Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SKM S9

Wam to dobrze, walentynki a ja muszę żyć z żoną, która mnie zdradza

Polecane posty

Gość Heidi Klmmmmm
koles zaczynam myslec ze zasłuzyłes na zdrade

Gość wychowywala mnie matka,
i wy wszyscy udajecie, ze o niczym nie wiecie?

Gość SKM S9
allium widać za dużo serialu "sąd rodzinny" na tvnie :)

same " cudowne zbiegi okoliczności ":D ferie sie u ciebie juz skończyły ?:D

zdaje ise ,ze niechcący podałaś źródło swoich fascynacji prawniczych :D

Gość dog ale nie black
*powielacie stereotypy tylko, wiem bo akurat pochodzę z prawniczej rodziny. A, że mnie ojców ma prawa do opieki jest spowodowane tym, iż wielu ojców nie chce się zajmować dziećmi. * sam powielasz stereotypy twierdzisz, że regułą jest iż ojcowie nie chcą zajmować się własnymi dziećmi. Skoro tak to wyjaśnij czemu jest tyle organizacji walczących o prawa ojca czyżby jednak coś było nie tak w tej kwestii?

Gość SKM S9
Dokładnie, ja, moja matka, jej szefostwo (twoja drogą...też prawnicy), adwokat prowadząca moją sprawę i detektyw wiemy o tym i jak na razie się nie wydało

Gość heidi uwazaj zebys
nie dostala półtwardym w twarz.

Gość ciekawajakdiabeł25
detektyw, adwokat..........ale Wy faceci jesteście żałośni. Kopnąć babę w dupę, zapakować graty i tyle.Żałosny maczo....zresztą baby też zamiast kopnąć chłopa co na bokach robi adwokatów i detektywów szukają. Trzeba mieć trochę godności.....................ludzie.

Gość no powiem ci ze
allium a Ty myszlisz ze wiekszosc zdrad wydaje sie bo zdradzajacy sie do tego przyzna?? wlasnie wszystko rozbija sie o "cudowe zbiegi okolicznosci"

Gość wychowala mnie matka,
jak masz szanse to walcz o dziecko. Skoro kobieta tak zajeta soba, to nie sadze by miala czas dla dziecka.

Gość Krasnoludki są ok
Autorze to nie takie proste odebrać matce prawa do dziecka. Zdradę jej udowodnisz i to wszystko. A teraz pomyśl choć przez chwilę o dziecku, o tym co ono czuje. Naprawdę chcesz, aby wychowywało się bez matki? Wy rozpoczniecie walkę pomiędzy sobą, a dziecko ma być kartą przetargową. Pamiętaj w tym wszystkim o jednym. To, że nie będziecie już małżeństwem nie powinno mieć wpływu na wychowanie dziecka. Razem,czy osobno oboje jesteście rodzicami.

nie podniecajcie isę tak tylko poszukajcie w pamięci - kto ogladł ostatnio taki " para dokumenty sądowy " W tv ? :) Bo to pewnie na jego kanwie nasza autorka snuje swoje fantastyczne opowieści :D

Gość pomysłowa Gośka
życzę ci facet powodzenia! Niech dzieciak będzie z tobą! :D

Gość Espiga
Uważaj autorze, bo się zdekonspirujesz. Twoja żona być może bywa na kafe. Lepiej nie zdradzaj szczegółów swego pochodzenia. Nie żal mi Twojej żony wcale, ale... Pamiętaj, żeby Twoja zemsta na niewiernej maużowinie nie odbiła się na dziecku. Ono potrzebuje matki.

Gość sdsdsa46575tertre
i tak nie dostaniesz dziecka zdrada to nei powod y matce odebrac idzecko i zadna rodizna prawnicza ci nei pomoze chyba ze zona sama sie zgodiz aby dziecko było z toba ianczej w sadzie nie masz szans dziecko zawsze przyznawane jest matce-chyba ze jest ona chora psychincznie, jest alkoholiczka nakromanką

Gość sdsdsa46575tertre
wydasz kase na prawnikow delektywow a dziecko i tak z matka beidze i jesccze malo tego-beidzesz jej alimenty płacił a jak powiesz ze nie ma pracy to alimenty beda jeszce wieksze na nią i na dziecko- wiec zastanow sie co robisz

Czlowieku moze i ona cie zdradza ale sadzac po twoich wypowiedziach to chyba sie jej nie dziwie! Obojetnie jak by nie bylo nazywasz matke swojego dziecka ku...a i dzi...a na forum, moze zamiast wulgaryzmow zastanowilbys sie nad swoim malzenstwem i gdzie cos poszlo nie tak.

