Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Odcięłam się i już

NIIE GŁOSUJĘ,NIE OGLĄDAM WIADOMOŚCI

Polecane posty

Gość Odcięłam się i już

Zrezygnowałam z telewizji i nie mam zamiaru marnować niedzielnych poranków na bieganie do urny już nigdy więcej. Zostaję biernym obywatelem, bo ręce opadają :(

Gość Odcięłam się i już
Absolutnie nie :D Klechmistrza też nie wpuszczam :)

Gość i przez takich
jak ty wygrywają tacy idioci, którzy nami rządzą. ale nie martw się też miałam takie podejscie, zrozumialam to dopiero niedawno.

myślisz autorko że dobrze robisz? Zobacz wpis wyżej. Wkurwia mnie takie podejście jak twoje i rzygać mi się chce jak taki ktoś się udziela i narzeka. Och jak mi się źle żyje. Przez takich leniwych pacanów wszystkim nam się źle żyje. Ot zabłysnełaś.

Gość Odcięłam się i już
Oczywiście,ze dobrze robie.A odkiedy realizuję to założenie żyje mi się jeszcze lepiej niż do tej pory. Co nam serwują w wiadomościach?Bryndzlowanie się ludzkimi tragediami, niezmienną absurdalność prawa, zabawy słowne polityków?Zamiast słuchać tych głupot rozwijam się w inny, znacznie zdrowszy dla mnie sposób. Niestety ponad połowa ludzi w tym kraju jest właśnie takich jak ty Arecki, biegną za tłumem, bo ktoś im nagadał,że tak trzeba. Może wyłącz na chwile pudło i pomyśl samodzielnie, bo życie jest jedno i ja nie zamierzam marnować go na czyjeś bójki o stołek. Głosując tak na prawde nie mamy wyboru,.

Gość Odcięłam się i już
Na bara bara mam teraz dużo więcej czasu :)

Gość gdy dobro spi
budzi sie zło

Prawda jest taka ze to z czego zrezygnowałaś przerosło cie poprostu. Odpocznij jeśli musisz ale oby takich jak ty było jak najmniej a takich co wiedzą jak najwięcej.

autorko. Ja nie biegam za tłumem bo mam swoje zdanie,a wiadomości czerpię nie z jednego pudła. Piszesz że żyje ci się nieźle. Mnie niby też. Ale jeśli ci pasuje oddawać 3/4 dochodów dla tych rządzących nieudaczników,cwaniaków i złodziei to płać.bo mnie niepasuje. Skoro chcesz pracować do starości niemając pewności czy dostaniesz jakąkolwiek emeryturę?to haruj. Bo mnie niepasuje. Ty pewnie obejrzysz jakiś taniec z gwiazdami i już ci lepiej. Można tu bez końca by wymieniać dlaczego należaloby pogonić tą rządzącą chołotę,a wręcz niektórych pozamykać. No ale z kąd możesz to wiedzieć jak prawdy niedociekasz? Jak się niechce raz na 4 lata dupy ruszyć i zagłosować. To międzyinnymi przez ciebie mamy ten cyrk.