Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

revolver

w jakie miejsca najczęściej udajecie się

Polecane posty

Gość popołudnie u kapelusznika
samotnie ro zwykle do kibelka ;)

Gość offerma
zrobienie kupy lub siku przynosi wielkie szczęście i ulgę

o taaak to podstawowe miejsce załatwiania swoich spraw - jednak raczej o jakieś inne pytałem , bo te są tak oczywiste , jak pójście do łóżka z kobietą...

Ja uwielbiam chodzić na łyżwy. Nawet jeżeli ktoś pójdzie samotnie na lodowisko, to tam jest zawsze tyle ludzi że można poznać dużo sympatycznych osób.

cholera - ja bym na łyżwach tłukł dupą po lodzie :) Karolina , a umiesz jakieś piruety lub grać w hockeya ?

Gość aniuashakhuahkuah
ja lubię rynek krakowski i kluby w jego okolicy :) przynajmniej 2 razy w tyg muszę go odwiedzić :D🖐️

revolver , nie umiem żadnych piruetów , ale umiem dobrze jeździć na łyżwach, Ps. nie tłukł byś dupą po lodzie , bo byś się nauczyć jeździć szybko :)

aniuashakhuahkuah a które konkretnie kluby i co w nich jest? Karolina wiesz...jakbym raz spadł a dobrze , to już więcej bym nie zdążył - ostatnio właśnie spadłem na butach i mam problem do dziś :)

Gość aniuashakhuahkuah
muzyka, picie i ludzie :D

revolver, przecież jak nie upadniesz to się nie nauczyć jeździć heh :D Ostatnio jak byłam na lodowisku widziałam chłopaka który kompletnie nie umiał jeździć stał przy bandzie się trzymał i nic , podjechałam do niego i się spytałam czy może pomóc , zgodził się , nauczyłam go podstawowych kroków w 45 minut i jakoś jeździł :) A ty w jakie miejsca się najczęściej udajesz ?

Karolina:)5656 w różne....od miastowych budowli , po wiejskie tereny - w zależności od potrzeb czy nastroju - lubię różnorodność

Gość aniuashakhuahkuah
zależna od klubu, każdy znajdzie coś dla siebie, tylko trzeba poszukać :) a klub zależny od nastroju i tego z kim idę :)

aniuashakhuahkuah czyli mówiąc krótko i na temat - lubisz miejsca , w których można kręcić? :)

Gość aniuashakhuahkuah
hahah, w których można się dobrze bawić, napić i pogadać, chociaż w niektórych trudno się rozmawia, bo nie słychać praktycznie co mówi osoba obok :)

Gość kot z biszkoptem
Las, obskurne i niepopularne puby gdzie jest najmniej motłochu i najlepsze piwsko, stary cmentarz

aniuashakhuahkuah no wiesz - tam najczęściej występuje inny rodzaj porozumiewania się , za pomocą innych walorów ....:classic_cool:

kot z biszkoptem uuu jak mrocznie i klimatycznie....zaraz położę się do trumny :classic_cool:

revolver całkiem ciekawe to miejsce jak na ulubione NO O CO CI CHODZI? nigdzie indziej nie czuję aż takiej potrzeby samotności :P, :P, :P

popołudnie u kapelusznika to masz aż taki nadmiar, nieproszonych gości? :)

tego nie twierdz po prostu odpowiadam na czesc zadanego pytania JAK ROBIĘ KUPĘ TO TOWARZYSTWO NIEPOTRZEBNE a zwłaszcza uszy sąsiasa podsłuchującego jak Shramm :classic_cool:

popołudnie u kapelusznika masz wychodek na zewnątrz i stosy gazet przy nim? :classic_cool:

Gość gdzie mnie nogi poniosą
czy to na smętarz czy inny zakątek, w każdym miejscu można znaleźć coś ciekawego, najsłodszy:P🖐️

Gość gdzie mnie nogi poniosą
ciekawe opowieści można usłyszeć ;) i winszuję dobrego nastroju:P

wzajemnie mam nadzieję , ze te opowieści to o tej , która na smętarz się udaje :P