Gość SKM S9
Dzięki Gośka ;) No pewnie, że lepiej bez matki. Nie ma szans na wspólne wychowywanie dziecka, owszem nie zabronię jej z nim kontaktu ale lepiej, żeby mieszkał w dobrych warunkach u kochającego ojca niż w przedpokoju rodziców mamy, która jest zwykła dziwką :) Ps. Powiem wam, że niektóre kobiety to są pierrdolnięte czytając te posty (sorry za wulgaryzm) gdy facet zdradza to jest najgorszym ścierwem, gdy kobietka daje dupy to widocznie "coś jest nie tak w małżeństwie" :D :D :D

Gość do sds.....
bzdurzysz, jakbyś szaleju się najadł(a). Wszystko się da.

Gość Prawda ale bolesna
Jest taka że sama jestem kobieta i wiem jakie baby potrafią być a sama oczywiście wyplenila bym połowę tego tlenionego kurestwa na świcie . Współczuję Ci autorze topiku,weź ją za łeb i niech kwiczy a nie przysiega miłość i wierność szmacicha a co do dzieci to już nie takie sądy głupie jak za Wałęsy że mamunia się liczy bo to w większości te mamunie jak liczą na kaske na alimenty to ZABIJAJĄ DZIWKI DO GAZU Z KURESTWEM

Gość babeczki, pytam jako kobieta
dlaczego jezeli facet zdradza, to trzymacie sztame z zonami robiac z goscia najwiekszego ch**** a jak kobieta zdradza to dopatrujecie sie drugiego dna i w mezu upatrujecie winy????? same sie przestraszylyscie ze macie cos na boku i mezowie tez was moga tak wydudkac?

a poza tym ZDRADA to ZDRADA. Nie mozna takiego kurestwa usprawiedliwiac. Nie wazne czy facet sie pusci, czy kobieta. Przysiegaliscie??? to co robicie z kogos rogacza. Zakladaliscie rodziny po to by nie byc samotnym?.

Z takim bucem jak ty nie mozna miec dobrego, udanego malzenstwa no sorry! Spedzic zycie ze skonczonym chamem, nie dziwie sie kobiecie!

Gość Popieram autora
Szkoda że nie kamienuje się za zdrady, rodzina prawnicza to już jej dowali heheheh i dobrze szmacie

Gość sdsdsa46575tertre
autorze napisz jak sie sprawa zakończy ale zobaczycie ze dizecka i tak nie dostanie

Gość Krasnoludki są ok
,,ale lepiej, żeby mieszkał w dobrych warunkach u kochającego ojca niż w przedpokoju rodziców mamy" Jesteś tego pewien ? Bo ja jakoś nie bardzo. Dziecku potrzebna najbardziej jest miłość, a nie dobre warunki. Kiedyś też stoczyłam bój o dziecko. Nie dlatego,że chciałam dopiec ex, ale dlatego,że on mi nie zostawił wyboru. Wygrałam, i mimo,iż nie miałam praktycznie nic , mieszkałam kątem u rodziców w maleńkim pokoiku to córka została ze mną. Ex został pozbawiony praw.

-krasnoludki sa ok- kazdy przypadek jest inny. I to osoba zdradzona wie jak bylo u niej , wiec nie porownuj ze soba. Moze "twoj przedpokoj" byl lepszy dla twojego dziecka, niz przedpokoj ex autora? - to przenosnia-

Gość Słodka_.laleczka.
ile zwiazków jest razem po zdradzie ile malżeństw ? nie chodzi o to kto się tego dopuścił tylko sam fakt że jest taka sytuacja i od razu koniec wszytskiego