Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młodazołza.pl

Zostawił żonę i dzieci dla mnie.............

Polecane posty

Gość Młodazołza.pl

Poznałam go rok temu, przystojny trzydziesto kilku latek w garniturze zaimponował mi. Był pewny siebie i przebojowy, przystojny nieziemsko, miał to co moi rówieśnicy jeszcze nie mają - pozycje społeczną, dobrze zarabia, jest mega amitny. Zachorowałam na jego punkcie, codzień w pracy patrzyłam na niego jak na bóstwo, nawet jak opieprzał podwładnych robił to w sposób bardzo grzeczny i stanowczy. Wpadłam po uszy. Miał żone i dwoje dzieci. Żona taka sobie, poznali się na studiach, nie wiem czy tak naprawdę ją kochał, czy nie. Ja nigdy takiego faceta nie miała. Potajemnie zaczeliśmy sie spotykać. Między nami jest tyle pasji i uwielbienia. Ostatnio powiedział mi że wyprowadził się od żony, że wynajął mieszkanie i chcę mieć trochę czasu na przemyślenia, że mnie kocha ale teraz musi mieć chwilę dla siebie. Kocham go i mam nadzieje wprowadzić się niebawem do niego. Chcę żeby wsszyscy o nas wiedzieli, żebyśmy już byli razem.

a za kilka lat napiszesz "zostawił mnie i dzieci dla innej" ...

on nie mial zony i dwoje dzieci , ON ma Zone i DWOJE DZIECI. Nie cieszylabym sie tak juz na ta wprowadzke do niego , bo mozesz sromotnie sie rozczarowac Kochana.

Gość magda*magda
Dziewczyno,puknij się w czajnik,gdyby chciał z Tobą być to...by był:D Nie potrzebowałby czasu dla siebie:) ależ zaślepiona jesteś...

Gość taka owaka
co za kurwa z ciebie ....

Gość wredniucha10
"Ostatnio powiedział mi że wyprowadził się od żony, że wynajął mieszkanie i chcę mieć trochę czasu na przemyślenia, że mnie kocha ale teraz musi mieć chwilę dla siebie." a ty głupia czy jaka? - przecież właśnie cię w elegancki sposób rzucił - nie widzisz tego?

Gość taka owaka
ciekawe dziecko ile ty masz lat ??? zycia pustaku nie znasz ,,jak mozna byc dymnym z tego ze komus sie zycie rozwala ..... wstyd i hanba ci

wyprowadził się albo i nie wyprowadził . Na razie tylko tak ci powiedział :) Swoja drogą ...po co ci facet , który nie dotrzymuje słowa ?

Gość dffggvghf
Kobieto nie masz za Grosz honoru Facet zostawia żonę i dzieci Jesteś kurwa i tyle w temacie

Gość wredniucha10
tekst "muszę mieć chwilę dla siebie", lub "dajmy sobie chwilę", albo "zróbmy przerwę" zawsze oznacza - "spieprzaj, już mi się znudziłaś"

Gość Młodazołza.pl
Jak rzucił? nadal się spotykamy, rzucił to żonę.Wiem, że robi też to dla niej i dzieci żeby miały czas przywyknąć, żeby dla nich nie był od razu taki szok. Choć ona wie o mnie i się chyba już od jakiegoś czasu tego spodziewała. I ja rozumiem, że zaszła w ostatnim czasie wielka zmiana w jego życiu, że pewne sprawy musi przemyśleć i to wymaga czasu, który ja mu daję, nie będę naciskać. Poczekam, nigdzie mi się nie spieszy.Nie muszę już teraz z nim mieszkać, ale kiedy on będzie gotowy żeby przejść na kolejny etap, ja będę na miejscu.

Gość wredniucha10
"Nie muszę już teraz z nim mieszkać, ale kiedy on będzie gotowy żeby przejść na kolejny etap, ja będę na miejscu. " albo kto inny będzie na miejscu...

e tam .Prowokujesz kobieto nas .Nudzi ci sie w pracy?

