Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SKM S9

Wam to dobrze, walentynki a ja muszę żyć z żoną, która mnie zdradza

Polecane posty

Gość Ja zdradziłam, mąż mi wybaczył
,, recze ci ze gdyby musiala pracowac ciezej ( nie u meza) zajmowac sie dzieckiem i domem, to by nie miala sily na szukanie atrakcji. " Naprawdę? Ja ciężko pracowałam, wychowałam troje dzieci. A jednak.... I wcale nie trzeba szukać, aby znaleźć. Ja nie szukałam, a jednak stało się. I gdyby ktoś mi godzinę wcześniej powiedział,że to zrobię to wyśmiałabym go.

Gość SKM S9
Racjonalistka, a kto to jest dedektyw? A detektyw jest potrzebny z prostej przyczyny, ma uprawnienia gromadzenia informacji, tyle :)

a wy jeszcze tą niedorobioną prowokację kontynuujecie ?:) baranku z rodziny prawniczej - nikt ci nie powiedział ,że materiały zebrane przez detektywa , nawet z pełną licencja przed sądem nie są brane pod uwagę ?że nie są dowodem ? :D to są informacje tylko dla ciebie - i tylko ciebie :) rodzina prawnicza i takich podstawowych spraw nie wiesz ? :D

Gość SKM S9
crazy: wiadomo, kurrwa kurrwie łba nie urwie :) allium długo jeszcze będzie trollować? :) Dowodem w sprawie może być wszystko co włączy sędzia do materiału dowodowego :)

dziś prawdziwie dorobionych prowokacji juz nie ma ...:D

Gość Krasnoludki są ok
,,U mnie i w tej sytuacji gdybym był statystycznym "Kowalskim" też by mogła się nie udać a conajmniej musiałbym stoczyć ciężką wojnę, nie będę mówił o co konkretnie chodzi, ale matka nie ma szans na opiekę w tym wypadku. No ew. chyba, że mnie samochód przejedzie " To uważaj, aby cię nie rozjechał. Ja jako dawna ,,statystyczna Kowalska " nauczyłam się w życiu jednego: PO TRUPACH DO CELU. To, co mnie kiedyś spotkało, nauczyło mnie życia. Z ,,małej ,potulnej szarej myszki" stałam się kobietą mocno stąpającą po ziemi. Dla mnie nie ma już rzeczy niemożliwych. Więc Autorze uważaj, bo niechcący i tego samego nauczysz swoją ex. A wtedy ona ci pokaże, jaki to ty możesz być malutki.

ale sędzia nie może włączyć czegoś co nie jest w polskim prawie dopuszczane jako dowód - nie wiesz o tym ?:D

Gość Krasnoludki są ok
Nie odbieraj tego jak najazd na Ciebie, bo zdrady nie popieram. Nie podoba mi się tylko to,że myślisz,że znajomościami, czy pieniędzmi wszystko załatwisz, bo to nie jest prawda.

Gość SKM S9
allium idź już trollu albo powołaj się na konkretny akt normatywny🖐️ krasnoludki, oczywiście, że załatwię znajomościami :D Gdyby nie one moja "eks" by była sklepową a nie zatrudniona w kancelarii prawnej :) Pokazać mi, że jestem malutki to ona już niestety nie da rady. Ew. może mnie zabić, ale to nie film. Równie dobrze ja mógłbym wziąć dzieciaka pod pachę i uciekać np. do USA ale patrzmy bardziej przyziemnie ;)

Gość SKM S9
Ja myślę, że to troll. Ew. brzydka kobieta, której nikt nie chce (tzw. wojująca feministka) albo rzeczywiście dała na boku i jej się życie posypało🖐️

taaaak :D jestem wojującą brzydka feministką :D:D:D tylko jak to sie ma do KR ?:D

no i nikt mnie nie chce .....bo jestem brzyyyyydka :D

ale ot w dalszym ciągu nie zmienia polskiego prawa :D

Gość SKM S9
Chyba prawa buszu🖐️ Może powołasz się na konkretny akt normatywny skoro jesteś mądrzejsza, zresztą nie będę dokarmiał trolla :D

Gość Pietrucha z przemytu
Zam z otoczenia koleżanke,która pracuje w klubie nocnym i dalej ma dziecko przy sobie,biedne dziecko,za matke będzie się wstydzić. Nie potrafi pochamować swojego popędu niech nie zakłada rodziny Życzę Ci abyś miał dziecko przy sobie

Gość Żonę wykopiesz,
a dziecko będziesz widywał i co drugi tydzień zabierał na weekend i dwa tyg wakacji.

nie koniecznie,bo skoro żona nic niema to gdzie zabierze dziecko?? pod most?

