Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wnosze sprawe

zglaszam oszustow do socjala

Polecane posty

Gość już pisałam...
Tak robią! Tak właśnie oszukują. Znam panią, która sama zarabia z 1500 miesięcznie na biedę, jej mąż ok.3000-3500, a jeszcze benefity biorą na 2000 funtów...I co nie będą sobie żyli na fajnym poziomie?

Gość już pisałam...
A no i ona oczywiście podaje się za samotną, niepracującą mamę z dwójką dzieci...Już zgłoszona, tam gdzie trzeba!

Gość 2000 samych benefitow????
:O

czy ktos te benefity kradnie czy nie to i tak jest bez znaczenia dla mnie bo ja i tak czy siak bede placila podatki w tej samej wysokosci, wiec mam to gdzies, niech sobie panstwo radzi z oszustami (zresszta nawet nie moje), mi tam nic do tego.

Gość neverrrrr
sixa jak to ci nic do tego.żyjesz i zamierzasz żyć w tym kraju, masz dziecko.Nie zależy ci na tym aby kraj nie był okradany? "(zresszta nawet nie moje)" rozumiem takie podejście jakbym przyjechała tu na zarobek i tyle.Ale skoro mieszkam tu już prawie 10l i tu jest mój dom to jest to także "moje".

Gość do osoby wyżej...
Racja! Dlaczego oni mają niby bezkarnie okradać ten kraj? Na jakiej podstawie? Trzeba walczyć ze złodziejami! Jeśli komuś się należy, nie mam nic przeciwko - ale jeśli ktoś kłamię, kręci, oszukuje, nie powinien mieć nic, a pobiera ile się da, to jest to nieuczciwe i nielegalne!

Gość do 2000 samych benefitow????
Tak, ta kobieta podaje się za samotną matkę z dwójką dzieci i do tego jeszcze bezrobotną! A prawda jest taka, że ma partnera, tylko, że on pracuje niemalże całą dobę (ma dwie prace), ona dorabia i bierze/biorą aż 2000 funtów zasiłków, benefitów i innych!!!

Gość a mnie zastanawia
skad wy na litosc wiecie, ze ci ludzie pobieraja benefity???? Ja nie mam pojecia o finansach znajomych (ani oni o moich ;-) ) a wy piszecie o obcych ludziach? Czy wszyscy z was przebywaja w towarzystwie debili, ktorzy biorac nielegalnie benefity chwala sie tym obcym babom? Nie gratuluje srodowiska w takim razie :O

Gość i bardz dobrze
okradani panstwa i nie placenie podatkow i wyludzanie benefitow, to tak jakby CIEBIE PODATNIKU KTOS OGRABIAL, TYLKO WPOSREDNI SPOSOB, WYCIAGA CI Z KIESZENI TWOJE WLASNE PIENIADZE ZA POSREDNICTWEM PANSTWA. Przez to lewe renty, wczesniejsze emerytury, smieciowe umowy, placenie pod stolem, nie placenie podatkow przez lekarzy itd w Polsce coraz wyzsze sa podatki, ubezpieczenia, nie ma darmowego leczenia, nie ma darowej edukacji, sa dziurawe drogi, karetka nie przyjezdza na czas, szkoly i szpitale wygladaja jak po bombardowaniu, do specjalisty czekacie miesiacami. TO WLASNI ZLODZIEJE KRADNACY BENEFITY I NIE PLACACY PODATKOW, to wlasnie robia, a potem placza, ze panstwo ni im ni zpewnie, przyjezdzaja do UK i robia z tym krajem dokladnie to samo, ze tutaj tez bedzie tak samo, czyli dziadostwo, nedza, brak darmowej edukacji i sluzby zdrowia, coraz wyzsze podatki, brak pomocy NAPRAWDE POTRZEBUJACYM. Beda coraz wyzesz podatki wlasnie przez to, ze bedzie coraz wiecej wyludzen, niz wplywow, bo budzet panstwa to NIE GARNEK BEZ DNA i kiedys zobaczymy to dno, a zezrobilismy gowno juz z wlasnego kraju, to w koncy nie bedzie gdze uciec....

