Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olana :(

Chłopak mnie olał w Walentynki :(

Polecane posty

Czuję się smutno i źle :( rano napisałam o której bedzie a on "daj sobie spokój nie przyjadę" a na pytanie dlaczego odpowiedział "Bo nie!" Pisałam o co mu chodzi nie odpisywał i napisał "nie spamuj mi skrzynki odbiorczej" ;/ Czuję się jak śmieć, we wtorek mówił że będzie w czwartek całą środę nie mieliśmy kontaktu a dziś takie coś. Ciekawe co mu zrobiłam. Czuję się strasznie, płaczę od rana, dzień zakochanych a ja tylko becze, ciagle jak idiotka patzrę przez okno z nadzieją że przyjedzie ;/ ;(( olał mnie, nic tego nie zmieni, kupiłam mu prezent chyba pieniądze poszły się jebać :| wszystko jest bez sensu!

Gość ixyyyyyyyyyyy
widocznie jest ktos wazniejszy w jego zyciu niz ty

widocznie tak ;/ :( pewnie zdradza mnie na boku :( a teraz siedzi u innej ;((( ;/ kurwa!

Gość vfdsddsdfsa
W takiej sytuacji pozostaje Ci również go olać.

ma ktos podobnie? ;/

zostaw prezent dla nowego, a dzień zakochanych i epileptyków, to dzień jak co dzień

Gość adelina12345
co wy macie z tymi walentynkami ? :-O dzień jak co dzień:-O

no i ok, olałam. Nie piszę. Ale co dalej? Co z naszym związkiem :( on się nie odezwie, znam go.

Gość amant amant
Co mu kupilas?

Gość ixyyyyyyyyyyy
niekoniecznie musi cie zdradzac ale jak widac, twoje towarzystwo nie jest mu potrzebne

Gość makl;
ile czasu jestescie razem?

no niby dzień jak codzień. ;/ :( ale wszędzie gdzie nie wejdę na fb czy na cokolwiek trabią o tym, zakochani piszą jakieś wierszyki jakieś całusy, czuć taką miłośc a ja zazdroszę tym wszystkim ludziom siedze i użalam sie nad sobą. Mój facet mnie olał, najbardziej nurtuje mnie dlaczego, dlaczego skoro inaczej się umawialiśmy.

Gość czemu piszesz, że zabrałaś
jak znasz go i wiesz, że taki jest to o co Ci chodzi:O przeczekaj humorki swojego Pana.

Gość ixyyyyyyyyyyy
tez sie nie odzywaj jak on sie nie odezwie to zwiazek uznaj za zakonczony i tyle daj mu spokoj, tak jak sam chcial, i sie nie narzucaj

też się nie odzywaj, nie poniżaj się. Przykro mi, wiem, że to trudne, ale tak będzie lepiej, uwierz mi 🖐️

Gość abu-abu
bo te Walentynki są przereklamowane , takie świętowanie na siłę i wiele osób na przekór ma takie święto w zadzie, dzień jak każdy inny

kupiłam mu drogą (jak dla mnie) perfumę za wszystkie moje oszczędności (jestem studentka nie pracujaca) znamy się 4 lata :(

co dalej - dalej będzie piątek, lej na buraka sikiem prostym, idź na piwo lub pizzę lub coś innego ze znajomymi

ok, macie racje. Choć bardzo bym mu chciała wszystko wygarnąć! Ale jak napisze tylko sie osmiesze. On ma mnie w dupie. Strasznie mi zle, wyc mi sie chce. :(:( tylko za co :( nie rozumiem.

studentka? mam nadzieję, że nie filologii polskiej nie perfuma, a perfumy - zawsze kurna l.mn., tak jak drzwi, spodnie, sanki itp.

Znajomi świetują walentynki w towarzystwie swoich połówek :( nie mam z kim wyjść ani tez gdzie (mieszkam na wiosce gdzie nawet sklepu nie ma)

Gość kobietkakokietka23
nie poniżaj się, dziewczyno, nie warto, to mężczyzna powinien zabiegać o Twoje względy, a nie odwrotnie, też wypnij się na niego, może trochę poboli, ale uwierz mi, nie ma sensu się płaszczyć przed kimś takim

Gość makl;
perfumy moze uda sie sprzedać a jego olej i tyle

Gość A taka jedna ja ;)
To zrozumiałe, że jest Ci przykro. Nie dość ze Walentynki chciało by się pobyć z kimś na kim Ci zalezy i komu na Tobie zależy to jeszcze zero odzwu z jego strony, a wręcz... teraz napisał to co napisal. Musisz jakoś to przejść, nic nie zrobisz, ale pamiętaj, że jesli on Cię tak teraz potraktował to nie wróży to nic dobrego, zawsze będziesz się zamartwiała o Wasz związek.... Daj na luz, zajmij się czymś i nie myśl tyle. Zwyczajnie gość nie jest tego wart. Nie tak powinny wyglądać rozsania, nie w ten sposób. Głowa do góry! :)

studiuje ekonomie

A taka jedna ja ;) masz racje, czyli uwazasz ze to rozstanie? wszyscy macie racje :( wszyscy bez wyjatku....nie odezwe się. Ale też wiem, że on tego nie zrobi rowniez.

Gość cdrcerdcerdfc
a moze zrobi ci wieczorkiem niespodzianke????

Gość A taka jedna ja ;)
i..........nie kumam tu jednego, jak facet po 4ch latach moze w ten sposób no nie wiem...sie zachować! Wiesz co? Myśle, że powinnaś pomysleć ze to nie jest facet który zasługuje na fajną dziewczyne, no chyba że Ty kilka dni wcześniej coś przeskrobalaś, a on ma teraz powód by Ci dołożyć. Nie wiem, nie chce i nie bede oceniała ani jego ani Ciebie. Moje zdanie jest takie, jesli mnie facet by cos takiego zrobil i to w takim dniu jak dziś, to strzelila bym focha i chodzby był samy prze fantastycznym i mega przystojnym facetem nie miał by juz u mnie szans...ot to tyle. Daj na luz i nie przejmuj się. Pozdr

w sumie też tak pomyślałam, że może chce zrobic mi niespodzianke... ale jeśli nawet to nie takim kosztem się robi niespodzianki :( cały dzień przepłakany... nie wiem czy potrafiłabym się z tej "niespodzianki" cieszyć. Ale nawet jeśli to i tak bym to wolała niż siedzieć sama i zastanawiać się co zrobiłam.

"nie mam z kim wyjść" i to jest kwintesencja problemu w tych Waszych związkach, do tego się t sprowadza:D