Gość SKM S9
Nie wiem nawet czy to z popędu czy wrodzonego "kurrestwa"... Do niedawna nasze pożycie łóżkowe układało bardzo dobrze bo mam dość duże libido (5-6 x w nocy nie robi na mnie wrażenia) ja ją w łóżku też zaspokajam na pewno, a mimo to dawała się zerżnąć poza domem. Teraz wiadomo, że się układa w łóżku gorzej bo nie robię tego "z uczuciem", nigdy nie rozumiałem moich znajomych, którzy zdradzali swoje kobiety i chodzili na dziwki, a teraz sam wiem jak to jest "rżnąć dziwkę". Ech życie jest ciężkie :O

Gość Żonę wykopiesz,
Niekoniecznie pod most,są jeszcze np Domy Samotnej Matki, może też u rodziców zamieszka. Osądzacie tu kogoś , kogo nie znacie. Znacie tylko wersję jednej strony. Zdradziła - będzie uznana winną rozpadu małżeństwa. Ale to nie jest powód do odebrania jej dziecka. Tak samo jak to,że jest biedniejsza od męża.

Są sprawy na które wpływu nie mamy.Pomyśl,że to ona coś straciła a nie Ty;) nie warto tracic życia...

Jeśli rodzice ją przyjmą.. Domy samotnej matki też nie są do końca darmowe (bynajmniej tak mi się obiło o uszy,więc głowy nie daję) Ale jej życie tez sie wywróci do góry nogami,wtedy pożałuje...

Gość SKM S9
Właśnie zadzwoniła do mnie, że była coś zjeść na mieście i idzie z powrotem do pracy, życzyłem jej nawzajem miłego dnia :)🖐️ Ps. Przypomina mi się teraz jak się żeniliśmy, nasze rozmowy o kurrestwie wśród ludzi, że to najgorsze ścierwa. Albo to jak była awantura o ślub kościelny na który przystałem dla św. spokoju :O🖐️

Gość Mnie też zdradziła
po 10 latach małżeństwa. Nigdy bym na to nie wpadł, gdyby mi sama o tym nie powiedziała. Najpierw złość, awantura, a potem przeanalizowałem swoje małżeństwo. Dotarło do mnie, że jestem winny, tak samo jak ona. Nie pozwoliłem jej odejść.

Nie każdy potrafi wybaczyć zdrade,ja tez nie potarfie...trudno z tym żyć,a zmuszać się też niema sensu. Widać zmieniły jej sie priorytety,albo za dużo w życiu dostała i w pupie się przewróciło

Gość pewnie wyszla ze swoim
ruchaczem. ta co meza zdradzila i jej wybaczyl- a moze nie mialas jednak sielanki w domu? czy w domu poswiecalas sie na 100% czy tylko 50?

Gość ludzie dlaczego wy kurestwa
popieracie? dziwka w agencji przynajmniej kase za to bierze, a tu popuszczaja szpary za darmo

Gość CZare
Zabierz jej wszystko i wyjeb tą sukę.

Gość SKM S9
Tym razem nie wyszła chyba bo ma przerwę 30 min a nieznaczenie się spóźniła;)🖐️ Chyba dziecko też ma bekę z matki bo zadzwoniłem do kolegi czy wróciła, my się przez tel śmiejemy to i dziecko :) Grunt to zachować dobry humor

Gość Mnie też zdradziła
Ona się starała, próbowała sygnalizować problem.Ja tego wtedy nie widziałem. Byłem zajęty pracą, zmęczony i ślepy. Nasze Walentynki sprzed zdrady: Wróciłem bardzo późno. Dzieci spały,a ona czekała na mnie z kolacją przy świecach ubrana w gorsecik, pończoszki, szpilki. Zjadłem i poszedłem spać, padałem ze zmęczenia. Obudziłem się nad ranem, a ona nadal stała przy oknie , płakała. Zamiast ją przytulić powiedziałem jej,że nie jest wyrozumiała, że nie potrafi zrozumieć,że jestem zmęczony itp. Podobnych sytuacji było więcej. Kiedyś nawet powiedziała w żartach, że poszuka sobie kochanka. Uśmiałem się z tego i powiedziałem: ,,Kochanie, kto by cię zechciał z dziećmi? ". Było to w żartach, bo w rzeczywistości wiedziałem,że wszyscy mi zazdroszczą zaradnej i pracowitej żony . Pracowała, zajmowała się dziećmi, domem. Na wszystko miała czas. Na kochanka też znalazła w natłoku obowiązków. Nawet nie zauważyłem,że znika coraz częściej, że bardziej o siebie dba, że częściej nowe ciuchy kupuje. I któregoś dnia wybuchła, nie potrafiła mnie oszukiwać dłużej. Ja wybaczyłem , bo mimo, iż nie potrafiłem okazywać jej uczuć, kocham ją nad życie, nie wyobrażam sobie życia bez niej. Wiem,że nigdy to się nie powtórzy. Zmieniłem się i już nigdy nie zapomnę o jej urodzinach, imieninach , walentynkach i innych pierdołach.

Gość Mnie też zdradziła
,,Chyba dziecko też ma bekę z matki bo zadzwoniłem do kolegi czy wróciła, my się przez tel śmiejemy to i dziecko Grunt to zachować dobry humor " Faktycznie masz się z czego śmiać. W twoim małżeństwie nie mogłoby być ok,bo by ci wcale do śmiechu nie było. Zdrada jest czymś okrutnym, bolesnym, a ty się śmiejesz i jaja sobie robisz.