Gość Młodazołza.pl
czy jestem dumna.....nie. Nie cieszy mnie fakt, że rozpadła się rodzina, ze dzieci zostały bez ojca w domu. Jednak ja go kocham, wszystko dla niego jestem gotowa poświęcić, więc o kogo szczęście mam się troszczyć jak nie o swoje.

Gość magda*magda
Ale ciebie traktuje pustaku w jaki sposób? jesteś ruchadełkiem nic więcej,mieszka sam,bez ciebie

Gość Młodazołza.pl
jeśli byłabym tylko "ruchadełkiem" nie sądzisz, że mieszkałby nadal z żoną?bo po co miałby się od niej wyprowadzać, skoro ona wiedziała i przez pewien czas nic nie robiła. On podjął decyzje o zostawieniu rodziny dla mnie, a czsa który teraz chcę, aby jego dzieci mogły się teraz w tej sytuacji odnaleść mu dajem,bo wiem że i tak będziemy arzem.

Gość magda*magda
PUSTA DZIEWUCHO,gdyby zostaewił ją dla ciebie ,nie potrzebowałby czasu dla siebie,MIESZKAŁABYŚ Z NIM a ty jesteś pustym ruchadełkiem.Może żona go wyrzuciła,więc się wyprowadził z nadzieją,że wróci i dlatego nie ma cię z nim,:O

Młodazołza - albo ty taką wersje usłyszałaś. Równie dobrze mógł zostać wykopany z domu jak żonie skończyła się cierpliwość.

Gość taka.jedna.ja
skad wiesz ze to on wyprowadzil sie a nie zona go wyrzucila??? nisko sie cenisz.... nie stac cie na wolnego faceta?

Gość stefaniaa5gft
ścierwo jesteś i tyle,na cudzym nieszczęściu nic nie zbudujesz,i do tego naiwna.

czy jestes tego pewna, ze to wlasnie z twojego powodu on wyprowadzil sie z domu?

Gość Młodazołza.pl
żona go wyrzuciła, dobre sobie, ona była w stanie zaakceptować mnie, byleby nie odchodził. Jaką trzeba być zdesperowaną, żeby ta taki układ pójść?

Gość magda*magda
ŚCIERWO,KTOŚ TU JUŻ TAK O TOBIE NAPISAŁ...SZMATO-JAKIM TRZEBA BYĆ CZŁOWIEKIEM,ŻEBY DZIECIOM OJCA ZABIERAĆ TO TY JESTEŚ DESPERATKĄ NIE WIDZISZ TEGO ?!

on ci tak powiedział? Urocze. Jaką trzeba być głupią żeby w to wierzyć? :)

Gość Młodazołza.pl
Jak ja dzieciom ojca zabrałam, przecież ojcem będzie zawsze, nikt mu dzieci nie odbiera. Zabrałam jej faceta, ojca dzieciom nie. One są jeszcze małe, duże z sytuacji nie rozumią, więc dla nich nie będzie bolesne.

Gość To juz
Ok skoro sie nawzajem kochacie to przeciez nikt wam nie przeszkodzi i nie rozwali wiec w czym problem ze potrzebuje czasu

Gość Młodazołza.pl
On i pośrednio ona, bo miała nadzieje, ze jak ze mną porozmawia to zmienie zdanie i już jej męża nie będę chciała i że jej histeria sprawi , że przestane się z nim spotykać. Ja tylko spokojnie mówiłam "niech pani porozmawia z mężem" nie wdając się z nią w niepotzrebne pyskówki.

Gość magda*magda
Nie doś ,że ku*wisko z ciebie to do tego głupie,szkoda czasu na ciebie franco.

Brzmi jak prowokacja albo mamy do czynienia z naprawdę głupią/naiwną osobą.