Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ! Terenia !

Kury domowe

Polecane posty

Gość Pindole
Kobieta powinna mieć ambicję.

Gość sxaracxek
Tak sobie tlumacz i prubujesz tu to wszystkim wmowic , balerina z polamanego teatru, nikt kto jest szczesliwy nie ma w sobie tyle jadu !!!!!!!?????!!!!!!!!!!!!! Wez to sobie do serca

Gość anna...23
a ja sie tam nie dziwie ze one nie pracuja, nie maja wykształcenia wiec nie opłaca im sie isc za 1200 na kase. jak by były wykształcone to by pracowały. powiedzcie mi znacie jakąs kobiete która ma b. wysokie wykształcenie i nie pracuje... bo ja nie.

Gość ,,,
.

Gość sxaracxek
Up

Gość Pindole
Jak widzę takie kobiety jak ty kury domowe to mnie szlak bierze.

Gość Pindole
Było się uczyć. A nie.

Gość Pindole
Nie lubię przebywać w otoczeniu kur domowych. Takie kobiety mnie wkurwiają.

Gość sxaracxek
To co ty robisz zaiwaniaj do roboty , bo ten swoj jad rozsiewasz , a i mam nadzieje ze nigdy nie stracisz pracy, ze bedziesz zawsze zadowolony i mial z niej zawsze kupy kasy, bo na rqzie widac ze ze szkoly nie wyszles

Gość rsfftestes
ja też nie lubię towarzystwa kur domowych, nie dla mnie rozmowy z nimi. co ja mam gadać? o wypiekach, konfiturach, kolorze gówien dzieci, o tym gdzie co taniej kupić w markecie? one są nudne :O

Gość do anna...23
Ja mam dobre wykształcenie i nie pracuję zawodowo :) Pracę traktuję jako drogę do pozyskania pieniędzy, a skoro pieniądze mam to nie muszę pracować. Pani domu to wyższa forma zapracowanej karierowiczki - każdy człowiek dąży do tego by pracą zarobić na wylegiwanie się na emeryturze a jak można to zrobić na skróty to tym lepiej.

Gość sxaracxek
To chyba nigdy nie rozmawiales z kura domowa, skoro sadzisz, ze tylko o konfiturach czy kolorze kupy umie rozmawiac, jestes zalosny

Gość hee hehe ehehe he
No to książę Karol jest kurą domową, ta jego kochanica to też kura domowa, ten jego synek z żonką to też kury domowe............he he.........nie pracują wcale tylko siedzą w domu i czasami wychodzą z domu ale bezpłatnie......stado kur domowych.no nie?

Kobiety pracujące i "spełniające sie" super w pracy, troche śmiszne mi sie te wasze agrumenty wydają. Ile ja to się o ludziach nie dowiem przez to moje chorobowe tyle sie stąd dowiedziałam :d. Głowa mała. Siedzę w domu juz 3 tydzień i jakoś roboty mi ani odrobinę nie brakuje, przeciwnie, mam czas aby książkę poczytać, nawet telenowelę obejrzeć a co? zabroni ktoś? tak negujecie ludzi co telewizję oglądaja to macie. Jestem durna widocznie, ale dobrze mi z tym. Weźcie pod uwagę, że nie każdy ma pracę od 8 do 16 i pół godziny dojazdu. W dużych miastach - żyją one już od 4rano, raczej nie są to tylko kierowcy tirów. Tak są ludzie, którzy mają 2-3 godziny do pracy, muszą wstawać w nocy zeby zdążyć na tą 7, a przeciętna kobieta też żeby się wyszykowac i w tym rodzinę musi wstawać o 5 rano. Taki dojazd osoby, która ma daleko do pracy daje efekt bycia w domu o 18-19, czasem 20. Nie mówiac już o warunkach pogodowych jakie panują w PL, ale takich praktycznych rzeczy pod uwagę nie bierzecie bo po co? tutaj sami bogaci, piękni, spełnieni, jak w telenoweli dosłownie. Są rodziny gdzie mąż, tak jak właśnie kierowca tira - pracuje w trasie. I co? wtedy też kobita ma dla efektu zapierdzielać do pracy? a dzieci to sie same wychowają?. Żałośni jesteście. Współczuję wam, że dla was życie to tylko praca bo bez niej byscie zginęli, zero znajomych, zero rozrywek i zero wiadomosci obycia, jedynie o rozmowy o myciu podłogi i karmieniu dziecka. Przykre to. faktycznie, nie idźcie na emeryturę nigdy, bo sie zanudzicie na śmierć. Bo sorry, jak kobita mówi, ze po tygodniu siedzenia w domu dostaje fioła to śmiem twierdzic, ze ma coś z głową. Zapamiętajcie: człowiek inteligentny nigdy nie będzie się nudził i zawsze znajdzie sobie coś ciekawego do roboty!

