Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olana :(

Chłopak mnie olał w Walentynki :(

Polecane posty

dzieki... tez pozdrawiam

czyli podsumowując: albo jest za coś zły na autorkę albo ma uczulenie na walentynki albo dostał lepszą propozycję albo wszystko na raz

A to pierwszy taki wyskok z jego strony, czy zdarzało się to wcześniej?

Gość A taka jedna ja ;)
Nie wiem czy rozstanie, ale to co wspomniałaś, ze tak Ci napisał daje wiele do myslenia.... Uwierz mi, że taki koleś u mnie szans by juz nie miał! Pamietaj, że jeśli nawe byście się jakoś dogadali to nigdy nie będziesz jego pewna. Mowie, dla mnie taki facet zachwoujący się w ten sposób nie ma już szans.

Gość Siq
No mój chłopak napisał mi ze zamiast walentynek będzie siedział i pił alkohol. Zła jestem ale nie użalam się, jem słodycze, spędzam czas z rodzicami.

Gość sw. walety Krystian
smutek

Ja nie wiem jak te wszystkie młode dziewczyny wiążecie się z takimi skurwielami do potęgi. Mało to wolnych fajnych normalnych facetów z kulturą chodzi po ziemi ? Wiążecie się z takim burakiem a później płacz na forum bo mnie olał, nikt was na siłę przecież do związku z takim bałwanem nie zmuszał. No szczerze Ci współczuję że jesteś w związku z takim kretynem, szanuj się i kopnij go w dupę.

Gość olana maloznka
nie przejmuj sie, mnie olal moj szanowny maz. najpierw rano jak spytalam czy ma jakies plany, po tym jak zlozyl mi zycznie z okazji walentynek, to ze bedzie co bedzie... a teraz mi pisze ze co ja chce cos wieczorem wymyslac jak to dzien jak co dzien :/ super, jestesmy dwa lata po slubie i po romantyzmie. a ja kretynka sie perfumuje, szoruje, depiluje. i nazre sie teraz czekolady ::(

Gość A taka jedna ja ;)
aaaa i nie pokaz że jest Ci przykro! Trzymaj sie! :)

Gość olana maloznka
trzymaj sie i rzeczywiscie ciesz sie zyciem, poki nei wpadniesz w powazny zwiazek :(

Gość A taka jedna ja ;)
Pinkiiiii A co za różnica który raz? Jeśli ktoś w ten sposób by się zachowała, to by był jego pierwszy i OSTATNI raz gdzie mnie tak potraktował! "daj sobie spokój nie przyjadę" a na pytanie dlaczego odpowiedział "Bo nie!" Pisałam o co mu chodzi nie odpisywał i napisał "nie spamuj mi skrzynki odbiorczej" Nie no masakra jakaś...

szok :O dzwonił i...wygarnął mi, jakieś sugestie żebym bawaiła się dalej jak bawie zebym "dawała dupy dalej" :O nie no jestem zrozpaczona jak ten dupek mogl!!!!!!!!!!!!!!! A ja siedze w domu caly czas i nic nie robie!!!!!!!!!!!!!1 A on ze ma mnie dosc, ze sie nie szanuje (?!) wkurzylo go ze pod swoim zdj na fb pisałam z chlopakiem mojej przyjaciolki o niej wlasnie ;/ noz kur!!!!! jestem tak wkurzona!!!!!!!!!!!!! I jeszcze wielce mowil ze nie przyjedzie juz do mnie na długo a ja nbie wytrzymalam i rozpłakałam się (to był bląd) ;/ to raczej koniec z nami. ZAjebiste Walentynki!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość walntynkowa przygoda :)
olana- jak ciebie to pocieszy to ja w walentynki zerwalam ze swoim facetem rok temu :/ - nie bylo to najfajniejsze uczucie mialam podobnie jak ty :/ nie narzucaj sie jemu i nie pokazuj ze sie tym przejelas najlepiej idz sobie gdzies z kolezankami .

tak jak napislam ja zwiazek tez zakonczylam w walentynki . dzisiaj tego nie zaluje bo mam wspanialego faceta i ty znajdziesz. masz nie dojzalego i glupiego chlopaka - szuka zaczepki albo pretekstu aby zerwac- a po drugie nie szanuje ciebie :/

ale jak on mógł mnie tak powyzywać???? ja w to nie wierzę. Nie dociera to jeszce do mojej mózgownicy :S hahaahh nie moge.... "woli iść sprzątać bo to jest ciekawsze niż rozmowa ze mną" :O zasrany dupek!!!!!!! Nienawidze go!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wesolych Walentynek!!!!!!!!!!!!!!!!!1 bless

nie zalamuj sie ! on jest zwyklym smieciem nie TY !!!!

walntynkowa przygoda :) dziękuję, że napisałaś. Ja już wiem co mam zrobić :( dzięki, tak nie może być

i bardzo dobrze ze wiesz i mam nadzieje ze podjelas dobra decyzje :) zycze tobie mimo tego wspanialych walentynek :)