Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siwe wlosy to zmora

siwe wlosy zatruwaja mi zycie

Polecane posty

Gość siwe wlosy to zmora

zaczelam szybko siwiec bo w wieku 22 lat. dzis mam 35 i 95 procent siwizny. z natury jestem szatynka i w takich odcieniach jest mi dobrze. w blondach wygladam jak swinia pigi. po tyg od farbowania mam juz odrost. i potem przez 3 tyg do kolejnego farbowania nie moge patrzec na siebie w lustrze:-( nie daje juz rady.:-(czuje sie jak ostatnia flądra:-(

Możesz je przyciemnić płukanką z kawy lub herbaty.

Gość siwe wlosy to zmora
niestety takie plukanki nie lapia siwych wogole nie zmieniaja ich barwy

Gość Shelodna
Współczuję, mnie na razie siwe włosy pominęły. Natomiast mój chłopak ma i je farbuje. Używa odsiwiacza dla mężczyzn i ma spokój na prawie 2 miesiące. Odrosty nie są widoczne. Może powinnaś na męskie kosmetyki się przerzucić :DD

Gość bezebe
z genami się niestety nie wygra; ja mam 33 lata i też mam sporo siwych, no tak 30 procent; co 6 tygodni farbuję włosy bo inaczej źle się czuję; zastanawiam się co będzie dalej ech

Gość cosinoos67
najwidoczniej twojemu chłopakowi bardzo powoli rosną włosy, więc co to pomoże autorce? nic, bo niezaleznie czego uzyje, to wlosy i tak swoje urosną.. ja też po tygodniu mam wyraźny odrost. rada? cóż, Gwen Stefani farbuje włosy raz w tygodniu..

Gość trzeba farbowac
moja mama ma 43 lata i 100 procent siwizny :( siwe włosy to tez jej zmora , postarzają o bardzo wiele lat , dlatego farba min. co miesiąc