Gość NormalnyFacettt
Daisy czy ty jesteś aż tak głupia????!!!! Nie odpowiedziałaś mi na pytanie i nie użyłaś żadnego argumentu. Czy ty nie rozumiesz, że urzędników w polsce jest za dużo, a ich praca polega na podcinaniu młodoym przedsiębiorcom skrzydeł i wprowadzaniu bzdurnych ustaw, zakazów nakazów itp. W wiekszości urzędach pracują kobiety- nie pierdol że piszę o polityce. Pisze o byciu darmozjadem. Dlatego pytam się ciebie kobieto sukcesu: Czy urzedniczka siędząca na dupsku przez 8godz żyjąca z moich podatków, wbrew mojej woli, nie jest pasożytem?? No tak, taka głupia baba nie ciągnie pieniędzy od męża, za to od zwykłych ludzi i to wbrew ich woli- zatem jest darmozjadem.

Gość NormalnyFacettt
Darmozjadami są osoby, żerujący na ludziach i ciągnący pieniądze, wbrew ich woli. Pisze po raz ostatni: Podaj mi jeden argument za tym, że kobieta siedząca na dupie w urzędzie i opierdalająca się nie jest pasożytem????

Gość NormalnyFacettt
Piszę po raz ostatni: DaisyDuck jest tak głupia, że nie rozumie co oznacza "praca". Zatem jeszcze raz wytłumaczę: Praca to świadome podejmowanie działania, którego celem jest uzyskanie dóbr materialnych bądź dóbr warunkujących egzystencję i rozwój społeczeństwa. Ale ty myślisz w bardzo prosty sposób, bo dla ciebie praca = źródło zarobku. Można pracować i nie uzyskiwać zarobku. Przykład wolontariusz, który pracę podejmuje w celu poprawienia egzystencji, bądź rozwoju społeczeństwa. Oddając dziecko do przedszkola bądź żlobka, przerzucasz tym samym swoją pracę na inne kobiety. Zatem praca w domu, jest również pracą, której celem nie jest uzyskanie zarobku, a poprawienie jakości życia w domu.

Gość NormalnyFacettt
DaisyDuck: n"ie rozstrzygamy sytuacji życiowych które potrzebują innego rozwiązania tylko mówimy o prostym modelu siedzącej na du.. żonce i twierdzącej , że jest taka zapracowana i wszystko co osiągną , kupił jej mąż jest jej." A siedząca w Urzędzie przodowniczka pracy- jest taka zapracowana wpieprzaniem bułek słodkich:) piciem kawy i plotami:), że może szczerze stwierdzić iż wszystko co osiągneła, kupiła- nie z pieniędzy męża, a z zabranych pieniędzy zwykłych obywateli. Gratuluje logiki.

NormalnyFacettt - człowieku ty mnie od głupich wyzywasz a masz jakiś uraz do urzędników idź i im to powiedz nie mnie. Wszędzie na całym świecie są urzędnicy. Chory na głowę jesteś chyba od tego siedzenia przed komputerem studencie informatyki co zapewne non stop siedzisz na necie i chore gry grasz.

daisyduck - a ty czemu masz taki uraz do kur domowych? przeszkadzjaą ci w czymś? zabierają ci pieniądze, czy może krytykują to, ze pracujesz? żyj i daj żyć innym. Tylko prymitywni ludzie bez krzty rozumu wypisują takie brednie, że kobieta niepracująca i zajmująca sie domem musi prosić męża o forsę na podpaski czy chleb i nie można z nia porozmawiac o niczym innym tylko o prowadzeniu domu. Zastanów się troche bo sama to powtarzasz w do drugim poscie.

Gość NormalnyFacettt
Nic ci do tego- jak wygląda moje życie prywatne. Rozmawiamy o pracy w domu i byciu darmozjadem. Zatem tłumaczę ci kim jest darmozjad: To człowiek, który czerpie korzyści wbrew woli innych ludzi. Zatem darmozjadem nie jest kobieta pracująca w domu, ale kobieta pobierająca pensje z podatników. Szufladkujesz i wyrażasz się w chamski sposób, wyzywając ich od pasożytów- chociaż pasożytami nie są- staje w ich obronie. Zatem kto jest darmozjadem. Kobieta pracująca w domu czy do niczego nie potrzebny kolejny urzędnik pobierający pensje z pieniędzy podatników? Która z tych kobiet jest darmozjadem???

dfeqfefdefefd- bo wiem jak wygląda siedzenie w domu i ile czasu, zajmuje sprzątanie, gotowanie i inne czynności i aż mnie trafia szlak jak słucham ile to wysiłku włożyła w ta prace. Tak branie pieniędzy od kogoś np. od męża jest żałosne i nie ma sensu mówić bo w małżeństwie wszystko jest wspólne. Facet ty jesteś naprawdę chory człowieku lecz się idź do urzędu i zapytaj sie na co ida Twoje podatki dobrze. Broń sobie kogo chcesz wisi mi to ale skoro 3 komentarze z rzędu piszesz o jednym i tym samym no to współczuje. A ja Ci powtórzę jak debilowi urzędy i urzędnicy są i będą na całym świecie i nie mnie oceniać czy jest ich za dużo czy z mało. A Panie siedzące w domu z becikowego tez korzystają i tez to idzie z Twoich podatków.

