Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalal lalal lalal

mamo 6 latki wkurzasz mnie

Polecane posty

moze i sie przyzwyczaje ale kurde no dziwi mnie to iz skaczecie sobie wzajemnie do gardel nie znajac sie w zyciu osobistym w ogole. kafe jest po to aby sie podzielic zainteresowaniami, doswiadczeniami a nie po to by wypisywac jak male dzieci tej nie lubie za to a tej za tamto...

Gość vfvfar
fvf

i jeszcze jedna rzecz mnie dziwi... jak ktoś coś pisze na temat, lub podaje przykład z autopsji to Wy od razu,że się chwali więcej luzu:P większość pewnie i tak pisze co by chciala a nie tak ma(ale to juz inny temat) ja nie wczuwam się w te wpisy, bo co kto pisze i tak nie da się zweryfikować a dobre rady zawsze mile widziane tyle temacie z mojej strony

Gość może być......................
za bardzo się wczuwacie:D siedza tu same biedne i sfrustrowane mamuski, ktore tylko z zupkach i kupkach i im się w doopach poprzewracalo,zeby komus ja obrobic zall zal zal

Gość Mamo 6-cio latki !!!!!
przestań pisać pod pomarańczowym bo świadczy to o Twojej chorej główce zwłaszcza jak myślisz,że nikt się o tym nie dowie. Współczuje twojemu drugiemu dziecku skoro nawet pierwszego nie umiesz wychować bo całe dnie siedzisz na kafe- jak nie pod swoim to pod pomarańczowym nickiem (pod tym twoją domeną jest obrażanie) pokazałaś co potrafisz na szaraczkach

Gość a ja tam ja lubię
fajna dziewczyna, życiowa, dobre rady daje i nie jest wredna tak jak wy:Ptaka swoja dziołcha

mnie sie wypowiedzi mamy 6 latki podobaja. Wydaje sie byc bardzo normalna mama. Wydaje sie byc tez mila i rozwazna osoba, ktora nie rozpieszcza dziecka jak niektore matki, ktore uwazaja ze dzieci musza miec najlepsze ciuchy i najdrozsze zabawki. Moja siostrzenica ma pare zabawek po 300 czy 400 zl i bawila sie nimi tylko na poczatku a tymi zwyklymi zabawkami bawi sie caly czas, a te drogie leza

Gość kskjs;ljdw
odświeżam bo większego debila na całej kafe nie ma ... "Tak samo powiesz o dziecku, które skończyło 3 miesiące, ze jest dzieckiem trzymiesięcznym a jednocześnie jest w pierwszym r.ż i można mu podawać leki, jedzenie przeznaczone dla dzieci od 1 r.ż." 3 miesięcznemu dziecku podaje leki i jedzenie dla dzieci POWYŻEJ 1r.ż chyba powinni jej to dziecko odebrać....

Gość MIRECZKOWATA nie lepsza
Mireczkowata idzie w parze ,rowniez ma zjeebany dekiel

Gość teraz jaaaa
no właśnie dobrze napisała, bo jest różnica między pojęciem od pierwszego roku życia a powyżej 1 roku życia

Gość lele i fela
no trochę pogmatwała, niekoniecznie dobrze napisała

Gość jest różnica między
byciem w pierwszym roku życia, a skończonym pierwszym rokiem życia no ale mama 6-latki specjalistka od wszystkiego, od tego jak poprawnie mówić po polsku, od tego czy picie alkoholu w ciąży szkodzi czy nie (jej zdaniem nie szkodzi) i od tego jak karmić niemowlęta (wprowadza posiłki inne niż mleko już w 3 miesiącu życia:O) musi wypowiedzieć się wszędzie i na każdy temat:D w końcu to taka specjalistka:P:D

Gość tytftfgtf
zgadzam sie Mama 6 latki i mireczkowata to jeden chlam

Grunt to przeinaczać wypowiedzi i odwracać kota ogonem ;) NIGDY nie napisałam, że picie alkoholu w ciąży nie szkodzi i NIGDY nie napisałam, ze wprowadzałam inne posiłki niż mleko już w 3 miesiącu życia kretynko :D Tylko jak dziecko skończyło 3 miesiące jak już a to bardzo zasadnicza różnica. Czytanie ze zrozumieniem się kłania. W sumie to wątek strasznie śmieszny :D hehehehe :D Ciekawych rzeczy można się o sobie dowiedzieć, które nigdy nie miały miejsca :D Za to uwielbiam kafeterię ;P

Gość bcvbcvbcv
to to samo głupie nasienie co ta gratka :o

Gość fakt ..,,,,,.,l
fakt, mireczkowata rowniez jedne dno

Gość A dzis na obiad mam pierozki
Ja lubie mame 6ciolatki:) Za to MIRECZKOWATEJ NIE CIERPIE!!!! JEST ZADUFANA PRZEMĄDRZAŁA I CHAMSKA!

