Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wnosze sprawe

zglaszam oszustow do socjala

Polecane posty

Gość anonimowa donosicielka
wlasnie donioslam na kolezanke ze popelnila kradziez benefitow. mieszka z facetem od roku a figuruje jako samotna matka, pobiera CHTC i WTC a takze housing benefit. kurde, zglosilam ja na stronie i teraz jest mi strasznie zle i czuje, ze zrobilam glupstwo. a czemu zglosilam? bo ona ma tyle kasy i nikt jej nie zlapal na tym a ja nie mam nic bo mnie sie nie nalezy. :( czy zle zrobilam? zazdroszcze jej, ze ma pieniadze i ze jej sie uklada a mnie nie. czuje sie jak swinia teraz. pocieszcie mnie. :(

Gość jiojiojio
bardzo dobrze zrobilas. Takie zlodziejki wystawiaja nam polakom negatywna opinie za granica

no tak ale i tak by nikt nie wiedzial, ze jej sie te benefity nie naleza bo nikt jej nie przylapal. zglosilam ja teraz ja. ona pobierala te benefity na siebie jako samotna matka a mieszka z facetem, z ktorym jest od roku. nic mi nie zrobiola, teraz mi troche glupio. czuje sie naprawde jak swinia.

Gość wyobraz sobie ze
ona ci wyciaga te pieniadze z twojego wlasnego portfela albo kieszeni za posrednictwem panstwa i tak wlasnie jest. Czujesz sie lepiej? Benefity maja byc dla ludzi naprawde potrzebujacych, im wiecej bedzie zlodzieji, cwaniakow, ktorzy naciagaja system pomocy spolecznej, tym mniej bedzie dla tych co naprawde tej pomocy potrzebuja, a potem zrobi sie druga Polska i gdzie uciekniecie, zeby godnie zyc, jak np zdarzy sie wam wypadek i nie bedziecie zdolni pracowac, a system pomocy zostanie zlikiwidowany z braku srodkow?.....

Gość bnhg
dobrze zrobiłaś choć rozumiem że jest ci głupio.ale może takie przypadki sprawią że ludzie zastanowią się zanim zaczną kraść.takie donoszenie na złodziei z czasem stanie się bardziej popularne bo benefity są ucinane nawet tym którzy naprawdę ich potrzebują

Dzieki, torche mnie pocieszylyscie. Co nie zmienia faktu, ze I tak czuje sie jak swinia. Nadal z nia rozmawiam I jestesmy dobrymi kolezankami :( Ona nic sie nie domysla. Ufa mi. Dlatego wiedzialam wszystko o jej benefitach.

Gość Do anonimowa donosicielka
Nie przejmuj sie, bo Ty nic zlego nie zrobilas! Jestem jak najbardziej za tym, by zglaszac oszustow! Jesli chca sobie zyc na fajnym poziomie niech sami do tego dojda...