Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalal lalal lalal

mamo 6 latki wkurzasz mnie

Polecane posty

ooooo wiedziałam że jak tak napisze to zaraz bedzie ten tekst-wybacz ale nie mając dziecka własnego a mając z nimi styk przez jakies 15 lat życia mogłam sie wiele nauczyć, zwłaszcze że pracuje w przedszkolu jako trener, sorry -więcej dzieciaków niż ty raczej sie przez moje ręce przewineło:) widze co sie z dziecmi dzieje, widze co robią rodzice, widze widze widze, i doświadczenie mam ale co ty możesz o mnie wiedzieć? Nawet mnie nie znasz:)

Gość dziewcyzno nie bądź śmieszna
i po co ta wyliczanka, o której nikt tutaj nie mówił? nikt nie pisał o przegrzewaniu dzieci itp. wiec nikomu nie wkładaj w usta tego czego nie powiedział:O

U mnie dostęp do mleka od krowy ma całe kilkunastotysięczne osiedle, trzeba iść w kolejke rano i kupić:) wiedziałam ze jak sie wypowiem będąc w ciazy to mnie zjadą że nie mam dziecka:D kurde no sama ze soba się zakładałam i wygrałam:)

dziecinko, odezwij się, gdy już zostaniesz mamą, a gwarantuję Ci, że wspomnisz moje słowa obserwowanie obcych dzieci ma się nijak do macierzyństwa i mówię Ci to jako matką trójki dzieci, a nie jako ktoś w którymś tam tygodniu ciąży kto napatrzył się na inne dzieci;)

i co ? wydaje Ci się, że TWOJE OSIEDLE to jest cała Polska?:D a może wszyscy mamy jechać do Ciebie na osiedle po to mleko?:D rozbawiłaś mnie tym do łez:D

Gość ,,,
.

Do dziewczyno nie bądz śmieszna-wiesz co to ironia? Chyba nie, wiem doskonale że nie mowił tu nikt nic o czapkach i przegrzewaniu-ale na kafe taki temat z raz w tygodniu sie pojawia i kżdy widzi co tam sie dzieje. albo o ostatnio było o rajstopach:D. I i tak twierdze ze łyk redsa nie zabił nikogo w ciąży, dziecka tez nie ale to moje zdanie a wam nic do tego.

Gość riehrfjrbkfenkdnndkawn
A ty mnie wkurzasz ! no i co ? zaśmiecasz caly portal durnymi tematami Jak Ci się nie podoba ktoś to wara stad na inne forum .. Widać kto tu życia swego nie ma ... :)

a jaką dajesz gwarancję, że ten właśnie łyk nie zaszkodzi?

Gość masakra jakaś
ZaklopotanaNieznajoma wcale nie lepsza. Przemadrzala 20 ktora mysli ze wszytko jej wolno

i jeśli nam nic do tego, to po co wygłaszasz tutaj swoje opinie?:D

Gość masakra jakaś
ZaklopotanaNieznajoma nawet przeziernosci nie robila

Gość Nieznosze tez mireczkowtaej
Nie wszystkie najazdy na mireczkowatą to mama 6 latki :D pojmij do wiadomosci ze nie tylko jedna jedyna osoba nie znosi mireczkowatej a jest ich wiele ,w tym ja.Mamy 6 latki tez nie trafie ale ona sie tak nie wywysza majatkowo i atrakcjami jak mireczkowata. Ty to robisz mireczka Ty myslsiz ze to pisze mama 6 latki na twoj temat?? grubo sie mylisz bo znam osobiscie tutaj wiele kobiet ktore ciebie nie znoszą :D

No o zostawiam tą dyskusje własnym torem, tylko wiecie co? Ja jestem zadowolona i szczęśliwa, a wy sprawiacie wrażenie sfrustrowanych durnych bab którym nic nie pasuje, co sie powie to źle-coś z wami nie tak-zwłaszcza że żadna sie nie podpisze:D Smieszne to wszystko, napisałabym że rodzeństwo tez odchowałam-ale to nie moje dzieci, nianią byłam 4ki dzieci w wieku od 4msc do 3lat-to też sie nie liczy praca z dziecmi też :) uważacie że tylko jak sie ma swoje dziecko to sie zdobywa doświadczenie? ok:) wasze zdanie. Narazie, podyskutujcie sobie o mamie 6ciolatki albo o mnie zalóżcie nowy temat:)

kochana, zrozumiesz o czym mówię, gdy urodzi się Twoje dziecko i zapewniam Cię, że wspomnisz moje słowa;) obce dzieci to pikuś przy własnym;)

