Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wnosze sprawe

zglaszam oszustow do socjala

Polecane posty

Gość masakra co za ludzie
"No cóż. Niech sobie taki oburzony na "donoszenie" wyobrazi, że ktoś mu kradnie samochód. Jest świadek, który wszystko widział wie kto ukradł, zna złodzieja ale NIE POWIE, BO TO NIE JEGO SPRAWA, w końcu nie jemu ukradli." Niestety nie rozumiemy się. Jak ktoś ukradnie auto TOBIE to TY masz prawo podjąć wszelkie kroki, żeby go odzyskać. Jak ktoś oszukuje złodziejski system państwowy to nie jest twoja sprawa. Ty na tym nie tracisz, a jednak gryzie cię, że ktoś pracuje na czarno czy bierze benefity. Typowa polska mentalność.

hehehe, myslicie ze tak jak wy spedzam zycie na kafe? W tej chwili wyszlam z komisariatu gdzie zlozylam doniesienie. Bo, co wiekszosc z was nie wie, podobnie jak w Polsce wykorzystanie cudzych zdjec bez zgody jest karalne :) do tego screeny z oszczerstwami, linki do zdjec i gotowe :) Milego dnia :D

masakra co za ludzie: przeczytaj moją wypowiedź jeszcze raz, tym razem próbując zrozumieć.

"Jak ktoś oszukuje złodziejski system państwowy to nie jest twoja sprawa" oj chyba moja gdyby nie moje podatki i innych PRACUJĄCYCH ludzi to by nie było co okradać. "Typowa polska mentalność." Chyba twoja. Jak pisałam rano oglądałam program o łapaniu nielegalnych beneficiarzy, i bynajmniej nie był tworzony przez Polaków.

masakra, to prawda, nie rozumiemy się. Myślisz, że skąd państwo bierze pieniądze na socjal? Przypadkiem nie z mojej kieszeni? Mam dosyć już tej dyskusji z Tobą i podobnymi Tobie osobami. To strata czasu.

ooo proszę, słynna Tink:D Znikam, ta dyskusja jest jałowa

Gość masakra co za ludzie
"oj chyba moja gdyby nie moje podatki i innych PRACUJĄCYCH ludzi to by nie było co okradać." Haha na prawdę wierzysz, że całość pieniędzy państwa pochodzi z podatków takich osób jak ty?:D No w sumie nie dziwię się teraz, że ludźmi można łatwo manipulować i wmówić co się chce skoro mają wpojone takie bajeczki.

oczywiście, gdybyśmy wszyscy nagle przeszli na bezrobocie byłoby mnóstwo kasy na benefity w budżecie państwa sorry ale wole ze ściana pogadać:o

Gość hhgfggfyjgygyfgy
tink prostu z komisariatu i na kafeterie buhahahahah :D

Gość tink przybiegla nas
poinformowac :D Teraz tlumacza na owym komisariacie nalezy zatrudnic aby przesledzil i przetlumaczyl wszystkie klotnie z udzialem tink :D Tink glupsza jestes niz twoj wyglad na to wskazuje :P

Gość polisjantqa!!!!!!
tink! DOBRZE ZE NIKT TU NIE MA DOWODOW, ZE TO TY SAMA WKLEILAS TE ZDJECIA, WIEC PIERDOL SOBIE GLUPTY DALEJ :D:D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TY MYSLISZ ZE POLICJA NIE MA CO ROBIC TYLKO ZAJMOWAC SIE DURNA IDIOTKA CO MA PROBLEM JA KIMS PODRZEDNYM POLSKIM FORUM :D:D:D:D:D masz teraz durna cioto nauczke zeby nie dawac fotek na takie fora jak to :P

Gość ale numer..........
czyli chcesz nam wcisnac tink, ze brytyjska policja wystapi do admina kafe aby dal im wglad w skasowane topiki. Potem zatrudnia tlumacza na komisariacie i beda po IP szukac osob z ktorymi sie klocilas? :D Tink, opwiedz swojemu ciapakowi te bzdury na dobranoc. Glupi jak ty to moze uwierzy :P

Gość hhgfggfyjgygyfgy
tink przeciez pisalas wczoraj na innym topiku ze w Polsce to zalatwisz bo nie dlugo lecisz do Polski i ze tam to zglosisz :o ona juz sama nie wie co pierdoIi :D

Gość ale numer..........
:D :D :D

Gość uwet
jak będą ci kraść pieniądze w metrze to ja odwrócę głowę w drugą stronę, bo przecież mnie nie okrada i ja na chleb będę miała tak?

Gość Ale z was prostaczki
Beneficiary a nie zdajecie sobie sprawy, że na komisariatach pracuje całkiem sporo Polaków? Nie przyszło wam to na myśl co nie? Hahaha głupie patologiczne beneficiary :D

Gość tak sią składa
Ja mimo wszystko uważam, że takie wchodzenie w nie swoje sprawy z buciorami i - co więcej - donosy, świadczą o braku klasy. To jest przecież żałosne, żeby się zajmować cudzymi sprawami, na tyle, żeby sobie zadawać trud donoszenia. Niby w takiej np. austrii dzwonią na policje jak ktoś za późno bierze kąpiel i uchodzi to za rzecz całkowicie naturalną, to jednak moim zdaniem większą umiejętnością jest się nie wtrącać w życie innych. Co najwyżej możesz im powiedzieć, że źle robią i tyle.

taka sama sytuacja jak ściąganie w podstawówce !! My zyjemy krotko i zaraz umrzemy kazdy chce miec jak najlepiej, jedni sciagaja inni na nich skarżą. Dziecinada. Zawisc, zazdrosc i nie wiem co jeszcze. Ludzie są uczciwi i nie uczciwi i tak zawsze będzie radze zając sie wlasnymi sprawami, widocznie zycie malo ciekawe? ...

