Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kysz kysz kysz 28

A Kamila jak zawsze zmysłowo i słodko. Dziewczęco i BAJECZNIE! ZOBACZCIE!

Polecane posty

Gość Biegaczka na czas
ZMYSŁOWA!

Gość kjhtrgfds
cos jej sie jakosc zdjec pogorszyla..

Gość ADHDADHDADHD
tragedia,. nie rozumiem fascynacji jej blogiem. przelecialam pare stron i stwierdzilam ze to strata czasu, NAPRAWDE SZKODA ZYCIA MARNOWAC!

Gość fgjhjl'
Boże, jaka ona jest brzydka...

Gość Biegaczka na czas
Wygląda super!

Gość wqwqdwqdwdd
Ona jest brzydka jak noc niestety

Gość wqwqdwqdwdd
I ma twarz jak facet. ten nos jest okropny, waskie usta , duza twarz , blada szara cera i oczy bez wyrazu . do tego niezgrabna figura

Gość batman alert bitch
w dodatku okropna osobowosc, jest strasznie niesympatyczną i zadufana w sobie osobą i to ją czyni jeszcze brzydszą niż jest. jest obrzydliwa.

Jestem pod wrazeniem jej samozaparcia. Pamietam jej poczatki... ma niezla figure, choc moze za plaska, ale to trzeba miec zdolnosci, zeby w calkiem o.k. ubraniach (tzn. pod wzgledem wygladu, jakosci niekoniecznie) wygladac jak w przypadkowo dobranych szmatkach z lumpeksu

Gość ftrrrrrrf3ded
nie plujcie jadem! wróci do was negatywna energia. mnie ona ni grzeje ani ziębi. niech sobie dziewczyna robi co jej sie podoba

Gość batman alert bitch
przykro mi ale mnie grzeje, bo nie znosze takich osób. gdybyscie o niej poczytali to byscie sie dowiedzieli, ze jest mitomanką (wystarczy jej postow naforach poszukac,jak opowiadala farmazony ze poronila, miala zawał i cuda niewidy...), nie przyjmuje krytyki co swiadczy tylko o tym ze ma ze sobą problem, zreszta obejrzyj sobie wywiad z nią na youtube i zobaczysz z jej mimiki i zachowania, ze nie wszystko z nią jest ok. no i sorry ale czlowiek NORMALNY trzezwo podchodzący do swiata nie robi z siebie taiego posmiewiska, ona wszystko co kupuje i co zakłada czyni tandetnym chocby to był Gucci czy Prada.

Gość lady_blueona
ona mi strasznie przypomina moją była przyjaciółkę - toksyczną mitomankę. Też się tak ubierała, tak samo zadufana w sobie i mitomanka....nie cierpię tego typu osób. Mozna znać swoją wartość, ale trzeba mieć też szacunek do innych. Tej pannie tego brakuje.

Gość a skąd wiesz, że to wszystko
wymysły? Znasz ją? Masz dowody? Nie, tylko słowo przeciw słowu i to w necie, więc wiesz, równie dobrze o Tobie można powiedzieć, żeś zawistna zazdrośnica i jej chcesz celowo dokopać, bo zal tyłek Ci ściska.

Gość taka samą spódnicę
wrzuciłam ostatnio do kontenera jak robiłam porzadki na strychu, jakbym wiedziała to zrobilabym jej paczke i wysłała te ciuchy.

Gość uuttgjggkg
ano po prostu wiem, chocby stad, ze prowadzila w tym samym czasie poprzedniego bloga i codziennie wrzucała nowe foteczki z "outfitami", uwazasz ze osoba która ma wlasnie zawał i 2 razy poroniła ma na to sile i czas? albo jestes sama Kamila albo jestes bardzo naiwna, wspolczuje idoli.

A Ty myślisz, że zawał i poronienie ciągną się tygodniami i człowiek nie może się po tym podnieść? :) Poza tym ja nie wiem czy ona miała zawał i poronienie, mnie nie interesuje jej życie prywatne, tylko oglądam bloga. :)

Gość uuttgjggkg
kretynie mowie Ci, ze ona pisala o tym w tym samym czasie co dodawala zdjecia na bloga z czestotliwością 24h :d widac ze jestes tak samo tepa jak Kamilka, zreszta co sie dziwic...

Gość morgardo dryff monst
uuttgjggkg Czyli, że prowadziła na bieżąco ten swój stary blog i pisała na forum (jakie to było forum? GW?) o poronieniu i zawale?

Gość Olga887
nie znam jej ,ale wygląda mi na wredną i przemądrzałą ... To ,że jest brzydka to widać

Gość Olga887
choć może nie powinno sie oceniać ludzi po pozorach ,ale ja mam do nich wyczucie myślę ,że ma sie za taka co ozjadała wszytskie rozumy taki typ ,, kujonki " troche ,a w razie czego potrafi być bardzo wredna i nieprzyjemna . Przyjaźni sie tylko z ta kategoria osob co beda jej ślepo sluchac i stac w jej cieniu

Gość zabbadooo
się uśmiałem z tej starej z kokardką na głowie ta kokardka to od prezentu chyba odpięta no i kamilka straszne brzydactwo

:D Na pewno w tym momencie, jak roniła, to pisała posta czy to na forum czy na blogu:D Twój sposób mówienia ma świadczyć o tym, że Twoja kultura jest wyższa niż Kamili, a nerwy w lepszym stanie? ;) Nie wydaje mi się. ;) Poza tym już napisałam, że jej życie oraz to czy jest czy nie jest mitomanką mnie nie interesuje. Ja oglądam i oceniam to, co ona na widok publiczny wystawia oraz do oceny poddaje czyli posty na blogu. Nie szukam obsesyjnie w necie info o jej życiu osobistym, nie mam takiej potrzeby, ale Ty widać tak, skoro tyle o niej wyszukałaś. ;) Może jest Twoją idolką? :)

Gość EleGannt
ciekawy jestem, czy i jak ten blog Kamilki oceniają faceci ale moim zdaniem żaden facet jej kijem nawet nie dotknie, naburmuszona kobieta i po trupach do celu, teraz wygląda jak czarownica a za 10 lat będzie błagać aby jakiś facet zechciał w jej stronę kamienierz rzucić albo napluć w jej stronę, rozumiem, że pokazywanie siebie w internecie to jest pomysł na życie i na forsę z reklam ale ze względu na debilizm autorki bloga i chamskie zachowanie oraz brzydotę za moment sponsorzy przestaną inwestować w brzydotę i w Babejage, w czarownicę, inwestorzy inwestują w piękność i urodę , takie jest życie , właścicielka tego forum obraża ludzi, jest chamska i wulgarna, nie przyjmuje słów krytyki , stroi się jak kwoka bez żadnego gustu i pomysłu na gust, nie proponuje nic , ojciec odrzuca zwały śniegu a ta księżniczkę udaje, złap się babo za łopatę do śniegu i pokaż wszystkim , że nie jesteś tylko brzydkim pasożytem

Gość morgardo dryff monst
ojciec odrzuca zwały śniegu a ta księżniczkę udaje :D a gdzie to można zobaczyć, te odrzucone zwały śniegu?

Gość akima?
No kurva kto ją rzeźbił??

Gość Nowy gatunek
Te tematy zakłada głupia Kamila. Idiotka ciągle się tu promuje, a jest żałosna. Brzydka i tandetna. O modzie wie tyle co ja o zwyczajach kulturalnych obcych cywilizacji 🖐️