc/podejsc/zaskoczyć ;)

Gość małpka ze śniegu
A jak odkryć, że w niepozornej kobiecie z autobusu, albo sklepowej kolejki czai się lubieżna kochanka? Lubieżne kochanki inaczej patrzą, a może mają zawsze lekko otwarte usta? Po czym widać, że pani ma "predyspozycje"?

Gość małpka z dodatkiem masła
Ale tak na ucho, ciepłym szeptem, czy tak jak o godzinę na dworcu PKP?

Gość ja jestem trochę lubieżna
a patrzę normalnie, niewinnie :) z zamkniętymi ustami i skrzyżowanymi nogami. na uszach mam słuchawki więc pytania też nie usłyszę

v34 No właśnie z tym mam problem, że za łatwo daję się podejść. A kochanka oczekuje (chyba) więcej twardości... charakteru ;) małpka ze śniegu, jest test: podchodzisz do takiej i .. szczypiesz ją mocno w tyłek... i dwa warianty: -jak ci walnie liścia w twarz...to jest materiał na lubieżną kochankę.. -jak cię przeleci ciemnym spojrzeniem... to tym bardziej ..trzeci wariant, to że dostaniesz wpier*ol od jej bodygarta.. ale kto nie ryzykuje ten nie ma ..:)

Gość małpka i siedmiu krasnoludków
...albo jak mówi "siedem" i wysuwa przy tym lekko język, to jest lubieżna, a jak trzyma za zębami to nie jest. Z tym szczypaniem w tyłek to jest całkiem trafny pomysł. Im mocniejszy policzek wymierzy w ramach podziękowań tym jest bardziej lubieżna i nieprzewidywalna. A po czym poznać lubieżnego mężczyznę?

:D:D Mysle ze Genowefie starcza tylko twardy argument :classic_cool:

A po czym poznać lubieżnego mężczyznę? xxx wypnij sie do niego w autobusie jak cie szczypnie to jest lubieżny :classic_cool:

Gość małpka ze spiżu
To ja jeszcze nie spotkałam lubieżnego mężczyzny. Mnie mężczyźni zaczepiają wyłącznie z zapytaniem o aktualną godzinę . Może robią to z nadzieją, że z lekko wysuniętym językiem odpowiem "siedem po siódmej".

v34 Nie wiem co Pani Gieni starcza, nigdy za nią nie nadążam ...jak biega z miotłą po schodach.. ale się kiedyś przyczaję i zapytam prosto z mostu ... np: czy moglibyśmy razem trochę pozamiatać.. ;)

:D:D tak jak w "Sami swoi" :classic_cool: Jadzka pomóc ci??...aaa to ci pomogę :D:D:D:D

Gość hÓQÓPÓQÓ
...łuskanie lubieżnej czarodziejki (nie czarownicy bo to jest różnica 20 lat) , dziwki czy co kto tam woli...jest procesem...i albo on się odbywa natychmiast lub w dawkowanym rozciąganiu preludium...tej całej gry....tu trzeba chyba być poetą .....mieć taka naturę i mistrzostwo.....byle nie ,,haiku,,.....

No właśnie.. ciekawe zestawienie lubieżności: miastowa intelektualistka uprawiająca co rano jogging... czy "Jadźka" ze wsi , silna dziewczyna dobrze zbudowana, co rano machająca widłami... ;) która ma większe predyspozycje..? z którą by było bardziej lubieżnie ? jak sądzicie i jak wolelibyście, łosie ?

Gość srutu tutu
v34, Ty naprawdę nie masz co robić, tylko wymyślasz takie farmazony? na szczęście Ty z całą pewnością nie spełniasz już wymogów lubieżnej kochanki o czym wie spora większość męskiej części forumowiczów:O

Gość To i owo..
popieram veee jesteś obleśna

don_octavio coś czuje ze te granice się dzisiaj troche zatarły :classic_cool: kojarzysz scene z "Chłopów" jak sie w tym stogu sianka kotłasili?:D:D prostota czy romantyzm?:P

Gość oj veee
modernizm, kretynko! zdefiniuj sobie słowo: romantyzm:O

srutu tutu v34, Ty naprawdę nie masz co robić, tylko wymyślasz takie farmazony? na szczęście Ty z całą pewnością nie spełniasz już wymogów lubieżnej kochanki o czym wie spora większość męskiej części forumowiczów xxx :classic_cool: coś nie na bieżaco jestes:P Najnowszy kafeteryjny "News" donosi żem mężczyzną z duzym "ptokiem"😴

oj veee modernizm, kretynko! zdefiniuj sobie słowo: romantyzm xxx tak nie podciagaj mnie pod swoje kategorie nie o okresie literackim mowię:classic_cool:

Gość małpka z pianki poliuretanowej
Nie rzuciłabym się na nikogo. Udaję, że jestem powściągliwa.

Gość hÓQÓPÓQÓ
..w stogu ruja i poróbstwo...sodomia gomoria i QÓrestfo...jak krzyczał wieszcz z ,,konopielki,,.....ale jednak Jadżka bez wideł jeno istno trochu obłaskawiona....... no ....

Nawet miastowa intelektualistka uprawiająca rano jogging, w głowie może mieć wiele szalonych pomysłów. Do pracy "grzecznie" się ubiera, zakłada okulary, mówi poważnym głosem, lecz odpowiedni kochanek odrazu zobaczy kurwiki w jej oczach i odkryje lubieżną naturę.;-) Bo właśnie o to chodzi, by na czole nie mieć wypisane: jestem lubieżna, bierz mnie. Jadźka, Jagna, bleee - nuda;-)

Gość hÓQÓPÓQÓ
.....Jadźki teraz są inne....lubieżnie i ze zwierzęcą siłą jak konie w rui.................