Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miguelll

Jakie pierścionek zaręczynowy do 100 zł na Allegro? Srebro i cyrkonię, MODEL

Polecane posty

Gość Miguelll

Jaki model wybrać, prześle ktoś fajny link?

Gość hggfhgfhgf
kup lepiej na odpuscie pod kosciolem, zaoszedzisz

Gość drjabol
kup lepiej więcej gazu dla pejsów

Gość Miguelll
Sami kretyni widzę, nikt nie doradzi?

Gość ewfweEWE
daruj sobie jakis gowniany pierscionek za 100 zl, ciezko jest sie wysilic na cos porzadniejszego? chociaż za 400 zł?

Gość dcfscfsfcd
jkestem kobieta i az uwierzyc sie nie cche ze wam babsztyle tylko zalezy na tym by to bylo jak anjdrozsze, dla mnie liczy sie symbol a nie ile kosztuje

Gość zdrowy psychicznie
bo kafeterianki tutuaj to albo stare panny, tzw marzycielki o księciu na białym rumaku już im 35 stuka i szukają jelenia na siłe albo paniusie z boagtymi gachami. Same nie wiedzą ile to trzeba wysiłku, aby zarobić 100zł

Gość ndnjdnjdjedjnej
na zaręczyny się daje złoty, nie z cyrkonią tylko z diamentem.

A jak ktoś nie lubi złota lub nie może go nosić to co?

Gość prawda jest taka,ze
za 100zl???????? ponioslo cie? na zareczyny daje sie zloty pierscionek a nie srebrny czy blaszany. jest tez biale zloto jesli przyszla zona nie lubi zoltego zlota. fajny pierscionek kupisz juz od 300zl- ale w niskiej probie tzn333. mysle ze na zareczyny warto sie wysilic i kupic cos porzadniejszego- w probie 585. koszt od okolo 500zl.

Gość Nie ważne za ile
byle od serca. Nie każdego stać na diamenty. Mój zaręczynowy (skromny) noszę od 17 lat.Na jednym palcu razem z obrączką. Inaczej gubiłby się wśród innych pierścionków.

a kto to koorwa ustala jaki ma być i z czego oraz za ile? jest jakiś kodeks zaręczynowy? :O czemu nie możecie po prostu pomóc i pokazać jakiegoś pierścionka? :D bo Wy musicie koorwa szukać dziury w całym i się dopierrdalać :D chooj Wam w doopy wszystkim tym którzy się pizgają :classic_cool:🖐️

Gość Nie ważne za ile
Kiedyś mojego męża nie było stać na inny, ale później sytuacja się zmieniła. Nikt wśród moich znajomych nie ma tyle złota co ja. Autorze kup taki, na jaki cię stać. Nie słuchaj materialistów.

to nie chodzi raczej o kasę, wcale nie musi być z "bryljantem" (jakiś wioskowy zabobon) chodzi po prostu o to żeby ten pierścionek za 10 lat był w dobrym stanie. Poszukaj może coś znajdziesz niedrogiego, ale porządnego - powodzenia :))

Gość Nie ważne za ile
Allegro się popsuło :-(

Ja nie mogę nosić złota na przykład.Poza tym nie lubię.Pewnie się kobietki naczytały,że niby tradycją jest to,że wartość pierścionka ma wynosić 3x wypłata faceta ;).Poza tym najważniejsze są uczucia a nie gadżecik do pokazywanie koleżankom.

Gość Zdrowy psychicznie
ewfweEWE tobie pewnie wszystko podane było pod nos, tatusiek mamusia, a potem mężulek, dla Ciebie to nie wysiłek dostać 100zł czy zarbić na posadzie "załatwionej" sam zarabiam 5 tys netto ale nie dałbym pierścionka za wiecej niż 500zł bo to bez sensu. Ważne jest uczucie, miłość, walka o związek. ale dla takiej Ewe to tylko kasa kasa, ja już wiem jak ty masz w związku.