Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ŻALE W WALENTYNKI

Mam doła w walentynki bo jestem beznadziejna żoną

Polecane posty

Gość ŻALE W WALENTYNKI

jestem zyebana pracoholiczką i lekomanką :o zapierdalam od rana do nocy :o czym t się różni od zdrady? Zdradzam meża z robotą :o w domu nigdy nie mam czasu posprzątać :o w lodówie samo światło :o schudłam 5 kg bo nie mam czasu zjeść :o Wpierdalam leki na katar z apteki które mają efekt uboczny pobudznaie, albo piję syropy. Jestem wiecznie zmęczona bo wstaje wczesnie rano i wracam późno :o zaniedbuje mojego cudownego meża :o on sobie w końcu znajdzie kochankę :o nie umiem przestać tak żyć :o ciągle tylko "nie mam czasu", "jeszcze tylko to zrobię" itp. :o:o:o ALE MAM DOŁA

Gość ciekawajakdiabeł25
a co mają wspólnego kretyńskie walentynki - notabene dla dzieci- z tym, że jesteś mega leniem do dupy? Bo nie bardzo rozumiem? Zamiast napierdalać na kafeterii posprzątaj chałupę i umyj się...:O

Gość graff iti
Wyłaź z tego doła i zwolnij. Zatrzymaj się i pomyśl. Kiedy będziesz miała czas na cokolwiek? W grobie? I nie musisz byc we wszystkim perfekcyjna.

Gość ŻALE W WALENTYNKI
siedze w robocie :p ale nie moge sie skupić bo ciągle kazdy napierdziela o walentynkach i to skłoniło mnie do refleksji

Gość ŻALE W WALENTYNKI
ale mam dola :( czuje że zawiodłam :( czuję sie jak zyebana najgorsza :o moje życie to PORACHA

Gość Heidi Klmmmmm
jak nie zwolnisz tempa i nie zaczniesz o siebie dbac to wkrótce Twój maz zostanie wdowcem

Gość graff iti
Jak bedziesz wracała z pracy to kup coś słodkiego (albo pikantnego jesl takie wolisz) i zjedzcie sobie wspólnie z okazji walentynek. Albo kup produkty na walentynkowa kolacje i zrócie ja wspólnie - bedzie okazja do wspólnego poprzebywania.

Gość graff iti
Kogo zawiodłaś? Podejrzewam, że Tój mąż tak nie mysli, tylko to Ty sama tak o sobie myślisz i dołujesz sie z tego powodu.

Gość matka polka85
Refleksja jest czas na zmiane !! weż chorobowy urlop poświęć pare dni mężowi !! kino spacer , kolacja i upojna noc choć raz w miesiącu będzie wiedzieć ze się starasz a inaczej znajdzie sobie młodszą która się bedzie nim interesowała!!!

Gość ŻALE W WALENTYNKI
Dzięki dziewczyny za dobre słowa :'( Wcale nie wymyślam, naprawdę jestem poyebana, tylko praca i praca :'( nie doceniam że mam takiego super męża, ciągle mówię sobie "od jutra przystopuję", "od poniedziałku będę miała więcej czasu" i co ? I NIC :o

Gość ŻALE W WALENTYNKI
ale wiem ze źle robię, po co to gonienie za karierą? po co kasa? po co to wszystko jak nei ma się z kim tego dzielić, uświadomiłam sobie że wszystko co mam to mój mąż i bez niego w doopie z resztą :o mam manię ze on mnie w końcu oleję tak jak ja olewam go i znajdzie taką co się nim zainteresuje i doceni :o

Gość ...../////
pracoholizm się leczy :)

Gość ŻALE W WALENTYNKI
ale jak?

Gość to samoo co tyyy
ja tez mam dola, tez zaniedbuje meza :o