Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eldon

Faceci: moglibyscie byc z kobieta, ktora nie za bardzo Was pociaga?

Polecane posty

nie za bardzo wiem, jakbym miał zadziałać bez pociągu, mężczyzna nie może się z kobietą po prostu położyć, więc albo by się ona bardzo postarała albo jakaś używka obniżyła wymagania

frida jestem w takim wieku, że potrafię odróżnić popęd samczy do samicy od zakochania się w mózgu kobiety, patrzę pod kontem genów dla potomstwa (pisałem wcześniej ),.

Gość Angelissa
Ile masz lat akronim?

Gość kropla deszczu.
ta 35 moze byc bardzo niedowartosciowana zakompleksiona kobieta. karmic sie komplementami i podziwem tego faceta. w ogole jest tysiac powodow dla ktorych taki zwiazek moze istniec a wy widzicie 3.:O a facetom wcele az tak nie przeszkadza glupota u kobiet.

Gość kropla deszczu.
nie. jak facet jest z kobieta to znaczy, ze jakos go ona pociaga. a ze kazdego pociaga co innego to...

"Ile masz lat akronim?" tyle, że uczono mnie, że "wieżowiec" to neologizm

:D:D:D:D... przypomniało mi się coś... :D:D:D to będzie bajka na dobranoc:D:D:D pewnego razu dostałam zaproszenie na kolację z okazji 10 rocznicy ślubu. nie byli to moi bardzo znajomi, lecz po prostu znajomi od niedawna :) ... gości zeszło się troszkę dużo, troszkę mało.. atmosfera raczej letnia... rozmowy się nie kleiły... i wtedy pani domu, szanowna jubilatka postanowiła pokazać zdjęcia ślubne... no i stało się... :D:D:D urząd stanu cywilnego. ona w białej sukience i kapeluszu z bardzo plastikowego materiału (to dla młodzieży, bo oni nie wiedzą jak wygląda gremplina) z zaciętą miną siedząca sztywno na urzędowym krześle... obok on, .... rozparty.. nie właściwie dziwnie rozłożony i jakiś taki nie do końca przytomny jakby.... :) podałam zdjęcie dalej bez komentarza.. sąsiad z mojej lewej natychmiast zapytał: Iksiu, co ty, chory jakiś w dniu slubu byłeś?.. jubilat: nie, po przepiciu. sąsiad: dlaczego? w dniu ślubu?... jubilat: nie widzisz koło kogo siedzę? :D:D:D... przypomnieliście mi tą bardzo starą historię... a teraz już dobranoc, bo ja niestety nie jestem bezrobotna ani uczennica gimnazjum cazy też liceum i ferii niestety nie mam 🖐️

a ja jestem od kilku miesiecy z facetem ktory z wygladu NIE PODOBA MI SIE. jest niski,ma brzuch-nie jakis wielki ale ma- ma lekko lysiejaca glowe,jest 10 lat starszy, ma krotkie nogi i rece, owlosione plecy do tego :D ale tak sie nam wspaniale rozmawia,smieje,nadajemy na tych samych falach,no i jest dla mnie tak dobry-i w ogole jest dobrym czlowiekiem- ze to przestalo miec jakiekolwiek znaczenie! a jak juz jestesmy w lozku jest mi z nim CUDOWNIE podnieca mnie seks z nim tak,ze doslownie leja sie ze mnie soki. a zaczyna sie to w rozmowie,zartach i czulosci na poczatku znajomosci od czasu do czasu przychodzilo mi do glowy,ze szkoda,ze nie jest wyzszy i lepiej zbudowany. teraz juz calkowicie nie ma to znaczenia

Gość Angelissa
To ile to bedzie na ludzkie?

@ AGAIS wiele lat temu znałem takiego docenta, owłosionego kurdupla z wielką wyłysiałą głową i krótkimi kończynami, inteligentnego i elokwentnego, na brak powodzenia nie narzekał; poznałem też dziewczę zgrabne i tak głupie, że kiedy wchodziła do baru, to wszyscy mężczyźni rozpierzchali się jak gołębie przed walcem - tylko biedny barman nie mógł uciec; kiedy mówiła miałem bolesne uczucie, że moje neurony obumierają (nie żartuję)

agais, to się nim ciesz :) życzę wielu szczęśliwych chwil. i niech ci nie przyjdzie do głowy uzywać ekierki do mierzenia jego penisa ;)... bo zepsujesz coś pięknego. TO, się narodziło... niech sobie dalej trwa. a teraz naprawdę 🖐️

Gość id.
@AGAIS i tak trzymać;D