Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko do panów

co robicie żeby wasza partnerka była szczęśliwa

Polecane posty

Zależy kiedy. Rano np przynoszę gorącą kawę do łóżka i drożdżówkę lub śniadanie, wedle życzenia :-)

Gość prostaRecepta
przytulanko, manualne pieszczoty piersi i reszty ciała, minetka, misjonarz -> jeździec -> stół -> od tyłu w oknie -> trochę eksperymentów -> krawędź łóżka -> powrót na łóżko i od tyłu nie wkładając głębiej niż na 3 cm, kiedy już dochodzi zaczynam coraz śmielej wciskać całe 18cm trzymając ją mocno za biodra i przyciskając do siebie, coraz ostrzej i... Ekspolozja! Wspólny prysznic, trochę pieszczot i do spanka...

Gość proste jak banan
wszystkiego po trochu tzn podchodow, czulosci, miziania, buziaczkow, macanka, wyznan milosci, kwiatkow, winka itd o szczegolach nie wolno zapominac a z rzeczy najwazniejszych to poczucie bezpieczenstwa finasowo-uczuciowego i raz na jakis czas, raz w miesiacu kiedy kobieta jest plodna porzadne ruchansko vel lomot taki ze na drugi dzien chodzi obolala. Przez reszte miesiaca delikatniej. to jest recepta na sukces w zwiazku.

mój powiedział, że więcej nie kupi. ma dosyć komentarzy, że wciskają mu stary chłam w kwiaciarni ;) ostatnio kupił mi świeczkę.. przydaje się

Gość kolumbijczyk
po pierwsze normalny gość wie że kobiety mają swoje chimery i trzeba to po prostu rozumieć jako kobiecą całość, jak się laska kłóci to trzeba dać jej się wykrzyczeć poczekać bo i tak jej przejdzie, a nie jak debil dawać się wciągać bo tylko gorzej bedzię, do tego laski potrzebują co jakiś czas głupiego prezenciku czy miłego smsa niby wiadomo a prawie nikt tego nie robi, co jakis czas na odczepne coś pomożesz w domu to tez bedzie szczęśliwa. Te drobiazgi kilka innych i nigdy problemów z babami nie ma. A jak facet ma problemy emocjonalne wali fochy, obraża się, nie odzywa itp to dla mnie jest nie zrozumiałe bo to nie cechy chłopa on ma mocniej stąpać po ziemi jak jest inaczej to znaczy że mamusia mu się we znaki za bardzo dała. Po spełnieniu tych warunków nie ma ch*ja zeby w związku nie wyszło. no właśnie i zapomniałem o jednym nie wymagac nie wiadomo czego, obiad mogę sobie zrobić sam, wyprasowac, posprzątać itp jak zobaczy że to robisz to prędzej czy później zacznie sama to robić bo albo poczuje się nie potrzebna albo stwierdzi że to przecież jej zajęcie no i trzeba ją traktować partnersko ale z odpowiednią dawką "brutalności" xxxx wyrwane z kontekstu kopiowane ze starego tematu nie chcialo mi sie pisac ale odpowiedz jest zawarta

ten opis to poradnik jak ułozyc niepokorną klacz?:classic_cool::D

Gość kolumbijczyk
skad ja wiedzialem ze ty pierwsza odpowiesz:-) moze byc:-P

Gość BłonT w załoRZeniu
...nie lepiej związać się z juz szczęśliwą kobietą która jest świadoma swej wartości.....a nie z jakimś niedorobionym wybrakiem który potrzebuje ciągłego dowartościowywania....

Gość i tzo dalej?
pytam?

Gość żeby moja żona była szczęśliwa
wyjeżdżam w delegacje,a ta kurwa się puszcza z kim tylko może i wtedy jest najszczęśliwsza

Gość ytrewq*qwerty
hgfxrsaeewsnhyj