Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skąd tlye singieleek?

Dlaczego tyle fajnych babek nie może znaleźć faceat

Polecane posty

dobra wiadomo że każdy w tym wieku coś przezył ma jakiś bagaż doświadczeń ale to nie znaczy że spisany jest na samotność (z własnego czy nie wyboru) ludzie w różnym wieku biorą ślub niekoniecznie musi to być przed 30stką poza tym teraz zmienił się model i wszystko jest później społeczeństwo nastawione jest egoistycznie

chodzi mi o to że teraz ludzie w większości kończą studia -25 lat potem szukają pracy i stabilizacji/bądź nie w związku tak więc jeśli przyjdzie co do czego jeśli znajdzie się odpowiednią osobę do tego by być razem to też minie troche czasu wszystko ogólnie jest później a poza tym wszystko jest niepewne kiedyś był inny model szkoła zawodowa/technikum praca przed 20stka i rodzina

Gość wszystkie leca na pieniadze
jak tak wasz czytam, to wszystkie lecą na pieniądze, bo jak pracuje jako ochroniarz to nie pasuje, bo za mało ambitny itp itd, a prawda taka ze za malo zarabia i tyle w tym temacie, zawsze znajda wymowke aby nie byc z kims kto malo zarabia,

Gość Olga8877
Widocznie nie sa takie fajne jak Ci się wydaje :)

Gość uległa_sarenka
nie wszystkie leca na kase co za uogolnianie...

Gość miła laska...
facjata na fotce to porazka:O

a związek inżyniera z kobietą po studiach pracującą na kasie w biedronce? we wszystkich waszych wypowiedziach jest watek z pieniedzmi, nie jest to wprost powiedziane ale wy to tak mowicie ze wiadomo o co chodzi

po prostu w tych czasach gdy w związku pojawia się rutyna, albo jakiś problem to ludzie zamiast rozwiązywać problem i umacniać więź - odchodzą w tych czasach więzi międzyludzkie są o wiele słabsze.. wiele moich koleżanek wybrzydzało, zrywało z byle powodów a teraz są same nie mówię, że należy być z byle kim i trzymać się go kurczowo, ale naprawdę wiele osób z byle powodów zrywa i nie potrafi przejść z etapu zakochania- do etapu tej prawdziwej miłości, przyjaźni i rutyny

i ten facet nie wyglada strasznie, wy to byscie chcialy brada pitta, i dlatego jestescie same

i powiedzcie ile musi zarabiac abyscie byly zadowolone

Gość miła laska...
nigdy bym nie dała szansy kolesiowi ze zdjęcia już widac ze to jakiś nieudacznik

bo ma rysy twarzy azjatyckie? bo ma blizny po trądziku?

Gość już czas
ech ..kobitki, a myslicie, że nie jest odwrotnie??? Zbudowałem dom, mam dobra pracę, pasje, plany i mam apetyt na więcej, rodzinę i cały bagaż obowiązków i prawda jest taka, że zawdzięczam to głównie sobie, bo nie lubię stać w miejscu - nie, to nie narcyzm, a realia, bo zawsze ktoś za....prza, aby spokojnia mógł spać ktoś. Nie trafiłem na was - ambitne, samodzielne, z iskrą w oku, mam raczej myszkę w domu, cichą i niewymagającą i myślicie, że jestem zadowolony??? Różnicy temperamentów nie da się przeskoczyć, zagłuszyć, zrównać - dlatego wbrew rozsądkowi szukam podobnej do siebie.. czego i Wam życzę.

Gość miła laska...
bo widac że koleś jest niezadbany jesteś brzydki fizycznie i to pewnie ma brzydki charakter

Gość ewelinaa..
popieram

Gość sSamiii
ważne, żeby się też obracać w takich środowiskach, gdzie jest dużo facetów. Mogę na swoim przykładzie powiedzieć, bo jestem grafikiem i praktycznie w każdej firmie, której pracowałam jest większość facetów, do tego często samotnych i nigdy nie narzekałam na brak zainteresowania, zresztą wyszłam za programistę :D. Natomiast mam młodszą siostrę, która uważam że jest ładniejsza ode mnie, do tego bardziej socjalna, ale ma glównie koleżanki. Studiowała pedagogikę (dwóch facetów na roku), teraz pracuje w przedszkolu. Jakiego tam faceta może poznać. Dajcie spokój, chodzi na imprezy, ale wiadomo w klubach jacy faceci się kręcą. Więc trafia tylko na jakiś idiotów. W tych środowiskach, których przebywa ciężko o wartościowych facetów, do tego wolnych. Poznałabym ją z moimi kolegami, ale mieszkamy na różnych kontynentach :D.

charakter nie zalezy od tego jak ktos wyglada, jakby tak bylo to przytojni faceci przed ktorymi tak latwo rozkladacie nogi nie krzywdzili by was

Gość ewelinaa..
faceta z normalnym wygladem mogę pokazac rodzinie a z takim menelam wstyd nawet do parku iśc

ludzie opanujcię się.czemu tak najeżdżacie na te biedne kobiety że lecą na kasę. Toż to sama natura w najczystszej postaci. A natura jast taka że samiec szuka samicy aby spłodzić potomstwo i tyle. Samica zaś rodzi to potomstwo,opiekuje się,uczy zdobywać pożywienie,musi je wykarmić i bronić. A samiec? Laskę położył na wszystko. Co prawda istnieją gatunki że obydwoje rodzice opiekują się potomstwem. Facet jest między tymi gatunkami.albo pomaga,albo laskę kładzie. Kobieta zaś ma w genach opiekę nad potomstwem. Dla niej zdobycie pożywienia to pieniądz. Przecież niepójdzie polować np.na myszy. To mówiłem ja. Jarząbek.

haha

Gość dziewczyna po awf...
W Polsce przystojnych facetów brakuje:(

w polsce normalnych kobiet nie ma

są tylko jak mają do wyboru facetów jak ze zdjęcia to co mają zrobic:(

wszystkie lecicie na pieniadze a jak facet to widzi to was wykorzysta da troche pieniedzy i was zostawia

co do tych przystojniaków..żony dwie koleżanki,fajne laseczki.dobrały sobie takie ciacha że na ich widok niejedna kolanami pocierała.pobrali się,mineło 10 lat. Jeden sie rozchlał,powypadały mu zęby.zrobił się normalny żul gdzie nigdzie w pracy miejsca niezagrzał. Ona zapierdziela na dwa etaty i jeszcze mieszkania sprząta żeby jakoś żyć. Druga natomiast pogoniła faceta bo okazało się że molestował własne dzieci.

z ohydnym facetem się nie zwiąże chocby był najlepszy

Gość MałgosiaBP
Do Arecki446 W pełni popieram Twoje wypowiedzi. Ja jestem kobietą, mam 29 lat, zarabiam "nie źle". Myśląc o związku też nie wyobrażam sobie, że ktoś mi będzie mówił: "nie pójdziesz", albo "daj mi kasę". Szanuje swoją wolność i potrafię uszanować wolność innego człowieka, bo mierzę swoją miarą! :) A co do wypowiedzi pt. kobiety szukają tylko bogatych gości. Ja nie szukam bogatego, ale nie wyobrażam sobie, żeby facet zarabiał mniej ode mnie. Sytuacja taka byłaby niekomfortowa dla mnie i dla niego! On by ciułał na spodnie, a ja kupowałabym kolejną parę butów i kuła go tym w oczy... No sorry, bez sensu!