Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalal lalal lalal

mamo 6 latki wkurzasz mnie

Polecane posty

Gość lalal lalal lalal

ale mnie wkurwiasz robisz z siebie taka wierzaca, a prułaś sie jak miałas nascie lat, bez slubu. jestes gówniarą ot.

Gość a do tego jakby wszystkie rozu
my pozjadała:O mamuśka smarkata za dychę:D

Gość no masz racje
no fakt strasznie przemądrzała dziewucha

Gość w moim miescie
tak, na jednym z topikow pisała ze wpadła jak miala 17lat a na inny porad zyciowych udzielam co ty w ogole wisz o zyciu? bo ze o bzykaniu to napewno masz wiedzę:D

Gość mnie raczej śmieszy ta panna
najbardziej rozbawiła mnie, gdy opowiadała jak... UWAGA!: planowała ciążę:D brała wiesiołek i castagnus i udało jej się w pierwszym cyklu starań:D myślałam, że padnę gdy przeczytałam, że 17-latka stara się o dziecko i radzi innym jak:D oczywiście słowem nie wspomniała ile miała lat, gdy zaszła w ciążę i rzekomo ją planowała:D

a ja myślę, że to miła osoba, jeszcze nie czytałam, zeby komuś ubliżała w przeciwieństwie do ciebie anonimowa osóbko

Gość Obrażacie innych a lepsze nie
jesteście:P To wy zachowujecie się jak gówniary zakładając głupie i obraźliwe tematy,pomyślcie trochę? Czy dorosła normalne kobieta a przede wszystkim MATKA tak postępuje? Wybaczcie,mama 6 latki,może i bez ślubu,może i wpadła ale jednak wam z kulturą,szacunkiem jest do niej daleko dzieciaki.

Gość mnie raczej śmieszy ta panna
ciekawe w którym miejscu mojego posta obraziłam kogokolwiek?

ale wy się lubicie wpierdalać do cudzego życia... oooj lubicie :)

Z gratki na mamę 6 latki:) Nudzi wam się.... Co kogo obchodzi cudze życie? Każdy powinien przejąć się swoim.

Gość Miranda b.
małolaty ferie jeszcze macie czy zazdrośc was zrzera? Durne jesteście. Nie patrzac w oczy anonimowo takie mądre jesteście, a normalnie pewnie oczy w ziemie wlepiacie i same sie puszczacie z kim popadnie.

Gość wez sie ogarnij
nie ma to jak komus dupe obrobic moze na siebie popatrzcie

Gość lalal lalal lalal
ale nie denewuje was, tak szczerze, normalnie kobiety które maj 4 dzieci i koło 30 nie sypia takim madrosciami jak ona. i nie musicie mnie obrazac bo nie pisze na tym forum tylko czytam i takie własnie wnioski wyciagłam na ten temat.

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhh
dla mnie ona jest głupiutka jak większość młodych mamusiek które zaliczyły wpadkę w wieku nastu lat.

Gość tak czytam i czytam...
czytalam kilka postów tej dziewczyny i moje wnioski:jest infantylna i niedojrzala emocjomalnie, ale wiek ją usprawiedliwia

Gość czekaj no :/
"mnie raczej śmieszy ta panna" wpadła jak miała 17 planowała jak miała 23

a ja naprawdę nie rozumiem takiego przeżywania co kto napisał, jakie kto ma zdanie. to jest forum ogólnodostępne - anonimowe... równie dobrze mama 6 latki to może być 45 letni pan Wojtek z gazowni i ma teraz bekę jak to przeżywacie... trochę dystansu...

Autorko a omijać je wypowiedzi nie możesz? Skoro Cię denerwują. Tutaj każdy ma prawo do własnego zdania.

