Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SKM S9

Wam to dobrze, walentynki a ja muszę żyć z żoną, która mnie zdradza

Polecane posty

Gość SKM S9
Ludzie są ogólnie hipokrytami. Ostatnio byłem na polowaniu, paru panów (swoją drogą praktykujących katolików) w średnim wieku zamówiło sobie panie do towarzystko, zdziwiony zapytałem znajomych czy ich zony nie wiedzą. Okazało, że się domyślają ale wolą nie wiedzieć, bo mąż utrzymuje, one z kolei latają na "babskie wyjazdy" do Afryki Płn. :)

Gość babeczki,pytam jako kobieta
no to panie, ktore tu najezdzaly na autora jak on smie tak mowic o swej zonie macie juz obraz tej pani.

Gość SKM S9
Ale to czy kobieta ma 1 kochanka czy dziesięciu to nie robi w sumie wielkiej różnicy. Sama mi przysięgała wierność, przed Bogiem! Ja jestem deistą ale ona chciała mieć koniecznie kościelny ślub

Gość skm-ku
a już tak całkiem na zakończenie tego tematu.Autorze prawda jest taka, że Twoją sytuację polepszają jedynie koneksje prawnicze, a cała reszta nie ma żadnego znaczenia

Gość Pietrucha z przemytu
Widzisz,u Ciebie wolność była potraktowana jak coś zupełnie normalnego( w końcu tak właśnie jest),a mój to potraktował jak przyzwolenie na zdrade;) Próbował tak odwrócić kota ogonem,żebym myślała,że to moja wina.To dopiero bezczelność. Tacy ludzie nie są stworzeni do związków..

Gość SKM S9
skm-ku: będzie dobrze ;) Pietrucha: Nie potraktował tylko się tak tłumaczył, jako przyzwolenie można potraktować tylko związek otwarty, ale ja chyba nie mógłbym w czymś takim żyć. Związek dla mnie oznacza jednego partnera seksualnego

Gość A ja właśnie kończę
przygotowywać walentynkową kolację i będę czekać na powrót męża z pracy. Kończy o 17, ale wróci zapewne po 22. I jak zwykle sprzeda mi tekst,że zasiedział się w pracy, bo ma dużo spraw. Myśli,że naiwna jestem, że nie wiem.

Gość SKM S9
Może i się zasiedział. Albo inaczej, wbij do niego do pracy z niespodzianką ;)

Ja też nie potrafiłabym żyć w otwartym związku,zastanawiać się gdzie facet wkładał swojego penisa...obrzydliwe

Hmm... Chyba już jej nie kręcisz, skoro innym się nastawia:) Rozwód będzie obopólnie korzystny;) Życzę Ci, byś jej nie nienawidził. Bo to Ciebie ta nienawiść zatruje. Nie wierzę, że istnieje coś takiego, jak kurwi charakter. Ale swoją drogą nie wiem, jak wytłumaczyć sobie utrzymywanie stosunków seksualnych z kilkoma partnerami mając męża i dziecko. Dlaczego jest ich kilku? To wyklucza motyw emocjonalny...(?) Lubi więc seks i adrenalinę (?) No cóż, po ujawnieniu wszystkich rewelacji jakich dla niej szykujesz, adrenaliny jej nie zabraknie:D

Gość A ja właśnie kończę
Po 17 to ja mogę mu się wbić z niespodzianką, ale do hotelu, a nie pracy :-) I tak zrobię,ale jeszcze nie teraz. Na to przyjdzie czas.

Szczerze Ci współczuję takiej sytuacji, nikt z nas nie chciałby być zdradzony. Mnie też kiedyś zdradzono i wiem jakie to uczucie ale w moim przypadku było inaczej bo nie byliśmy małżeństwem nie mieliśmy dziecka i po za paroma latami nic nas nie łączyło.

a wiesz do którego hotelu??

Gość SKM S9
A ja właśnie kończę: skoro wiesz o wszystkim i cię zdradza to...jazda z kurrwą :) Espiega chyba ją kręcę skoro codziennie pcha się na bolca, z tym, że od kiedy wiem to mi spadło wobec niej libido :D

Gość A ja właśnie kończę
A jaki on jest biedny w tym małżeństwie ulalala:-) Żona go nie kocha, nie rozumie, nie śpią razem , w zasadzie to małżeństwo już nie istnieje , że jest z nią tylko dlatego,że mają rozdzielność majątkową i wszystko jest na nią. Takie bzdety rozpowiada swoim panienkom,że głowa mała. Ale jak z nim skończę, to nawet smsa nie będzie miał za co wysłać.

Gość A ja właśnie kończę
,,A ja właśnie kończę: skoro wiesz o wszystkim i cię zdradza to...jazda z kurrwą" Spokojnie, jeszcze nie teraz. Jeszcze zostało 9 rat za dom, 3 za mój samochód. Niech to spłaci do końca i fora ze dwora.

Współczuje, wiem co czujesz mnie mąż zdradzał kilka miesięcy z naszą wspólną znajomą.

Gość A ja właśnie kończę
,,Pietrucha z przemytu a wiesz do którego hotelu??" Dzięki usłudze ,,Gdzie jest dziecko", którą ma w telefonie mniej więcej wiem,gdzie jest, więc ustalenie tego to pikuś.

Gość A ja właśnie kończę
sema97 Mojego kręcą młodsze dupy, takie o 15-20 lat młodsze.

Gość pomarańczka.....
drogi autorze mam propozycje:D zanim jej wygarniesz jaka jest dobra zona i matka upij ja do nieprzytomnosci i zadzwon na policje .... ze wrociles z pracy a tak wlasnie zona zajmuje sie dzieckiem tak niedawno synek z mojego miasta zalatwil bylą z ta roznica ze on juz z nia nie mieszkal teraz ma wiiieelkiego kaca zyciowego;) opieke spoleczna na glowie i poki co dziecko od tego wieczora jest z ojcem...

Gość SKM S9
a ja właśnie kończę: w takim razie jeśli ty jesteś wierna a on cię zdradza pozostaje mi życzyć zgnojenia męża jak ostatnią portową kurrwę i wiele satysfakcji :) Dobra ja na razię się ewakkuję bo lada chwila żona przyjedzie...choć nie wiadomo...co dzisiaj ma w planach...

Gość SKM S9
Pomarańczko dzięki za propozycję ale obejdzie się dzięki Bogu bez "chwytów poniżej pasa" ale wielu facetów nie jest w tak dobrej sytuacji...

Gość Facet z taką
wybujałą wyobraźnią?

Gość pomarańczka.....
trzymam za Ciebie kciuki dwoch moich znajomych ma prawa nad dziecmi i po prostu czasem brak mi slow jak widze jak potrafia sie nimi zajac:) niejedna mamusia moglaby sie schowac! to żenujace ze ojcowie z tym kraju z gory sa skazani na przegrana.. ech

Gość dsdasa
nie dziwie sie ze cie zona zdradza co z ciebie za facet od rana siedzisz na babskim forum hahaahahhaha