Gość Takie podejscie to tylko w PL
Wy co wyzywacie od donosicieli i konfidentow wy naprawde nie czaicie tego, ze pieniedzy na zasilki jest pewna okreslona pula i jesli wezmie z niej jakas pijawka (bo cwana jak wy to nazywacie sprytna) -jedna, druga, trzecia i czwarty niby rencista to DLA SZOSTEJ, NAPRAWDE POTRZEBUJACEJ, SCHOROWANEJ I AUTENTYCZNIE BIEDNEJ OSOBY NIE ZOSTANIE JUZ NIC (ALBO MARNE GROSZE) BO KTOS "ZARADNY" CHCE SOBIE TE PARE STOWEK DOLOZYC NA LEWO DO PENSYJKI???.

Gość tak sią składa
Ja nikogo nie wyzywam, ale przyznasz, że są to donosy, więc nie ma co się oburzać. Może i tylko w polsce jest takie podejście, ale jeśli tak to ja się cieszę. I od razu podkreślam, że sama nie ciągnę żadnych benefitów, ani nie postepuję nieuczciwie. Dla mnie po prostu to jest mega brak klasy, żeby na kogoś donosić. Co wy własnego życia nie macie? Ten czas, który poświęcacie na szpiegowanie sąsiadów i wypisywanie donosów, czy inne głuche telefony, można by poświęcić na coś bardziej konstruktywnego.

JAK ZABIORA OSZUSTOWI TO (BYC MOZE) PIENIADZE KTORYCH JUZ NIE UKRADNIE TRAFIA DO OSOBY W AUTENTYCZNEJ POTRZEBIE!!!

Gość hellllllllloooo
do tak sie sklada i smierc: to jak rzucanie grochem o sciane. ona tego nie zrozumie. :) Jesli jej zrobi dobrze donos na kogos, to niech sobie donosi. macie racje w tym co napisalyscie, ze to tylko swiadczy o braku klasy i braku wlasnego zycia.

Gość hhgfggfyjgygyfgy
Tink! juz z pomaranczki wali. :D znowu

O matko i corko! :D A te jeszcze nad tymi zasilkami ubolewaja! Mnie juz slow brakuje. Az czlowiek nie wie co napisac. :)

Nieustannie tylko w rożnych programach typu interwencyjnego mozna zobaczyc jak rozgrywaja sie ludzkie tragedie: panstwo odbiera albo odmawia prawa do zasilku osobom niepelnosprawnym, schorowanym autentycznie ubogim (ktore nie sa takie zaradne jak co po niektorzy i nie poruszaja sie z taka biegloscia w gąszczu socjalnych przepisow jak wspaniali "cwaniacy" wyludzacze) TLUMACZAC TYM, ZE SRODKI JAKIMI DYSPONYJE mops i zus SA OGRANICZONE!! zWYCZAJNIE JESLI NA MASOWA SKALE LUDZIE BEDA WYLUDZAC BENEFITY PRZEZNACZONE DLA NAJUBOZSZYCH ZA SPOLECZNYM PRZYZWOLENIEM TO DLA TYCH DO KTORYCH POMOC POWINNA BYC KIEROWANA ZOSTAJE MNIEJ I MNIEJ...I DLATEGO WYCIAGANIE LAPY PO ZASILKI KTORE SIE NIE NALEZA JESTY WSTRETNE A NIE SPELNIANI9E OBYWATELSKIEJ POWINNOSCI POPRZEZ POINFORMOWANIE O NADLUZYCIACH

Gość zgadzam się z
takie podejście, to tylko w pl

Gość hhgfggfyjgygyfgy
Oj, ja tez sie zgadzam z tym. :D to panstwo powinno dac ci order honorowy albo nagrode bohatera za te twoje donosy. a tak na serio, panstwo to jeszcze da ci kopa w dupe czy doniesiesz czy nie. male skarzypytki z Polski. :P

Gość tak sią składa
no ja uważam, ze w polce to w ogóle inna sytuacja tzn. u nas ludzie są biedni i potrzebujący, nie z powodu wyłudzaczy, a z powodu złodziei w rządzie i całego systemu byli zbrodniarze w prlu mają tenty po 8 tysięcy złotych, a działacze solidarności nie mają za co leków kupić polska to jest zupełny kosmos i wasze donosy nic nie dadzą, lepiej nie głosujcie na tuska i przekręty, zamiast donosić bo wy doniesiecie, że kobieta wyłudza kase, ze niby samotna, a tuski wybudują autostratę za 10x więcej niż te, które powstają w alpach także można co najwyżej rozmawiać o słuszności donoszenia w anglii no i moim zdaniem to smieszne, że sami anglicy tego nie robią, a wy, które jestescie w gosciach, jestescie też najbardziej nadgorliwe

Gość Zgłaszać
Ja jestem za tym żeby donosić bo mało kogo złapią jak sie nie doniesie , moja znajoma miała piękny apartament w centrum Londynu , rozstała sie z mężem ale miała faceta z którym miała dziecko ,przez 10 lat oszukiwala ze jest samotna matka i ze nie pracuje , a pracowała ,państwo splacalo jej pożyczkę na ten apartament , a ona rok temu go sprzedała za 700 tysięcy funtów , fajnie nie .

Gość .?.
:o