Gość fehyjturkyukuey
MIRECZKOWATA KAŻDEMU MUSI DOGRYŹĆ - jest typem człowieka który najlepiej czuje się w sosie własnym-z innymi żyć nie umie, mama 6ciolatki nikogo nie oczernia nie wyzywa i nie ubliża! A MIRECZKOWATA? Chamska szmata co już nie jednej osobie nie tak jak powinna napisała, DNO które sie szczyci SEKSEM ANALNYM:D jaky nie miała czym:D

Gość kasiiiaaaaaaa
a ja się zgadZam z mireczkowatą też czytam wpisy mamy 6-latki z uśmiechem, wymądrza się a guzik wie. i jeszcze słowonictwo jak z rynsztoka... patrz chociażby ostatni wpis.

Gość hrrrk
jak dziecko skończyło 3 miesiące to tez nie wprowadza się innych posiłków. Na jedno wychodzi. Szkoda twoich dzieci, Taka wyzwolona i nowoczesna z ciebie mama: poród CC, karmienie butlą (bo cycków jej szkoda), siedzi w domu i dzieci bawi i na kafe przesiaduje. A kiedy ty do jakiejś pracy sie wybierasz, bedziesz siedzieć kolejne 7 lat z drugim dzieckiem?

Gość hrrrk
te wszystkie najazdy na mireczkowatą to ewidentnie mama 6-latki pisze na pomarańczowo. Żal ci że mądrzejsza od ciebie?

Teraz tak mówią pediatrzy że nie podajemy, kiedys było inaczej, poczekajcie jeszcze ze 3-4 lata znów się zmienią reguły żywienia :O o boże w igły widły robicie, jej dziecko żyje i ma sie dobrze więc o co wam chodzi? Wiecie coś na temat np. reklam MM? Dlaczego zalecają do 2rż karmić? Bo im za to płacą, kiedys matki karmiły krowim 1-2latki i jakoś żyją wszyscy i lepiej sie mają niż te dzieciaki po 2000cznym urodzone...Poczytajcie trohe pomyslcie a nie slepo wierzycie jednej z drugą która kase dostaje w łape za to o ma powiedzieć "klientowi"

Gość Mała Czarna nie rozśmieszaj mn
ie z tym "kiedyś":D kiedyś to mleko chociaż przypominało smakiem mleko, a teraz?:O nie ma co porównywać tego co było 50, 40 czy 30 lat temu, bo wtedy wszystko było mniej naładowane chemią a dlatego masz nie podawać dziecku wcześniej niż się to zaleca, bo dziecko ma niedojrzały układ pokarmowy i tylko szkodę możesz mu wyrządzić podając zbyt wcześnie inne pokarmy

Sorry do 3rż miały byc, jestem wyrodną matką bo w wakacje jak pójde z mężem nad zalew u nas w mieście to się łyka redsa napije a będę koło 30tego tygodnia. O boże moje dziecko sie urodzi martwe, oooo i krople do nosa 2 tygodnie wpuszczałam i jakoś jeszcze mi dziecko z macicy nie wyparowało, weźcie sie idzcie wyleczyć. Zapomniałam o jeszcze jednymm wczoraj miałam taką zgage że ugryzłam 1/4 tabletki manti na zgage-już czekam aż z ciążą bedzie coś zle. Chuchacie na te dzieciaki jakby to było coś innego niż człowiek-conajmniej ufoludek dla którego życie na ziemi to złe warunki.Weźcie troche luzu wariatki.

Gość Mała Czarna nie rozśmieszaj mn
ty sobie rób co chcesz, twoje dziecko , twoja sprawa tylko innym nie wciskaj, że picie w ciąży jest zdrowe swoją drogą skoro 9 miesięcy nie możesz sie powstrzymać, to ty chyba masz jakiś problem i kompletnie nie zdajesz sobie sprawy z tego ile wyrzeczeń na co dzień kosztuje WYCHOWANIE (tak, wychowanie, nie hodowanie) dziecka poza tym jak mnie śmieszy, gdy dziewka w 10 tc wypowiada się na tematy o których pojęcia nie ma, a pieprzy jakby 5 dzieci wychowała:O

No to napisałam co mysle-zaraz bedzie temat :Mała czarna kawka 22 mnie denerwuje :D:D:D Nie mówie tylko o butelkowym, istnieje jeszcze coś takiego jak krowa, mój dziedek całe zycie od maleńkości pił dzień w dzień z litr-ma 78lat i dalj zasuwa o 4 rano po ciepłe z tergu prosto od krowy, chorował tylko na staw biodrowy bo mu sie od jeźdzenia cysterną wytarł. Zdrów jak ryba, ale chuchajcie dalej, rośnie pokolenie małych CHOROWITKÓW. I gadajcie sobie co chcecie bo bedę tu pisała że czapki nie zakładam, że nie robie przezierności karkowej, że dałam zupke dzieck na piersi w 4msc ze nie zakładam 10ciu warstw na dwór, że dałam klapa, że krzyknełam, że sie łyka piwa napiłam, dla was moge byc sobie wyrodną matką bo i tak wasze zdanie mnie gówno obchodzi. Ważne abym ja i moje dziecko było zadowolone.

Gość dziewcyzno nie bądź śmieszna
:O moja babcia, któa ma 85 lat też jest okazem zdrowia, ale to jest zupełnie inne, przedwojenne pokolenie i nie ma co porównywać:O poza tym ile z nas ma dostęp do mleka od krowy?