Gość kurka bez pazurka
dokładnie- tak jak pisze mea :) Kiedyś był tu podobny temat, coś na zasadzie "Wasze ulubione i te najbardziej nielubiane przez Was osoby z kafe". I jedna dziewczyna stwierdziła, że ma dwa niki a przez jedną osobę została wymieniona w obu kategoriach :D

Dajcie jej spokoj co was to interesuje ile miala lat gdy starala sie o dziecko lub ile miala gdy urodzila ? Moim zdaniem daje madre rady nie ublizajac innym i nie czepiajac sie o byle gowno jak Wy ;/ jej zycie jej sprawa a was to powinno tyle obchodzic co zeszloroczony snieg bo z tego co widze to chyba jakies zdesperowane babki tu pisza ktore po x miesiecy staran nie moga zajsc w ciaze i z zazdroscia pisza ze gowniara sie starala w wieku 17 lat lykajac rozne specyfiki ;/moze i lykala moze nie jej sprawa...

Gość wredne małpy na tym kafe :o
Ja do niej nic nie mam, a Wy weźcie się do roboty a nie trujecie dupe innym! Plotkary pieprzone :o nie macie co robić? Baby to naprawdę straszne stworzenia :o

Mama 6 latki jest przede wszystkim w ciąży, więc wypowiadając się na temat planowania rodziny ma doświadczenie. Nie ma znaczenia kiedy urodziła pierwsze dziecko, każdemu może się zdarzyć. Jest na pewno znacznie mądrzejsza niż Wy którzy tak bardzo po niej jedziecie.

No faktycznie "pruła" się majac 17 lat do gazu z nią do gazu... bo przecież tutaj siedzą tylko porządne kobiety, które miłość zaczęły uprawiać dopiero po ślubie a "do" przystąpiły czyste jak pierwszy śnieg. I te oto kobiety z pokorą wysłuchują uwag i porad doswiadczonych matron, które mają przynajmniej 4 dzieci. Weźcie się ogarnijcie. Jak was denerwuje to nie czytajcie i tyle. Mnie osobiście nie wkurza pomimo, ze mam często inne zdanie niż ona. Przynajmniej kulturalnie się wypowiada w przeciwieństwie do niektórych.

na forum kazdy moze pisać co chce, jedne pisza tak jak naprawdę uważają a inne,zeby tylko komuś dogryźć, czy oto chodzi? jestem nowa w tym dziale i myslalam, ze akurat TU są normalne osoby, w większość jesteście matkami wiec po co tyle zawiści? chyba fajnie jak sobie wzajemnie coś doradzimy, bo kazda z nas ma jakieś doświadczenie w tym czy innym temacie, a nie obrażanie siebie, to jest chore albo ja niedzisiejsza:)

Gość nie chce mi cie czytać
Mnie ona tez drażni .Wiele wierząca i biega co chwile do Kociołka a w weku 17 lat chodziła już z brzuchem hehheheh tez mi wierząca .

a mnie nie wkurza, bardziej bawi :) Z tego, co kojarzę jest wielka zwolenniczka realizowania sie kobiety w zajeciach "okołodomowych" i bardzo wczesnego macierzyństwa- a rad udziela jakby miała koło 40, trójkę dorosłych dzieci i 20lat kariery zawodowej za sobą. Uważam, że nie ma co obrażać, potraktować troche z przymruzeniem oka i ok. Swoja drogą nigdy nie zrozumiem ludzi, którzy az tematy i innych muszą zakładać...Po co??

Gość Garry w zlewie
zawiść, zazdrość, wytykanie palcami no i co z tego ze chodzila z brzuchem zazdroscisz jej ze ty nie czy jak?

Gość lalal lalal lalal
ale ja nie mowie ze jak ktos uprawiał sex w wieku nastu lat jest zerem, chodzi mi o to ze ona niby taka wierzaca, jesli tak to sex tylko po slubie powinien byc, mi tu o wiare chodzi sama uprawiałam seks w wieku 17. i nie widze nic w tym złego. tylko po co tu udaje taka religijna. robi błazna z siebie.

Gość ja wchodze na kafe
aby sie posmiac z ludzkiej glupoty. A takiego nagromadzenia kretynstwa nie ma nigdzie. Najbardziej smieszy mnie fakt, ze panny nicki rezerwuja, przezywaja ta kafe jak wladne zycie. Kafe to taka arena cyrkpea, mozna ponabijac sie z blaznow ale pisywac tu regularnie?? :-D :-D :-D :-D