Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nadia890

Moja mama ma raka piersi.... :(

Polecane posty

Gość gość
moja siostra miała raka migdalow...jak jej wycinali guza ze slinianki to okazazło sie ze to byl przerzut prawdziwe skuczysnstwo miała w migdalach...ale tez miała zslosliwego i powiem Ci tak chemia radio....i jakos poszło....narazie jest tfu dobrze....niby nie jest chora ale wiesz ludzie po tego typu przejsciach pozniej całe zycie zyja w remisji ....zdrowia dla mamy i trzymaj sie,nie bede mowiła ze bedzie dobrze...ale trzeba wierzyc i byc dobrej mysli...u Nas pomoglo wlasnie pozytywne nastawienie....! i w ogole o tym staralismy sie nie gadac ....ja wiem ze to trudne ale zrob wszystko zeby Twoja mama w Twoim towarzystwie nie czula od Ciebie ze cos jest nie tak bo jak sie obie zalamiecie to dupa zbita...

Gość tu policja
nadio- te rozpoznanie TO RAK czyli nowowtwor zlosliwy przykro mi teraz trzeba zrobic reszte badan- aby okreslic czy s aprzerzuty i zaczac leczenie :) zapraszam na forum

Gość olga136
nic się nie martw, moja mama też miała raka piersi i jeszcze guzy na nerkach. Obecnie jest juz po kilku operacjach (całą pierś wycięta wraz z węzłami chłonnymi) i na dzień dzisiejszy jest ok. Mama dobrze się czuje i nie ma przerzutów. Trzeba być dobrej myśli , to jeszcze nie wyrok to da się wyleczyć.