Gość lazaniakonska
Wlasnie dzieki takim damusiom jak sixa panuje znieczulica. Widzi ze ktos kradnie ale nie powie nic bo co ja to..!:D:D jestes takie samo dno jak ci co kradna . Kazdy zlodziej i porzrestepca MA BYC KARANY BO LAMIE PRAWO. Omijajac to ---lub udajac ze sie nide widzi,przykladasz to tego swiaja reke . :P wiecej takich typow jak szanowna sica a napewno beda nas szanowac w kazdym kraju :D:D

Gość buahahahahaha
lazaniakonska ok, ok....ale nie irytuj sie az tak. Spojrz jak sie zaplulas w tym swoim poscie :D

Gość .?.
tink juz zglosila ostatni topik do usuniecia :D

Gość buahahahahaha
normalka, ucieka jak tchorz :D mysli, ze ktos zapomni i tak wiemy tink gdzie pracujesz :P znamy twoja facjate i szkaradne oblicze dzieciora

Gość Sexy Mayor
Znamy też polską koorvę z wygolonymi brwiami i burką na ryju (ble!) którą ruchało pól światka arabskiego w Londynie i drugie tyle murzynow ;) Buhahhaha ale z niej lafirynda. Szkoda dziecka tej Mayor bo matka krocze ma większe od studni i każdego w to krocze zaprasza :D

Gość .?.
a co mnie mayor? wazne ze mnie i kolezanki wyzej nie znasz, wiesniaro :D

Gość Sexy Mayor
Srutu tutu :D nie kompromituj sie beneficiaro. zlewie na arabska sperme bleeee :D

Gość Popieram Twoją inicjatywę!
Tacy ludzie zabierają pieniądze ludziom, którzy naprawdę ich potrzebują, znam przypadek rodziny której odebrano zasiłek ponieważ ich dochód o jakieś 3 zł przekroczył te ich śmieszne granice! Co ciekawe w sąsiedztwie mieszkała rodzina pobierająca rozliczne zapomogi bo wszyscy są schorowani i bezrobotni a w rzeczywistości pracowali na czarno i żyło im się dużo lepiej niż pracującej uczciwie rodzinie :/

nie tyle, ze nie zglaszam oszustow benefitowych to powiem wam tyle ze mnie to wogole nie obchodzi co kto bierze i ile, miedzy mna a moimi znajomymi nie ma rozmow o benefitach.. zapewnie niejeden wyludza cos tam, inny nie rozlicza sie z podatkow, jak wszedzie. tak samo nie bede nikogo krytykowac o nielegalne sciaganie filmow czy oprogramowania bo to jakby nie moja sprawa. i nic na to nie poradze ze sie nie mam za konfidentke. za komplementy dziekuje ;)

Mnie obchodzi co kto bierze a raczej rkadnie. Ostatnio w sklepie cyganka kradla do spudnicy perfidnie nie patrzac nawet czy ktos widzi.Podeszlam do pana z ochrpny i mu powiedzialam .Nie mam zandych wyrzutow sumienia!! Co do benefitow,podchodze dokladnie tak samo kradziez to kradziez plus oszustwo. Jesli nie zobacze sama na walsne oczy ..nie dociekam nie pytam nie wnikam.

Gość o matko!
"kradla do spudnicy" :O Poziom tego forum osiagnal juz totalne dno. I takie osoby chca pouczac innych :O

Gość heheh
kradnie do spódnicy a tam wszystko wypada jej na nogi :) hahaha

Gość heheh
w cip... sobie wklada , widac jaka ma roz.... hahaha , niech sobie kradnie dla mnie nic nie zginelo a wam zal za tylki sciska ze ktos ma wiecej i umie zakrecic albo ktos kradnie - zalosne

Gość heheh
osa - zapamietaj nie tylko cyganie kradna

Gość anetka2207
czyli mi tez sie po tyłku dostanie , kurde muszę szybko chatę zmienić :D

Gość anetka2207
kurde no - a mama mnie ostrzegała żebym się przed obcymi nie chwaliła - ;)

Ja podalam tylko przyklad ,ktory JA spotkalam ;) a to ze ludzie kradna to chyba wszyscy wiedza :D

Gość jak moglas ?
masz rację... - ty glupia babo , po co mnie wydalas ??? zazdroscisz ze mam wiecej kasy od ciebie ?

Za;l czytac wasze wypociny,zegnam niebede sie znizac do waszego poziomu :P :D:D