Gość qatra
a wy nie macie co robić tylko jeździć po wszystkich czarnych nikach? Jak nie jagoda to dziunia, jak nie dziunia to gratka, jak nie gratka to mama 6 czy mireczkowata. Stare a durne jesteście :D

Gość masakra jakaś
mama 6 latki jeszcze ujdzie juz wole mireczkowata od tej zaklopotanej

dobrze, dobrze;) też kiedyś nie miałam dzieci i bardzo wiele do powiedzenia na temat dzieci;)

bo przecież wychodziłam na spacery i zajmowałam się rodzeństwem ciotecznym:D tylko jak to się ma do odpowiedzialnosci, która przychodzi z momentem, gdy samemu zostaje się rodzicem? ale tego dowiedzieć się można dopiero, gdy pojawia się na świecie WŁASNE dziecko

Moj ojciec i jego hmmm kobieta pół zycia prowadzili karate dla dzieci ojciec uczy w szkoel 20 lat, organizuje zajęcia w przedszkolach dla naprawde małych dzieci po juz 2 latków i powiedział że cudze dzieci to jest 1000 razy większa odpowiedzialność i stres i się 1000 razy bardzoj zastanawia co zrobić jak postapić niż z wlasnym. Z własnymi nigdy problemu nie miał bo był pewny. Ona ma takie samo zdanie chociaż mają 7mioletnią córke. Czyli każdy ma takie zdanie jak ty.

Gość no masz racje
wychowanie swojego dziecka to całkiem cos innego niż z rodziny czy obce .

Sorrry miało byc NIE każdy ma takie zdanie jak ty, więc ja sobie zobacze jak urodze, bo wiem jaka teraz odpowiedzialność na mnie ciązy jak mam zajęcia w przedszkolu czy w domu dziecka. Uważam że ze swoim jest inaczej.

tylko jak długo Twój tatuś miał pod opieką to obce dziecko?:D ja rozumiem Twoją postawę - też kiedyś miałam taką;) zrozumiesz o czym mówię, gdy urodzisz i gdy okaże się, że z momentem, gdy pojawi się TWOJE dziecko na świecie zmienia się wszystko i pojawia się odpowiedzialność do konca Twojego życia, bo nawet, gdy Twoje dziecko będzie mieć 50 czy 100 lat Ty nadal tę odpowiedzialność czuć będziesz

Gość żałosne jesteście po prostu!!!
forum jest od tego żeby w KULTURALNY sposób pytać, odpowiadać, dzielić się swoimi metodami wychowawczymi i nie krytykować innych. Naprawdę przesadzacie. Ja nie pije w ciąży alkoholu, ale za to piję sobie czasem cole. Po prostu mam ochotę i pomaga mi na mdłości. Przezierności też nie robiłam, a to dlatego, że nie uważam żeby była taka potrzeba, te badania mogą się mylić, a chore dziecko będę kochać równie mocno jak zdrowe.

i tak sie składa, że z wykształcenia jestem nauczycielem więc to o czym mówisz znam od podszewki i jest to kompletnie inny rodzaj odpowiedzialności niż bycie RODZICEM nim jesteś już na zawsze przez 24h na dobę, będąc opiekunem, nauczycielem odpowiedzialność bierzesz tylko na czas opieki

I sorry ale bardziej ufam przekonaniom mojego ojca i jego kobiety, pedagogami z 20letnim doświadczeniem trenerami i 10 kursami plus studiami psychologicznymi (-majacymi własne dziecko i "mającymi też pod opieką cudze dzieci"-nie tylko na codzień ale też na obozach czy koloniach)niż babom w internecie dlatego sztywno trzymam sie swoich zasad.

zasad sobie trzymaj się jakich tylko chcesz, mnie to ani ziębi ani grzeje ja Ci tylko tłumaczę, że pojęcia o macierzyństwie to Ty na razie nie masz i czy Ci się to podoba czy nie - taka jest prawda

Dobra widze że sobie moge gadać-mój ojciec prowadzi karate dla dzieci od 22 lat o tyle też jest nauczycielem w podstawówce i organizuje kilka turnusów obozów w wakacje i ferie zimoweprowadzi tez zajęcia w przedszkolu i wiosce dziecięcej, ma troje dzieci mnie brata i przyrodnią siostrę i ufam jemu a nie wam kapujecie?Tego co mi przekazał i tego co mi mówi bo wychował mnie na czlowieka który do czegoś doszedł. I nie przekonuje was do swojej racji bo każdy może mieć swoje zdanie? Nie tylko po swiecie chodza ludzie tacy jak wy kapujecie?

Gość no i???
Mała czarna kawka 22 idź na spacer bo siedzisz tu cały dzień i pindolisz jak potłuczona. Ps w ciąży nie pije sie alkoholu.