Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czas szybko biegnie

Czuje się gorsza przez to, ze nie mam męża. Mam już 38 lat:(

Polecane posty

Gość czas szybko biegnie

:(

Gość czas szybko biegnie
dzisiaj kupowałam ciężką rzecz i nie mogłam jej zapakować do koszyka w sklepie, pomógł mi jakiś starszy pan. Jak mu podziekowałam, to on do mnie że powinnam męża poprosić a nie sama się tak męczyć. A mi było głupio przyznać się, że jestem sama:(

Gość nie czuj sie gorsza
Nie czuj sie gorsza, :) ja tez czuje sie gorsza a nie mam juz meza a mam 27 lat. Nie wiem czy chce drugi raz wychodzic za maz. Pierwsze malzenstwo bylo niejako na sile i z rozsadku bo on nie chcial. Teraz wiem ze slub niczego nie determinuje i moge byc juz do konca sama.

Gość czas szybko biegnie
ale jednak też napisałaś, że czujesz się gorsza nie szukam na kafe, jestem samotna i kiedy jestem w domu "siedzę" tutaj

Gość nie czuj sie gorsza
Meza to sie nie szuka. Mozesz co najwyzej rozgladac sie za potencj partnerem. Ale i z tym ciezko. Cieszmy sie wiec spokojem i wolnoscia. Mi tez bylo przykro jak mi w sylwestra w godzinach rannych w pracy pewien starszy ale niezwkle kulturalny pan powiedzial ze taka kobieta jak ja to zapewne idzie za pare godzin na bal. A ja nigdzie nie szlam, ani w tym roku ani w zeszlym, bo nikt mnie nie zaprosil. Ale chociaz do pracy tego dnia poszlam i bylam chyba jedyna osoba ktora sie z tego cieszyla. Glowado gory, milosc przychodzi znienacka, nie znasz dnia i godziny. A wiek nie gra roli.

Gość czas szybko biegnie
wiek gra rolę:) gdy miałam tyle lat co Ty, na każdej imprezie koś się mną interesował, prosił o telefon... a teraz stałam się niemal niewidzialna, za kilka lat całkowicie zniknę z męskiego pola widzenia :(

Gość nie czuj sie gorsza
Ja mam 27 i podobno jestem ladna nieglupia a nikt sie mna nie interesuje. I jak widzicie wiek nie gra roli. Wierze ze jak bede starsza bedzie mi latwiej o faceta.

Gość eleeeennn
Ja nie wiem co gorsze. Byc zona palanta czy nie byc niczyja.

Gość ula której ukradli nick
a ja jestem od kilku lat sama a mam 33 lata ani mi w głowie wychodzenie za mąż i humorki .

eleeeennn Ja nie wiem co gorsze. Byc zona palanta czy nie byc niczyja. x lepsze ciasne buty czy bosa swoboda ?

Gość heh_heh
eleeeennn To pytanie nie trzyma poziomu. Oczywiście, ze będzie Ci lepiej samej niż z jakimś palantem;/

a czy czujesz sie szczesliwa?nie ma sensu na sile zmieniac cos w zyciu wbrew sobie tylko dla opini i ambicji, nieraz samotnosc to najlepsza opcja z tych co sie ma do wyboru

Gość nie czuj sie gorsza
Na imprezach sie interesowali, brali numery, tanczyli. I co z tego oprocz satysfakcji. Wiesz po co faceci sie interesuja atrakcyjnymi kobietami? Bo chca je zaliczyc. Nie ma to nic wspolnego z miloscia i checia budowania czegos. Teraz jestes swiadoma swojej wartosci wciaz mloda kobieta, ktora wie czego chce, sporo juz osiagnela, jest zaradna. Ja tez nie moge nikogo znalezc choc jestem mlodsza.

Gość eleeeennn
No,ale o tym mowie.Dlaczego czujesz sie gorsza???

Gość eleeeennn
bo nie masz obraczki na palcu?? Bo nie masz gnoma,ktory zyc ci nie daje?? Bo jestes wolna i mozesz wszystko??? Dlatego?

prace kazdy musi miec, jest jak mydlo,lepsze byle jakie niz byc brudnym, natomiast zwiazek jak make up, lepiej zrezygnować niz miec twarz umazaną jak u clowna byle czym i wysypkę od tego, jeśli się nie ma możliwości dostać lepszych kosmetyków tylko badziew

Gość eleeeennn
Zyjesz dla siebie czy dla opinii tych,ktorzy i tak maja to gdzies,jak zyjesz,ktorzy szukaja sensacji. Dla malomiasteczkowych pogladow?? Czy moze czujesz sie po prostu gorzej,bo nie masz przy sobie osoby,ktora daje ci szczescie i wcale nie chodzi o zaobraczkowanie?

