Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dIETETYK99993

Czy po szkole policalnej można robić licencjat ? Pomocy

Polecane posty

Gość dIETETYK99993
W sumie masz racje, Przynajmniej jakoś wykorzystam ten czas. A nie że przez rok będę myslał o zielonych bo jeszcze odechcę mi się edukacji i co będzie :D

to musisz zapytac w szkole czy po roku bedziesz mogl zdawac egzamin technika

Gość dIETETYK99993
z tego co wyczytałem to nie kończy sie egzaminem = lipa. Więc zostaje mi dwuletnia szkoła, za rok zdaje mature ide na studia i zostaje mi rok policalnej

Gość You Landa
To nie lepiej bylo isc od razu do technikum, a nie marnowac 3 lata w LO, a potem 2 w studium? BTW zadne studium nigdy nie bedzie sie rownalo studiom i nie ma mozliwosci, zeby po 2 latach studium byc na 3 roku licencjata (co to za bzdura w ogole?)

Gość Tak to prawda
wiem, bo sama cos takiego ukonczylam - po 2 letniej policealnej osoby z matura moga podjac zrobienie licencjatu w rok, wez na strone Wyzszej Szkoly Teologiczno-Humanistyczne w Podkowie Lesnej.

Gość Tak to prawda
Zle Cie troche pokierowalam - najpierw powinienes dowiedziec sie czy Twoja szkola policealna podjela wspolprace z WSTH. jesli nie to musisz szukac w innych miastach. pisales o slasku - chyba w tychach powinna byc szkola gdzie mozesz to zrobic i w nysie z tego co wiem tez byla mozliwosc

Gość dIETETYK99993
wchodziłem na tą stronę która mi podałeś/aś i z tego co pamietam nie było tam mojego kierunku - dietetyki

Gość Tak to prawda
dzieki temu ogółem zdobyłam już trzy licencjaty drugi na Wyższej Szkole Srania i Pierdzenia w Stołek w Wypizdowie Wielkiem a trzeci na Wyższej Szkole Zarządzania Wolnym Czasem na Bezrobociu w Czarnej Dupie

Gość magalaga
A ja słyszałam o czyms takim jak licencjat w jednen rok po skonczeniu dwuletniego studium o tym samym profilu. Tyle ze dotyczyło to wyłącznie konkretnych uczelni wyzszych które miały podpisane umowy z danymi szkołami policealnymi. Działało to na zasadzie wzajemnej reklamy zachecającej to korzystania z ich usług. A nie tak ze kazdy kto konczy dowolne studium idzie na dowolną uczelnie wyzszą i kontynuuje nauke na 3 roku I mowa tu o badziewnych prywatnych szkółkach i badziewnych kierunkach typu wlasnie turystyka i rekreacja. A autor to juz chyba całkiem pozamienial sie z małpą na rozum jesli wogole przypuszczał ze bedzie miał mozliwosc kontynuacji nauki na 3 roku studiów:D Chłopcze, dietetykę mozna studiowac wyłącznie na akademii medycznej, ty wiesz o czym ty wogole mówisz?:D

Gość Tak to prawda
Dietetyk - faktycznie nie kumasz w ogole sprawy - ta szkola nie oferuje tych samych kierunkow ktore skonczysz w policelanej... masz narzucone ich kierunki do wyboru.

Gość nieco ambitniejszaa
Zadna panstwowa, szanujaca sie uczelnia nie zgodzilaby sie, zeby jakis delikwent po 2-letnim studium przyszedl do nich i byl na 3 roku studiow (smiech na sali w ogole). Moze jak to jest jakas prywatna szkolka w podpizdziowie wielkim to i owszem, ale dyplomem takiej uczelni mozna sobie dupe podetrzec najwyzej. Kto w ogole decyduje sie studiowac na takich badziewnych uczelniach?

Gość gość
Witam, sory ale czytając to to poprostu... po policealnej bez matury masz prawo zrobić studium ! nie ma obowiązku matury! kierunek dietetyk także jest.

Gość gość
Nie masz matury? Przerwałeś edukację i nie wiesz co dalej? U nas możesz zdobyć zawód technika już w rok! CZESNE i WPISOWE 0 zł. Polecamy kierunki: administracja, BHP, Florysta, informatyka, kosmetyka i wiele innych. U nas rekrutacja trwa cały czas. Rozpoczynasz w lutym lub wrześniu ! Zapisz się do NOVA Centrum Edukacyjne ul.Dworcowa 39/1 Zielona Góra tel 683070678, 883070678 mail: zielonagora@nova.edu.pl lub zarejestruj się ON-LINE: www.nova.edu.pl Zapraszamy!

Gość gość
Up