Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AgentT

Ideał kobiety

Polecane posty

Kochająca, uczciwa, wierna i bezgranicznie ufająca Wyrozumiała i wspierająca Nie zakładająca celowej winy swojego ukochanego Mająca dystans do siebie i nie będąca przewrażliwiona na swoim punkcie Błyskotliwa i z poczuciem humoru Mówi wprost czego oczekuje a nie bawi się w domysły Nie odbiera jej rozumu podczas okresu i nie robi ze swojego faceta prywatnego kozła ofiarnego.

Gość hdgdbddf
Mowisz o mnie :)

Gość bbija
a wyglad jaki posiada ten ideal?

Możliwe, bo wiem, że takie kobiety istnieją, czasem spotyka się je na swojej drodze :)

Gość Bausch
Ideał kobiety to piękna dupa, nieosiągalny dla ciebie, cwelu.

Gość hdgdbddf
?????

Nie mam idealnego wyglądu. Podobały mi się niskie, wysokie kobiety. Te z małym jak i wiekszym biustem. Blondynki, szatynki. Krótko-długowłose. Wyglad tylko przyciąga do drugiej osoby, ale to nie on zatrzymuje na stałe - liczy się coś wiecej. Nie ograniczam sie do konketnego wygladu, b oto coś moze tkiwć w każdej.

Gość hdgdbddf
To właśnie taka poznałeś na kafe :)

Gość bbija
.

Gość bbija
ok:)

Gość tak sie zlozylo
no nie wiem ale wlasnie taka jestem :)

Gość hdgdbddf
Powiesz coś więcej o sobie?? :)

Bausch, i co mi jeszcze powiesz chłopczyku? Ktoś Cię kiedyś skrzywdził i zostały Ci anonimowe frustracje na forum?

Gość dfdfsdfds
zawsze uważałam że ja jestem taką dziewczyna i ze to w związku jest najważniejsze zarówno u chłopaka jak i u dziewczyny ale niestety NIE mój chlopak zniszczył mnie psychicznie bo zamiast ważyć 57 ważę 62kg przy wzroście 176 ;/ dziękuję. więc jeszcze dopisz walory wizualne żeby nie było nieporozumień... ;)

Nie wiem, czy to dobry pomysł, powód i dzień by pisać coś o sobie. Ot tak sobie rozmyślam ...

taka, która nie kocha dzieci bardziej od męża, tylko wie, że to coś innego i równo dzieli swoją miłość, chociaż jest ona inna. ale nie posługuje się pojęciami "bardziej/mniej" nie zastanawia się nad tym. rola żony jest dla niej równie ważna jak matki

dfdfsdfds, walory wzualne nie są najważniejsze, bo one przemijają, a poza tym, tylko przyciągają drugą osobę. Poza tym, jeśli chłopak wyrządził Ci krzywdę to po prostu wybrałaś zła osobę, nie kochał Cię lub tylko mu się wydawało że Cię kocha, albo CIę oszukiwał. Ten/ta kto kocha, nie krzywdzi. Kocha się za to jakim sie jest, a nie za to,że moja luba miałaby duzy biust lub ponętne usta. Wszak nie człek nie zakochuje sie w tyłku, tylko w jestestwie tejże osoby.

heloiza, uważam ,ze nie ma sensu wartosciowania miłości i mówienia że się kogoś kochja mniej/bardziej. miłość rodzicielska i milość do partnera życiowego to są dwie różne rzeczy - i każda z nich moze być pełna. Pełna na poziomie rodzicielskim i pełna na poziomie partnerskim

Gość sonyaaa
ideals don't exist

Gość el typos
gdzie jesteście ideały? :P

Powiedzieć zawsze mogę - jeśli to tylko do samego powiedzenia się sprowadza, ale nie ręczę za efekty jeśli miałbym kogoś przekonać heh. Nie wiem, może to kwestia charakteru, wyznawanych wartości, wychowania. Miłość jest niemierzalna, a wiec i nieporównywalna i w zdrowym zwiazku raczej nie powinno być takich problemów. Wystarczy kochać, a nie zastanawiać się kogo bardziej

Gość pykacz
pyk!

Gość klasikodorro
ehh życie z ideałem bylo by za nuudne ...:D

Gość a wlasnie ze
istnieja :P

Gość tajemniczaxaax
wbrew pozorom taka kobieta szybko by sie znudzila.....jesli cos jest zbyt proste szybko przychodzi monotonia..a drobne sprzeczki czy zgrzyty tylko podsycaja uczucie na plus;) ps wcale nie chciala bym idealnego faceta...zanudzila bym sie z takim zreszta nie ma idealow :D

1000punktów zgadzam się na bank oczywiście i bez dorbiania teori proszenia czy niedopowiedzen.Tak tu jest już ideał.Spoko gratulacje

Gość popieram!
Autora tematu :)

Gość popieram!
Ideał mężczyzny jest podobny.