Gość NormalnyFacettt
Dobra inne pytanie: Kto jest według ciebie darmozjadem: Kobieta pracująca w straży miejskiej, której jedynym zajęciem jest wlepianie mandatów dzieciakom palącym papierosy w parku i blokowanie samochodów czy kobieta pracująca w domu??? Kto jest darmozjadem?

Gość NormalnyFacettt
Jednak jesteś głupia- nie rozumiesz, że praca w domu też jest pracą. Myślisz w prosty sposób, bo dla ciebie praca wiążę się nierozerwalnie z zarobkiem. A celem pracy nie musi być uzyskanie zarobku. Nie rozumiesz tego??? Tak są urzednicy, ale jest ich za duuuużo i to zdecydowanie za dużo. I dla mnie kobiety siedzące na dupie w urzędach, w budżetówce- są darmozjadami, mimo że "pracują".

daisyduck - mimo wszystko nie jest to twój interes. Każdy żyje jak lubi. gwarantuję ci, że wielu ludzi zrezygnowałoby z pracy, gdyby nie to, ze musza pracować bo inaczej nie starczyłoby im na godne życie lub na spłacanie kredytów. Większosc ludzi pracę traktuje wyłącznie jako miejsce do zarabiania pieniędzy, nie nawiazuje kontaktów z ludżmi i nienawidzi jej. To są ludzie, których widuje z musu. Dbanie o mieszkanie 2-3 pokojowe tak żeby było "w miare" faktycznie nie zajmuje dużo czasu, ale o dom który jest duży, piętrowy z ilością pokoi 5-6, dużym ogrodem, czasem jeszcze gospodarstwe, - ojjj, sporo czasu zajmuje wbrew pozorom, ale to wie tylko osoba, która go posiada.

Jesteś tak głupi czy udajesz ? CHODZI O TAKIE CO SIEDZĄ W DOMU Z DU... I WYCIĄGAJĄ ŁAPSKO PO KASĘ OD MĘŻA ROZUMIESZ JUŻ CZY NIE ? Nie obchodzi mnie czy ktoś jest urzędnikiem, pracuje w straży miejskiej, jest policjantem, nauczycielem czy lekarzem, krawcową, sprzątaczką ...Ma swoje pieniądze, zapracowała sobie na nie nie musi się nikogo o nie prosić i później mówić , że nie jest utrzymanką.

dfeqfefdefefd- no tak zapomniałam, ze tu sami ambitni i urobieni po łokcie mieszkający w willach z basenem i własnymi lotniskami mieszkają. Ale zdawało mi się zawsze , że tacy to gospodynie w domu mają i na kaffe nie siedzą :D Ups ale wpadka pomyliłam się :D

Gość NormalnyFacettt
Tak jesteś głupia- A CZY TY KOBIETO SUKCESU NIE ROZUMIESZ TEGO, ŻE PRACA W DOMU TEŻ JEST PRACĄ????? I czasami dużo bardziej cenną niż jakakolwiek praca zarobkowa. STRAŻNIK MIEJSKI- TO JEST DARMOZJAD KTÓRY ŻYJE TYLKO I WYŁĄCZNIE Z MOICH PIENIĘDZY, A JEGO PRACA NIE JEST POMOCNA A SZKODLIWA. Taki strażnik miejski zabiera bez proszenia moje pieniądze, a kobiecie mąż daje pieniądze Z WŁASNEJ WOLI!!

Gość sxaracxek
To rozumiem, ze twoj maz ma swoja kase , a ty swoja i za siebie kazdy placi w restauracji ? Ale ty smieszna jestes, malzenstwo to wspolnota, facet lubi miec kobiete w domu a to jak ona wyglada zalezy od niej. Wspolcxuje ci

Gość NormalnyFacettt
Tłumacze ci od godziny: co to jest PRACA, ale ty dalej jak tłuk prace kojarzysz z pieniędzmi. A praca- to nie tylko działanie, którego celem jest wytworzenie określonych dóbr materialnych. Praca- to świadomie wykonywane czynności, których celem jest rozwój albo pieniądze albo rozwój społeczeństwa albo wytworzenie dóbr warunkujących egzystencje bądź podniesienie jakości egzystencji.