Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nimmffa

Nigdy nie miałam orgazmu podczas stosunku

Polecane posty

Gość rererere
jak zawodnik w czasie galopu .

Czasem na trzeźwo, czasem po kieliszku. Najpierw gra wstępna, czasem w sposób oralny, czasem nie. Mnie stosunki oralne raczej nie ruszają. Mój T jest zawsze delikatny i to akurat dobrze. No a póżniej wiadomo... Pozycje też próbowaliśmy różne

Gość Wiktoria -18
hehe ja tak samo myslę :D Tylko nie mialam odwagi napisać by autorka opisala swoj seks :P Z obawy , że nazwie mnie zbokiem :D

Gość Wiktoria -18
hehe ja tak samo myslę :D Tylko nie mialam odwagi napisać by autorka opisala swoj seks :P Z obawy , że nazwie mnie zbokiem :D

Z oświetleniem też jest różnie. Czasem przy świetle, a niekiedy w ciemności. Wolę jak jest ciemno

Powinnam jeszcze mapisać, że w niektórych pozycjach, lub gdy robi to zbyt mocno, odczuwam czasem niewielki ból

u mnie zupełnie podobnie, tylko, ze moj nie zawsze jest delikatny. Ja wspolzyje z moim od 2 lat. Raz krocej niz autorka. łechtaczkowy mialam po roku wspolzycia.

ja tak wlasnie robie jak radzi d.upa. robie sobie dobrze reka jak moje jest we mnie. dochodze, jednak jest to tylko orgazm łechtaczkowy, rownie szybko bym go osiągnela jaby go nie bylo we mnie.. a ja bym cchiala pochwowy.

Przyjemność odczuwam chociażby z faktu bycia blisko z moim T, ale to nie to... Czasem wydawało mi się, że może tym razem się uda, bo chyba byłam już blisko, ale jak się nie udawało to tylko byłam zła na siebie a czasem to i na T, chociaż starałam się nie pokazywać tego

Tylko że ja nie doprowadzam się do orgazmy samą ręką, tylko strumieniem wody pod prysznicen

ja prysznicem nie potrafie. spróbuj ręka a dokladniej palcem po tym punkciku, ja tak robie. jak samej Ci sie uda to pokazesz partnerowi, moj robi to jezykiem... :) Ale ubolewam niestety nad brakiem pochwowego, zazdroszcze kobietom , ktore to przeżywają. Takie to moga chcieć seksu, a my? Ciekawe czy faceci chcieli by się kochac gdyby nie dochodzili -,-

a jakie są techniki masturbacji kiedy on jest w środku ? :D chętnie się dowiem

To może przez to że się masturbuje tą jedną metodą nie mogę dojść w inny sposób...

Chociaż w sumie jak się nie masturbowałam, to było jeszcze gorzej...

Gość OLD doopa
niekoniecznie,kazda z nas inaczej jest skonstuowana,u mnie orgazm był od 1wszego sexu a pochwowy pojawil się moze za 3cim razem ..pewnie jednak duze znaczenie ma znajmosc swojego ciała,masturbacja,zeby znać drogę do...:) no i orgazm rodzi się w głowie kobiety,raz ze musi miec apatyt na danego osobnika,dwa ,totalny luz,poddanie się chwili duzo czułosci i jechane:) ważne sa pozycje,trzeba szukac..i byc cierpliwym,jesli samo nie przychodzi

Gość gnojek_ale_taki_prawdziwy
nie widzę żadnego problemu

OLD doopo jak to od pierwszego? Od pierwszego w ogóle, czy od pierwszego z tym konkretnym partnerem?

zobacz sobie taki gadżet jak we-vibe poczytaj opinie w necie :) ja przymierzam się do kupna

Gość fdvfrb
nimmffa mam dokładnie to samo.. z chłopakiem 3 rok wszystkie pozycje nawet poduszki pod pupę kładłam, że niby lepiej jak wyżej i nic.. tylko strumień wody potrafi mnie zaspokoić :/