Gość eleeeennn
Zielona...dobrze ujete :)

bo się naczytacie wpisów gimnazjalistów na kafe że 40 to już ziemi niemal dotyka ,że jeśli panna w tym wieku to coś nie halo ,,że jak 5 kg nadwagi to wieloryb ,że jak analu nie lubi to ją chłop na 100% kantem puści i innych nieprawdopodobnych histori ,a nie daj bóg się trafi samotna matka i nie daj bóg szczęsliwa i w związku to prze kurva i ma chłopa niedojde jelenia i frajera

Gość koniczynka na lace
Nie martw sie, zyj swoim zyciem, rob cos ciekawego...dla siebie. Bywaj tu i tam. I cos sie wykluje:)

Gość ale autorce chyba chodzi
o to, że brakuje jej jakiegoś fajnego mężczyzny u boku, a nie o przejmowanie się zdaniem innych ludzi. Ja mam 29 lat, od 3 lat jestem sama, wczesniej miałam jednego "narzeczonego" przez lat kilka - cały mój dorobek życiowy jeśli chodzi o randki i mężczyzn. Odeszłam kilka miesięcy przed ślubem z różnych przyczyn - nie pasowaliśmy do siebie ani trochę, nie chciałam brać ślubu tylko dlatego żeby nie być starą panną i pokazać się w bajerackiej kiecce, zresztą on też miał nieziemskie poglądy na małżeństwo - całkowicie rozmijające się z moimi. Rozumiem autorkę i jej przemyślenia, gdyż sama mam czasami momenty kryzysu- czuję się gorsza w sensie brzydsza, mniej warta miłości, troski tego żeby ze mną być - skoro nikt prócz byłego narzeczonego nie chciał mieć nigdy ze mną do czynienia. W życiu sobie bardzo dobrze myślę radzę - mam pracę, malutkie ale własne mieszkanko, spokój i bezpieczny azyl - w którym nikt mnie nie krytykuje, nie krzyczy, nie poniża.. To chyba dużo.. Ale jakiś brak się mimo wszystko czasem odczuwa - bo przecież chyba nie wszyscy mężczyźni są źli i wredni..

To żadna ujma jak się jest singielką, za granicą to nawet modne jest.

Gość eeeewwwdddeeeeeeeee
lepiej być samemu jak się z kimś męczyć :) żadna ujma szczególnie jak mieszkasz w dużym mieście :) połowa to palanty i nieroby także wrzuć na luz :)

Gość Koniczynka na lace
@ ale Autorce chyba chodzi... podziwiam Twoja decyzje, bardzo dobrze zrobilas!!! gdyby wiecej kobiet mialo taka odwage w sobie i madrosc....nie bylo by potem tragedii!!! a to ze masz azyl, to duze osiagniecie, masz baze, inne rzeczy przyjda:)

Gość do niedawna sama 30-latka...
Szczęscie można znaleźć w każdym wieku.. też byłam trochę zmartwiona zbliżającą się 30tką i tym, że nic mi nie wychodzi, że spotykam samych palantów, albo takich, co liczą na łatwy seks, ale nie poddawałam się. Wiem, że to zabrzmi banalnie, ale trzeba się otworzyć na ludzi i robić to, co się lubi. Warto mieć pasje, a dla zachowania młodości polecam sport... ostatnio byłam zaskoczona, kiedy dowiedziałam się, że koleżanka, z którą się ścigam na rowerze jest ode mnie 9 lat starsza. Sport pomaga zachować młodość i radość życia, a przy okazji.. poznać przyszłego męża :)

Gość De Tomaso
Marilenka To żadna ujma jak się jest singielką, za granicą to nawet modne jest A nie przyszło Ci do glowy że każdy jest inny ,że sa kobety którym brakuje bratniej duszy? Którym pasje ,kursy,następne kierunki studiów tej pustki nie wypełnią , bo doskonale wiedzą czego chcą i mają gdzieś co akurat jest modne??

Gość De Tomaso
eeeewwwdddeeeeeeeee lepiej być samemu jak się z kimś męczyć żadna ujma szczególnie jak mieszkasz w dużym mieście połowa to palanty i nieroby także wrzuć na luz Tak najlepiej sobie to tłumaczyć ,że jest się samą,to jest PODDANIE SIĘ moje panie ,tylko napisane w zawoalowany sposób .To jest wyjście ? A może warto poszukać w tej drugiej ,wartościowej połowie ? Po co szukać wśród palantów ,to nawet nielogiczne :)

Gość kochamcóre
dokładnie... mam 33 lata. myślę, że każdy powinien iść za głosem serca a nie robić to co "powinien". ;) trzymaj się cieplutko :*