Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

żabulllinek

Co jest gorsze zniewieściali mężczyźni czy zmężniałe kobiety?

Polecane posty

Gość niematosiamto
Zniewieściali mężczyźni, ale jestem kobita to może dlatego

tak też myślałem a ja jestem trochę zniewieściały, ale to nic złego ma swoje zalety bo kobiety czasem mądrzej myślą no i ta ich intuicja-ciekawe czy istnieje naprawdę. Ale moim zdaniem zmężniałe kobiety są gorsze takie nieczułe niekobiece.

Gość AS26
Zdecydowanie zniewieściały facet jest przegrany. Babochłop może i straszny, ale przynajmniej da sobie w życiu radę.

Gość Life is Brutal !
Dla mnie zniewieściali mężczyźni to jakiś inny gatunek, całkowicie opychający. Od razu podświadomie doklejam łatkę pedała. Co do zmężniałych kobiet, to też mnie to razi - po prostu wulgarna, wielka silna zaniedbana baba, ale przynajmniej nie odczuwam wstrętu, jak do tych wypielęgnowanych paniczyków.

Na to wygląda że baby są bardziej nietolerancyjne od mężczyzn, no to pokazujecie klasę, widać mężczyźni są bardziej dyskryminowani.

Gość Michusz
Gorsze? Nie odczuwam. Jak kobieta jest zmężniała. to jadę na szmaty a tamtą z bujnym ego olewam.

Gość Agent, i Ty też zaczynasz
zniewieściali faceci bo wiele kobiet jest po prostu elastyczna, jak trzeba to są twarde a jak trzeba to są delikatne i słodkie (choć wiadomo nie wszystkie). wiem po sobie. natomiast takie męskie cipki którym mamusie dawały wszystko pod nos itd nie potrafią w ważnych chwilach stać się silniejszym

Agent, i Ty też zaczynasz---tak samo z mężczyznami jak trzeba to są agresywni, twardzi,bez łez walczący a jak trzeba to czuli i słodcy.I ja to też wiem po sobie.Ale pewnie bardzo dużo mężczyzn nie potrafiłoby się przystosować do otoczenia:P Dlaczego słowo cippka jest wygwiazdkowywane?

ja nie mówię o agresywności... ale to szukaj kobiecej kobiety, kto Ci broni? bo nie rozumiem

temat założyłem tylko po to żeby poznać poglądy kobiet, czy mężczyznom wolno być takimi jakimi chcą być, a kobiety mają wobec tego jakieś sprzeciwy.

wtf? nie, macie zakaz:D no i właśnie o to mi chodziło męska pipko:P i nawet jak kobiety (na durnym internetowym forum) wyrażą sprzeciw to co? zaczniesz jęczeć jakie kobiety są złe czy się dostosujesz? mi dobrze ze mną taką jaką jestem, nikogo nie krzywdzę a to czy jakiś mężczyzna ma do mnie jakieś pretensje o mój sposób bycia to wyłącznie jego problem, nikogo do obcowania ze sobą nie zmuszam:P

więc też średnio mnie interesuje obiegowa opinia na temat kobiet takich jak ja :P

Gość Andrzejucha
Normalny facet ma wyjebane na babochłopów.

wyrażą sprzeciw to co?---znaczy że są nie torelancyjne to tak jak mężczyźni nie lubią kobiet w polityce i czy na wysokich stanowiskach i nazywają ich wtedy szowinistami i nie jestem żadną cipą bo mną żadna baba nie będzie rządziła, czasem lubię się tylko podlizywać i patrzeć na świat oczami kobiet

no i jak też nie lubię mężczyzn którzy dają sobie w kaszę dmuchać o ile tacy istnieją mężczyzna ma być silny fizycznie i psychicznie

Gość po prostu babochłopy
jw

Jak kobieta nie ma ani krzty empatii w sobie to też chyba można ją określić jako babochłopa, a nawet jeszcze gorzej.

no i kobiety przedsięwzięte też lubię o ile nie chcą rządzić na krzywdę mężczyzn a feministki mnie odrażają i ich nienawidzę to jakiś odchył nowy gatunek

no i w związku z tym co? mogę teraz powiedzieć, że na 100% istnieją takie kobiety które nie tolerują w ogóle zniewieściałych. co Ci ta wiedza daje? ja takich osób owszem nie lubię (i tyczy to obu płci, rozmemłanej baby też nie zniosę), ale tępić nikogo nie mam zamiaru "bo mną żadna baba nie będzie rządziła" hoho koguciku, nie rozpędzaj się:D

"no i kobiety przedsięwzięte też lubię o ile nie chcą rządzić na krzywdę mężczyzn a feministki mnie odrażają i ich nienawidzę to jakiś odchył nowy gatunek" ile Ty masz lat, że takie cuda tworzysz? aaa, i gratuluję nienawiści wobec kogokolwiek kogo w ogóle nie znasz, umysłowo jak z wysoki poziom jak na mnie prezentujesz więc się ulotnię z tego, jakże niezwykłego tematu🖐️

"bo mną żadna baba nie będzie rządziła" hoho koguciku, nie rozpędzaj się---Ty pustaku (żeby nie powiedzieć kretynko) poprostu nie lubię jak czegoś takiego jak kobieta rządzi w domu, taki mężczyzna to nie mężczyzna i nie pyskuj mi, bo nie na tym dyskusja polega a ten NICK(nazwa nicka) to tylko zlepek liter dla żartów tak mi przypadł do gustu

aaa, i gratuluję nienawiści wobec kogokolwiek kogo w ogóle nie znasz---nie znam?więc dlaczego działają na korzyść kobiet tylko dlatego że są kobietami?Mężczyźni czegoś takiego nie robią.Bo jakież to nie męskie.

Żabulinek- taki tępy babochłop znalazł sobie kilka miesięcy temu męza. Hmm... może dla niego jest inna...

Gość annannnnaaaaaaa
Zniewieściały a metroseksualny to nie to samo, a często są myleni, ja lubię tych drugich i to nie ma nic wspólnego z poziomem testosteronu i siły fizycznej. Prawdziwy mężczyzna panuje nad swoimi emocjami. Dla mnie najlepiej jak ma spokojne usposobienie, jest czuły i troskliwy. Nie musi być towarzyski, nawet lepiej jakby był introwertyczny czy nieco nieśmiały. Jeszcze jak potrafi gotować to już w ogóle super. :) Nie znoszę przebojowych cwaniaczków i boję się agresywnych dresów. :o Spokojny, wystylizowany, przywiązujący dużą wagę do wyglądu chłopak dla mnie nie jest zniewieściały, nie jestem pewna, ale chyba dopiero po szczególnym zachowaniu, odpowiedniej gestykulacji, tonie i wysokości głosu można to stwierdzić. A "zmężniała kobieta" to nie babochłop z wąsami, tylko równie dobrze może być to pewna siebie, samodzielna, niezależna i wyzwolona dziewczyna, która jest silna psychicznie albo i fizycznie kiedy chodzi na siłownie, uprawia sztuki walki czy kulturystykę i przy tym wygląda schludnie i dba o siebie, to nie odnosi się w żaden sposób do poczucia estetyki. Każdy zawiera w sobie pierwiastki męskie i żeńskie, która ujawniają się w wyglądzie i cechach charakteru.