Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutny24

Zakochany w Pannie z dzieckiem

Polecane posty

Gość smutny24
A jest opcja że kiedyś może sama zatęskni?Miałeś może kolego Krasnalu hałabała kiedyś taką sytuacje że dziewczyna odrzuciła a potem chciała wrócić?Bo ta cieszyła sie jak do Niej dzwoniłem czy pisałem i naprawde czuła się doceniana,sama mi mówiła że nikt nigdy jej takich komplementów nie prawił i nie robił tego co ja robiłem dla Niej,ale pozniej im bardziej nalegałem na spodkanie to tym bardziej się odsuwała odemnie,raczej nie myśle kiwnąć palcem ale chciałbym wiedzieć czy jest jakaś szansa?

Gość smutny24
A jest jakaś szansa że sama kiedyś zatęskni i napisze?Raczej nie będe już nic robił bo to chyba bez sensu,ale chciałem zapytać kolego krasnalu hałabała czy miałeś w swojej praktyce taką sytuacje że dziewczyna odrzuciła a potem zatęskniła?Fajna jest i nie myśle Ją do niczego zmuszać ale tak mnie ciekawi czy może coś kiedyś z tego być?

Gość Krasnal Chałabała
Spotykam całe stada lasek głodnych dowartościowania. Mamy niestety społeczeństwo dziewczyn zakompleksionych , które jeżeli w dłuższej perspektywie czasu nie dostana od jakiegoś przedstawiciela płci męskiej kilku ciepłych słów na podniesienie swojej atrakcyjności, to nie potrafią normalnie funkcjonować. Czy miałem jak Ty, pewnie że tak...kiedyś jak byłem młody i głupi i ekscytowałem się każdą laską, która tylko chciała ze mną rozmawiać popełniałem te same błędy. Raz nawet jednej kwiaty kupiłem :-/ (wstyd mi do dzisiaj). Dziś mam podejście takie, że jak dziewczyna nie odbiera ode mnie telefonów, smsów i ogólnie milczy to nie naciskam. Jak unika spotkań to ją po prostu olewam. Dziewczynie ma mi w równym stopniu zależeć na mnie jak mi na niej. Zasada 50% Ty 50% Ona..nie mniej nie więcej. Szanuj siebie jak sam masz byc szanowany. To jedyna rada jaką Ci mogę dać

Gość smutny24
Zawsze myślałem że jak będe dla dziewczyny robił wszystko co się da i będzie widziała moje zangażowanie to będzie mnie chciała,a tu rzeczywiście jest odwrotnie bo jeśli się jest tam skurczybykiem to One to lubią bo ten co jest Ojcem jej dziecka to nigdy komplementu jej nawet nie powiedział i sama mi to powiedziała że jestem pierwszy co jej takie rzeczy mówi,ależy mi na Niej ale niebęde się poniżał,dzięki kolego że mi to uświadomiłeś,miałem jej życzenia na dzień kobiet wysłać w marcu ale niema sensu,niech wysyłają jej inni,i dzięki kolego za pare naprawde dobrych lekcji

Gość Krasnal Chałabała
Z komplementami to uważaj. Oszczędzaj je jak możesz bo stracą swoją magiczną moc:-) Ostatni komplement jaki dałem obcej dziewczynie to "fantastycznie ruszasz biodrami"- to było na imprezie i na prawde kręciła nimi jak J.Lo. Koniecznie stary musisz zainwestować w rozwój osobowy jak chcesz rozkochac kobietę. Nie pokazuj że się starasz a przynajmniej nie w takiej nachalnej formie. Pokaż jej, że Ci zależy ale mniej swoje wymagania, które ona też musi spełnić.Pokaż jej że nie jest pierwszą lepszą ale Ty też nie jesteś potrzebujący i zdesperowany. Dzisiejsze kobiety są bardzo wyrachowane i przebiegłe...Twoją misja jest je przechytrzyć. Poczytaj trochę literatury nie o tyle co zdobywaniu kobiet ale ich utrzymywaniu. Najważniejsze to znaleźć kobietę z którą będziesz szczęśliwy a nie z taką co Cię nie szanuje. Posłuchaj kolesia...dobrze prawi jak sie szanować i nie poświęcać czasu komuś, kto ma Cię w d... http://jakzdobycdziewczyne.pl/

Gość smutny24
Witam W piątek dzięń kobiet i z tego co wiem to nadal jest sama i pewno jej smutno tak samej,od tamtego czasu nic jej nie pisałem Ona też nic,co myślicie wysłać jej życzenia z okazji dnia kobiet?Jak Ona może to odebrać?prosze o porady

Gość smutny24
Prosze o porady odnośnie czy wysłać jej życzenia na dzień kobiet czy odpuścić?,z jednej strony pewno jej tak smutno samej ale z drugiej strony niechce żeby sobie niewiadomo co myślała bo wkońcu sama mnie odrzuciła

Gość smutny24
Troche mi jej szkoda bo fajna dziewczyna i urzekła mnie i niewiem co robić,doradzcie coś jak może zareagować jak wyśle jej życzenia na dzień kobiet?

Gość smutny24
Nie no spoko ja tylko zapytałem czy jest sens wysyłać życzenia,ale jak sądzicie że niema to spoko,nie będe nic wysyłał