Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalal lalal lalal

mamo 6 latki wkurzasz mnie

Polecane posty

A co ciebie obchodzi jej religijność, chodzenie do kościoła czy cokolwiek innego? Bo jak dla mnie to ty teraz błazna z siebie robisz.

Gość zabawna panna
zmienia niki i sama sie broni, no idiotka normalnie:D

Co to kogo interesuje czy chodzi do kosciola i jak zyje na codzien ? Ja mam 19 lat jestem w ciazy, pracuje(teraz jestem na l4), ucze sie, mieszkam razem z partnerem i z rodzicami i slub planujemy po porodzie i co ? Tez mam mam byc uwazana za gorsza i ta co sie prula majac nascie lat ? No prosze was... Ja myslalam ze kafe jest stowrzone po to aby zadac jakies nurtujace nas pytanie i otrzymac odpowiedz badz podzielic sie wzajemnie wlasnymi dosiwadczeniami zyciowymi, zainteresowaniami itd. ale z tego co widze to kafeteria stala sie dla niektorych nie odlaczona czescia zycia prywatnego ;/

Co ma w ogóle to, że zaszła w ciążę w wieku 17 lat do Jej religijności teraz? Tylko świnia nie zmienia poglądów. Wtedy żyła jak żyła a teraz może faktycznie chodzi co niedziele do kościoła i ciąża w wieku nastoletnim nie przeszkadza Jej żyć teraz wg zasad kościoła. Trochę więcej zrozumienia a mniej jadu.

Gość Ja pie***e
Jak klub przyjaciół:D Ja Cię lubię a Ciebie nie lubię:D Dzisiaj dam Ci łopatkę a Ty mi foremkę:D Co za meksyk.

Gość kate668
ja też mam swoje zdanie na jej temat gdy przeczytałam, że ta dziewczyna uważa iż picie alkoholu w ciąży nie jest szkodliwe, to ja już o nic więcej nie muszę pytać po prostu swoimi wypowiedziami potwierdza tylko jak bardzo jest niedojrzała i mało wie dlatego powinna zastanowić się 5 razy zanim ponownie komuś będzie doradzać

Gość bo 1/2 kieliszka wina
w ciąży jeszcze nikomu nie zaszkodziło:/ a wy od razu od alkoholiczek

Gość następna mądra:O
:O nie ma co:O jaką dasz mi gwarancję, że 1/2 kieliszka nie zaszkodzi? no jaką?:O

Gość . Mama dwójki
A propo alkoholu w ciąży, co się stało z gratka?

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuu
gratka na innym topiku sie udziela

Gość gratke przegoniły
i się poddała: D

Gość gratka 99 groszy.
gdzie teraz jest

Gość teraz teraz jestem tu
gratke widziałam na temacie o dzidziusiach z września chyba. teraz nagonka na kolejna mamę widze...

Nie wierzę , jak można żyć czyimś życiem??? A po za tym, co to kogo obchodzi??? Mnie obchodzi tylko to , że nie obraża nikogo, przynajmniej nic takiego nigdy nie zauważyłam ... Prosta zasada nie masz nic do powiedzenia to nie mów, a nie od razu strzelać jadem, jak można tak z samym sobą wytrzymać , mieć w sobie tyle goryczy... zyczę powodzenia w życiu - przyda się.

Gość mama 6 latki radzi
sobie jak może , nie pasuje jej wypowiedź , nie czytaj, komuś może pomoże jak przeczyta . Alkohol w ciąży niestety szkodzi , może się zdarzyć że nic się nei stanie albo że się stanie , potem pretensje do garbatego, że dziecko ma zeza , ma adhd itp

Gość ale się ubawilam:D
dziecko ma zeza od alkoholu:D tekst ROKU!!!!!!!!!!!:d

Gość A JUTRO TO KTO BEDZIE
wczoraj byla wyroznioiona Toksyczna, dzisiaj mama 6 latki, pare dni temu Mireczkowata, innym dniu Gratka, jeszcze w innym Wiosennaa,Avent,Jagoda.... na kogo jutro kolej

Gość wypiłam 1/2 kieliszka
na całą ciążę. dziecko 10 punktów. Dzisiaj ma 6 lat i rzwija sie prawidłowo popaprańce. Zez od alkoholu weź palnij jeszcze cos zabawniejszego

Gość tralalallalallalal
mama 6 latki ostatnio mnie zjebała,że chcę chrześniakowi na komunię kłada kupić! Że komunia to tylko i wyłącznie sakrament i nie powinnam takich prezentów robić,bo u niej w rodzinie chrześniakom daje się medaliki i ja też powinnam taki kupić,a nie dziecko rozpieszczać:/ Chore babsko...

na tym forum jest taka zawiść, ze maskara!!! zazdoszcza ludziom, koteych nawet nie znają:D to jakie te one muszą byc w realu???:D

Gość co coc cococococ
najlepsze jest to ze mama 6 latki siedzi na tym topiku i napierdala na pomaranczowo:D:D:D:D w swojej obronie:D

Gość nagonka teraz na inną
teraz atakuja MameMlodegoD,juz mama 6latki sie tutaj znudzila :o

z tego co czytam to kogo to interessuje co mama 6 latki chce kupic na prezent komunijny ? stac ja to kupuje. niestety ale w tych czasach zauwazcie sam iz medaliki zegarki dawno wyszly z mody. mimo iz tez jestem tradycjonalistka i nie jestem za takimi prezentami to jakos nie rusza mnie to co kupuje ktos inny. nie stac cie na klada ? to kup medalik i nie komentuj innych... co sie z wami dzisiaj dzieje ;/

Gość mamamlodego jest
denerwująca,mama 6 latki jest ok.

poza tym nie wazne. chyba nie po to jestesmy na tym forum by sie wzajemnie obgadywac ;/ naprawde nie rozumiem tego co tu sie dzieje

Gość zaklopotana przyzwyczaisz
się,a propo mamymlodego mnie tez juz denerwuje tym chwaleniem sie